Klagomål och retur av varor

A. Vi gör allt för att se till att vårt erbjudande innehåller produkter av högsta kvalitet, utan några fel. Vi ansvarar för eventuella fel i enlighet med bestämmelserna i civillagen (särskilt artikel 556 och artikel 556.1 - 556.3 i civillagen ).

B. Om du vill lämna ett klagomål för en produkt, kontakta oss via e-post på biuro@artforma.eu eller ring +44 203 808 5213

C. För att förkorta anmälningsperioden bör följande uppgifter ingå i meddelandet;
· Namn och efternamn
· Adress
· Beställningsnummer
· Datum då avtalet ingicks utgör grunden för klagomålet
· Klagomålet
· Ett foto eller en video av felet / skadan
· Förväntningar avseende klagomålet (utbyte / återbetalning / rabatt)

D. Klagomål beaktas inom 14 dagar från mottagandet. Svaret på beslutet om klagomål skickas till den e-postadress som anges vid beställning av varan.

RETUR

A. Rätten att återkalla avtalet gäller inom 30 dagar från mottagandet av paketet. Under denna period kan kunden avbryta köpet utan att ange en anledning.

B. För att kunna utnyttja returrätten, skriv ett mail till biuro@artforma.eu med ett tydligt uttalande om ditt beslut att returnera varor. Detta kan göras med hjälp av den bifogade formuläret för retur, men detta är inte obligatoriskt.

C. Resultat av retur

Vid återkallelse av kontraktet ingår alla kostnader för inköp av produkten inklusive leveranskostnader. Pengarna returneras senast 14 arbetsdagar från den dag då anmälan skickades till kundserviceavdelningen. Samma metod som användes i den ursprungliga betalningen kommer att användas för att överföra pengarna tillbaka, om inte annat avtalats. Vi har rätt att vägra avkastningen tills vi har fått varan tillbaka eller tills det har bevisats att varorna inte har skickats tillbaka.

D. Modellåterkallningsformulär

Jag meddelar härmed att jag återkallar avtalet för inköp av varor (Vänligen ta hänsyn till information som inte uppfyller dina förväntningar - vi skulle vilja förbättra kvaliteten på våra produkter i framtiden .)
- Datum för beställning och datum för mottagande av paketet
- För- och efternamn
- Kundadress
- datum

Prenumerera på nyhetsbrevet för att få aktuella nyheter om nya produkter och specialerbjudanden.


Adminsitratören för personuppgifter är FORAM Roman Krzyżanowski med kontor i Wolsztyn, ul. Podgórna 16 Karpicko. mer
Uppgifterna behandlas för marknadsföringsändamål. Alla har rätt att komma åt sina personuppgifter, korrigera dem och begära att de tas bort. Det är frivilligt att tillhandahålla data, men det är nödvändigt för att kunna ta del av nyhetsbrevet.