Dra nytta av vår kampanj -5% på hela sortimentet 5promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Speglar Avrundade

15
Speglar med LED-belysning i olika former för ditt badrum. Vi erbjuder runda, fyrkantiga, rektangulära och rundade LED-speglar. Välj den perfekta formen som kommer att framhäva den unika inredningen i ditt hem.
Filtrering
Typ av rum - Badrum ✖
Spegelns form - Avrundade former ✖
Kollektion - AmbientLine ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - Färgad ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen och botten av spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning på spegelns sidor ✖
Spegelns orientering - Horisontell ✖
Spegelns orientering - Vertikal ✖

Visade 15 av 15 produkter

Rundad spegel

Belysta rundade speglarLED är inte bara ett praktiskt inslag i din badrumsinredning, utan också ett unikt dekorativt element i rummet . Speglarna vi skapar är gjorda av ark med extremt hög kvalitetsstandard, vilket garanterar att produkterna kommer att tjäna dig i flera år. ArtForma-butikens sortiment omfattar runda, fyrkantiga, rektangulära och rundade speglar. Välj bland många modeller från tre kollektioner: AmbientLine, PremiumLine och Kolorowe. Låt den nya spegeln hänga i ditt badrum och ge den ett elegant utseende.

Högkvalitativt glas och kraftfullt ljus

Rundade speglar är produkter av högsta kvalitet, gjorda av hållbara material och med uppmärksamhet på varje detalj. Tack vare detta kommer de att tjäna dig under lång tid och behålla sitt vackra utseende i många år. I vårt erbjudande ingår en rundadLED-spegel, som förutom sin funktionella användning ger en unik charm till interiören. LED-belysning möjliggör exakt belysning av ansiktet och ger idealiska förhållanden för smink eller rakning.

Spegelns form spelar roll

En rundad spegelär ett tidlöst inslag i inredningsdesign. Dess runda form tillför harmoni och delikatess till rummet, ochrundade kanter ger det ett subtilt uttryck. Endast här hittar du rundade speglar i olika storlekar och färger på spegelytan, så att du enkelt kan matcha dem till stilen i din inredning. Rund spegel kommer perfekt att framhäva rum som domineras av runda former av möbler. Kolla in vårt fullständiga erbjudande och välj en spegel som har rundade kanter.

Rundade speglar med de mått du behöver

Alla Artforma speglar kan anpassas efter kundens behov. Detta innebär att du kan välja måtten på spegeln och matcha den till de icke-standardiserade måtten eller layouten i rummet där du vill hänga den. Välj den spegelfinish och ljusa färg som passar dig bäst. Gillar du inte coola färgnyanser? I vårt erbjudande ingårLED-belysningi varmvita eller neutrala vita toner. Vilken kommer du att välja för ditt badrum?

Rundad LED-spegel med glashylla

Ergonomisk användning av utrymmet är en prioritet. Det spelar ingen roll om ditt badrum är litet eller om du vill öka utrymmet för förvaring av små tillbehör. Glashyllan under spegeln är ett bekvämt element som gör att du kan hålla din favoritkosmetika till hands. Satsa på glashyllor i ett paket med kromhandtag. Hyllan är tillverkad av massivt och extremt slitstarkt glas, som är motståndskraftigt mot mekaniska skador. En glashylla är ett perfekt, tidlöst tillskott som passar perfekt med praktiskt taget alla spegel.

Var hänger man en rundad spegel?

LED-speglar med rundade former är mycket mångsidiga och kan användas på olika ställen, såsom badrummet, där de ger perfekt belysning för dagliga skötselritualer. Rundade speglar är också idealiska för ett omklädningsrum, där de garanterar ett väl upplyst utrymme och hjälper till att välja en outfit. Enrund spegelkan vara ett vackert dekorativt element i ett vardagsrum eller sovrum. Speglar ser bra ut i korridorer eller hallar, hängda ovanför en byrå.

AmbientLine Collection

Vårt sortiment innehåller rundade speglar från AmbientLine-kollektionen, som är kännetecknas av en kombination av modernt utseende och sofistikerad elegans. Dekorativ belysning framhäver speglarnas form perfekt och gör dem optiskt större. Det diffusa ljuset i AmbientLine-produkter är känsligt och faller på väggen som spegeln hängs på. Effekten förstärker den visuella och dekorativa upplevelsen. Om du inte är ett fan av starkt ljus riktat direkt mot dig, är speglarna från AmbientLine-kollektionen något för dig.

PremiumLine Collection

Rundade speglar Them från PremiumLine-kollektionen är exempel på produkter som kommer att ge en annan dimension till ditt badrums arrangemang. PremiumLine-serien kännetecknas av så många som 19 modeller av inramade speglar som du perfekt kan matcha till din interiörs mått. Rundade speglarkonstruerades så att bakgrundsbelysningen faller på personen som står mitt emot. Detta belysningsalternativ i PremiumLine-speglar är mycket bättre för att applicera smink. Lösningen som används gör att ljuset är fullt fokuserat på personen framför spegeln.

Colorful Collection

Speglarna i Kolorowe-kollektionen är utmärkande genom sin unika design. Deras närvaro i ditt vardagsrum eller kontor kommer att få rummet att se elegant ut.

Genom att väljaen rundad spegelur den här serien kan du välja färg på ytan. Detta är ett helt nytt och funktionellt sätt att dekorera din interiör. Matcha färgen på spegelytan efter dina individuella behov och rummets stil. Du kan hänga dem i nästan alla rum. De mest effektiva färgerna på arken är guld och grafit. Välj en modern finish för din lägenhet.

Ytterligare utrustning som kommer att förändra din vardag

Rundade speglar Artforma LED-lampor kan vara personalisering av tilläggsfunktioner efter kundens behov. Specialelementet är en switch som kan vara berörings-, sensorisk eller Smart Switch. Ta en titt på vårt erbjudande och kolla vad varje variant betyder. Tack vare dem kommer funktionaliteten hos din nya spegel att få en helt annan dimension.

Spegel med högtalare och väderdisplay

När du bestämmer dig för att köp en upplyst spegel från ArtForma, du har friheten att välja att välja dess funktionalitet. Om du vill ha avslappnande musik att spela i badrummet medan du badar, välj en spegel med inbyggd högtalare. Vi garanterar hög ljudkvalitet över en räckvidd på 10 m av Bluetooth-modulen. Utöka det praktiska i spegeln och lägg till en informationsdisplay som informerar dig om vädret utanför. Perfekta lösningar som praktiskt taget effektiviserar din dagliga rutin.

Speglar efter form

Speglar efter typ

Speglar efter rum

Se våra recensioner på  

Se mer