Dra nytta av vår kampanj - 20 % på hela sortimentet 20BLACK
service@speglarfordig.se
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Vem vi är?

Varumärket Artforma är en ledande tillverkare av speglar med LED-belysning i Polen och Europa. Den ständigt förbättrade produktionsprocessen och många års erfarenhet i branschen kan vi garantera produkternas högsta kvalitet med praktiskt taget obegränsade modifieringsmöjligheter. Alla produkter tillverkas för hand enligt kundens individuella beställning.

120
Spegelmodeller
Snabbt
Ledtid
23
År på marknaden
Tusentals
Skickade produkter
 

Vår fantastiska värld av speglar

Vår många års erfarenhet och erkännande hos tusentals kunder i 25 länder runt om i världen har gjort det möjligt för oss att skapa unika produkter tillfredsställer de mest krävande smakerna – både esteter och människor som uppskattar intressanta tekniska lösningar. Det breda utbudet av våra speglar med LED-belysning är noggrant utvecklade produkter, genomtänkta vad gäller både funktionella och dekorativa aspekter. Det är framför allt ett perfekt element av badrumsinredningen, men också en intressant dekoration till vardagsrum, hallar eller hotellrum.

Direkt från tillverkaren

Alla modeller av speglar med LED-belysning som vi har skapat kan utrustas med många funktionella, fritt valda prylar. Vi erbjuder tillbehör med olika nivåer av brukbarhet som gör att du kan anpassa spegeln efter dina behov. Dessa inkluderar värmemattor som förhindrar imma, Bluetooth-högtalare, väderstationer och klockor. De tillverkas med samma precision, tillförlitlighet och passion varje gång.

Välkommen till shopping, Artforma-teamet
speglarfordig.se

Se våra recensioner på