Dra nytta av vår kampanj -10% på hela sortimentet 10promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Bakgrundsbelysta speglar 50x80

30
Filtrering
Typ av rum - Badrum ✖
Spegelns form - Rektangulära ✖
Spegelns form - Avrundade former ✖
Kollektion - AmbientLine ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - Färgad ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen och botten av spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning på spegelns sidor ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen av spegeln ✖
Spegelns orientering - Horisontell ✖
Spegelns orientering - Vertikal ✖

Visade 30 av 30 produkter

Speglar 50x80

Speglar 50x80 cm är små, men mycket viktiga för den funktionella inredningen av lägenheten, utrustningselement som är värda att inkorporera i ditt badrum eller hall. LED-speglar 50x80 cm är ett intressant förslag för alla som enkelt vill inreda ett litet badrum eller ge sin lägenhet en mer uttrycksfull karaktär. En liten spegel på väggen passar i en smal korridor, fyller framgångsrikt den lilla väggen ovanför byrån och får ditt lilla badrum att se optiskt större ut.

Badrumsspeglar 50x80 cm är ett övervägande alternativ till stora och massiva speglar som täcker hela väggen i rummet. Du kan placera dem ovanför förlängningen av badrumsskåpet med ett tvättställ, hänga dem med rikt dekorerade möbler och använda dem som ett intressant dekorativt element tillsammans med tavlor eller souvenirer från dina resor i vardagsrummet.

50x80 speglar finns i standardformer, med en extra belysningspanel och många tillbehör. Tack vare dem kommer du att förbereda ett praktiskt arrangemang i badrummet, tack vare vilket du bekvämt kan applicera din morgonsminkning eller förbereda ditt ansikte för en natts vila. LED-speglar 50x80 cm kan justeras efter hushållsmedlemmarnas individuella preferenser - matcha din favoritljusfärg, använd de inbyggda högtalarna eller en diskret hylla för kosmetika som finns till hands. Tack vare en liten spegel i hallen kommer du gärna göra dig redo för en utekväll med vänner och välja den bästa garderoben för jobbet för att känna dig trygg i alla situationer.

Se våra recensioner på  

Se mer