Leverans


 

Utförandet av beställning

 
Orderbehandlings tid innefattar spegelns produktionstid och tiden för att förbereda spegeln för leverans. Vi strävar efter att speglar som produceras av oss skulle nå kunderna så snart som möjligt.
 
Beroende på den valda spegelns typ, tillbehör och dimensioner - kan utförandet av beställning ta från 7 till 15 arbetsdagar. Exakt leveransdatum specificeras individuellt i e-postmeddelanden som informerar om genomförandeplanen.
 
Förberedelsen av produkten för leverans samt leveransen sker endast på arbetsdagar. Varje produkt är försiktigt förpackad i en förstärkt kartonglåda. Detta garanterar leverans i perfekt skick!
 
Den aktuella orderstatusen är synlig på fliken Mitt konto. Följ framsteg i din beställning!

 


 

Leverans och retur

 
Fri frakt är tillgänglig för varje beställning. Värdet på beställningen spelar ingen roll, köp av speglar garanterar fri frakt i hela landet.


 
Leverans mot kontant betalning är inte ett problem. Planera din leverans enligt dina önskemål närhelst du vill.


   
 

Våra partner 

Prenumerera på nyhetsbrevet för att få aktuella nyheter om nya produkter och specialerbjudanden.


Adminsitratören för personuppgifter är FORAM Sp. z o.o. sp. k. med kontor i Wolsztyn, ul. Podgórna 16 Karpicko. mer
Uppgifterna behandlas för marknadsföringsändamål. Alla har rätt att komma åt sina personuppgifter, korrigera dem och begära att de tas bort. Det är frivilligt att tillhandahålla data, men det är nödvändigt för att kunna ta del av nyhetsbrevet.