Viktig information! Service, leverans och produktion fortsätter som vanligt. Beställningar levereras inom de tidsfrister som anges i webbutiken!

Klagomål och returer

A. Vi gör allt för att se till att vårt erbjudande innehåller produkter av högsta kvalitet, utan några fel. Vi ansvarar för eventuella fel i enlighet med bestämmelserna i civillagen (särskilt artikel 556 och artikel 556.1 - 556.3 i civillagen ).

B. Om du vill lämna ett klagomål för en produkt, kontakta oss via e-post på biuro@artforma.eu eller ring +44 203 808 5213

C. För att förkorta hanteringstiden bör följande uppgifter ingå i meddelandet;
· Namn och efternamn
· Adress
· Beställningsnummer
· Datum då avtalet ingicks som utgör grunden för klagomålet
· Klagomålet
· Ett foto eller en video av felet / skadan
· Förväntningar avseende klagomålet (byte / återbetalning / prisavdrag)

D. Klagomål beaktas inom 14 dagar från mottagandet. Svaret på beslutet om klagomål skickas till den e-postadress som anges vid beställning av varan.

RETUR

A. Ångerrätten gäller i 14 dagar från att kunden tagit emot paketet. Under den tiden kan kunden ångra sig utan att ange en orsak.

B. För att kunna utnyttja returrätten, skriv ett mail till biuro@artforma.eu med ett tydligt uttalande om ditt beslut att returnera varor. Detta kan göras med hjälp av den bifogade formuläret för retur, men detta är inte obligatoriskt. Vid retur av en produkt står kunden för leveranskostnader. Varan ska skickas tillbaka inom 14 dagar från tidpunkten kunden ångrat sig till adressen: FORAM Sp. z o.o. sp. k., Jeziorna 3, 64-200 Karpicko, Polen, Telefon: + 48 68 422 73 65. Vi tar inget ansvar för transportskador på innehållet så vi rekommenderar att försäkra paketet.

C. Hävningsformulär

Jag meddelar härmed att jag häver avtalet för inköp av varor (Vänligen ange specifik information på vilket sätt varan inte uppfyller dina förväntningar - vi skulle vilja förbättra kvaliteten på våra produkter i framtiden .)
- Datum för beställning och datum för mottagande av paketet
- För- och efternamn
- Kundadress
- Datum