Dra nytta av vår kampanj -10% på hela sortimentet 10promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Leverans

Ledtid

5 - 20 arbetsdagar

Vi garanterar

fri frakt

Håll dig informerad

Orderstatus

Levereringsmetoder

Leveransman DPD

Leveransman GLS


Hur behandlas min beställning?
1

Förbereda produkten

Alla erbjudna speglar och skåp specialtillverkas efter din beställning. Breda konfigurationsmöjligheter ger dig friheten att välja storlek och extra tillbehör. Produktionstiden beror på vilken typ av produkt du har valt - informationen lämnas alltid vid beställning. Förberedelserna påbörjas så snart vi har bokfört din betalning.

2

Kvalitetskontroll

För att säkerställa högsta kvalitet verifieras varje produkt med avseende på funktionalitet och utseende efter produktion. När produkten har godkänts vid kontrollen förses den med en kontrolletikett med kontrollantens signatur, vilket bekräftar att produkten överensstämmer med beställningen.

3

Förpackning och emballering av beställda varor

Efter att ha klarat kontrollen körs produkten till förpackningsavdelningen där den noggrant förbereds inför leverans. Tack vare förpackningar som tål stötar och är motståndskraftiga mot extern påverkan kan du vara säker på att din beställning kommer fram i perfekt skick.

4

Frakt

Så snart din beställning är förpackad överlämnas den till fraktbolaget. Efter att produkterna har skickats av fraktbolaget får du ett meddelande med ett spårningsnummer som du kan använda för att övervaka transportens status i realtid

Se våra recensioner på  

Se mer