Viktig information! Service, leverans och produktion fortsätter som vanligt. Beställningar levereras inom de tidsfrister som anges i webbutiken!

Om oss


Vem vi är?
Företaget Foram, även känt som Artforma,
är en ledande tillverkare av speglar med LED-belysning i Europa.
Den ständigt förbättrade produktionsprocessen och många års erfarenhet
från industrin garanterar högsta kvalitet på produkten med nästan obegränsade modifieringsmöjligheter.
100
produkter
24/7
produkter
20
år på marknaden
20
butiker

Vi är de bästa, vad betyder det egentligen?
Vårt utbud av LED-upplysta speglar ligger på en nivå som tillfredsställer den mest krävande kunden. Speglar anpassade till köparens behov, gjorda med millimeters noggrannhet, ett brett utbud av extra funktionella tillbehör eller möjligheten till att välja ljusets typ och färg är bara några av våra styrkor.
Vår erfaren kundservice bryr sig om våra kunders behov och svarar på deras frågor och funderingar på ett snabbt och korrekt sätt. Ingen fråga kvarstår obesvarad.
Eftersom försäljning sker via internet har våra kunder 14 dagar på att ångra sina produktköp. Kunden betalar själv returfrakten.
Tillgänglighet garanteras

Speglarna som vi erbjuder tillverkas av oss från början.
Produktionsprocessen påbörjas då beställningen görs av kunden. Därför upplever vi inte fenomenet att ordern blir omöjlig att levereras på grund av otillgänglighet av produkten.

Vi följer världsliga trender och mode
Våra produkter ger ditt rum en modern och tidlös stil. Ett stort utbud av mönster och speglarnas unika stil gör dem alltid perfekt kombinerade med de förändrade trenderna inom inredning.
 
Varumärken Artforma uppskattas av många kunder från Europa
Produkterna av varumärket Artforma uppskattas av kunder från olika hörn av Europa. Varje dag köps våra produkter av det växande antalet kunder. Vi säljer våra speglar i nästan hela Europa.
Med vänliga hälsningar, Med vänliga hälsningar www.speglarfordig.se