Dra nytta av vår kampanj -5% på hela sortimentet 5promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Vardagsrummet

0
Filtrering
Det finns inga produkter att visa.

Vardagsrummet

En väl utvald väggspegel kan göra att rummet upplevs som större och till och med göra det ljusare! Så varför är det bra att välja en dekorativ spegel för vardagsrummet?

 

Spegel för ditt vardagsrum

En väggspegel är perfekt för dig som vill fullborda sitt utrymme på ett trendigt och stilfullt sätt. En dekorativ spegel presenterar sig vackert ovanför soffan, öppna spisen och bredvid matbordet, men inte bara det! En spegel ovanför byrån har varit riktigt trendigt de senaste åren. Du kan använda den för att fullborda utrymmet på ett sätt som kombinerar funktionalitet med mode. Ingen kan bara gå förbi den!
Dekorativa speglar för vardagsrummet från Artforma kommer att glädja alla hushållsmedlemmar! Vårt sortiment omfattar rektangulära och runda speglar som perfekt kan anpassas till ett specifikt rum eller till och med ett ytterst litet separerat utrymme.

 

Dussintals mönster och möjlighet att skräddarsy beställningen

 

Kom ihåg att det är du som bestämmer hur din spegel i vardagsrummet ska se ut! Planera den efter dina behov. Välj lösningar med en specifik höjd, bredd och färg på ljuset. Du kan också unna dig något extra och välja en av flera dussin mönster som kommer att passa perfekt till både klassisk och modern, rustik eller skandinavisk inredning!
Spegeln i vardagsrummet behöver inte vara tråkig! Vi kan erbjuda dig bl.a abstrakta och blommiga mönster, mosaik och art déco. Med våra lösningar kan du kombinera spegelns praktiska funktion med ett trendigt mönster och få den perfekta dekorationen till ditt vardagsrum!
Vill du hänga en spegel ovanför byrån? Har du redan tillräckligt med tavlor och vill ha något praktiskt? Dekorativa speglar för vardagsrummet som Artforma erbjuder är en garanti för högsta kvalitet och tidlös design! Se vad vi ebrjuder!"

Se våra recensioner på  

Se mer