Dra nytta av vår kampanj -10 % på hela sortimentet 10promo
service@speglarfordig.se
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Klagomål och returer

Klagomål och returer

Ledtid

5 - 20 Arbetsdagar

Vi garanterar

Fri leverans

Följ upp till datum

Orderstatus

Rätten att frånträda avtalet

Ångerrätten gäller och 14 dagar från att kunden tagit emot paketet. Under den tiden kan kunden ångra sig utan att ange en orsak.

För att kunna utnyttja returrätten, skriv ett mail till biuro@artforma.eu med ett tydligt uttalande om ditt beslut att returnera varor. Detta kan göras med hjälp av det bifogade formuläret för retur, men detta är inte obligatoriskt. Vid retur av en produkt står kunden för leveranskostnader. Varan ska skickas tillbaka inom 14 dagar från tidpunkten kunden ångrat sig till adressen: FORAM Sp. Zoo. sp. k., Jeziorna 3, 64-200 Karpicko, Poland, Telefonnummer: + 48 68 422 73 65. Vi tar inget ansvar för transportskador på innehållet så vi rekommenderar att försäkra paketet.

 

Konsekvenser av frånträde från kontraktet

I händelse av frånträde från detta avtal kommer vi att återbetala alla betalningar från dig, omedelbart och i alla fall senast 14 dagar från det datum då vi informerades om ditt beslut att utöva rätten att frånträda detta avtal. Du är ansvarig för att minska värdet av saker till följd av att du använder dem på ett annat sätt än vad som var nödvändigt för att fastställa sakers art, egenskaper och funktion.

Ångerrätten gäller i 14 dagar från att kunden tagit emot paketet:

Avtal där föremålet för tjänsten är en icke-prefabricerad vara, tillverkad enligt konsumentens specifikationer eller tjänar till att tillfredsställa dennes individuella behov.

 

Uttagsformulär

Jag meddelar härmed att jag häver avtalet för inköp av varor (Vänligen ange specifik information på vilket sätt varan inte uppfyller dina förväntningar - vi skulle vilja förbättra kvaliteten på våra produkter i framtiden .)
- Datum för beställning och datum för mottagande av paketet
- För- och efternamn
- Kundadress
- Datum

Se våra recensioner på