Dra nytta av vår kampanj -10% på hela sortimentet 10promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Frisörspeglar LED

18
Filtrering
Typ av rum - Badrum ✖
Typ av rum - Hallen ✖
Typ av rum - Utställningslokal ✖
Spegelns form - Runda ✖
Spegelns form - Rektangulära ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - Speglar Hängande ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen och botten av spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning på spegelns sidor ✖
Spegelns orientering - Horisontell ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

Visade 18 av 18 produkter

Frisörspeglar - vad har de för egenskaper?

Frisörspeglar är en viktig del av utrustningen i en professionell salong. De kombinerar funktionalitet, moderiktig design och komfort – både för kunden och frisören.

Deras utmärkande drag är deras stora storlek. Detta gör att frisören kan utföra arbetet exakt och för dig att observera varje steg av utseendeförändringen. Spegelns storlek påverkar också den optiska förstoringen av utrymmet, vilket är särskilt viktigt i mindre rum.

Högkvalitativa frisörspeglar för väggen garanterar en tydlig och realistisk reflektion av färger, avgörande för exakt nyansval. färgämnen och skapa sofistikerade håruppsättningar. En frisörsalong är också en plats där spegeln utsätts för olika ämnen, som lacker, färger och andra stylingprodukter. Därför är frisörspeglar ofta gjorda av smutsavvisande och lättstädade material.

Speglar för en frisörsalong

u> från Artforma kan också sticka ut med sin unika design. Från minimalistiska, moderna modeller till mer traditionella med dekorativa ramar. Dessa former kan vara ett viktigt dekorativt element i interiören, som påverkar dess övergripande atmosfär och stil. Tack vare detta kommer frisörsalongen att få en unik karaktär och attraherar kunder inte bara med tjänster av hög kvalitet, utan också med unik design.

Hur väljer man professionella frisörspeglar?

första och viktigaste aspekten är kvaliteten på glaset. En frisörspegel ska ge ren, klar och realistisk färgåtergivning, vilket är nödvändigt för exakt färgmatchning. Dess höga kvalitet gör att den inte kommer att förvränga bilden, vilket är avgörande för professionella frisörer som måste utvärdera effekterna av sitt arbete i varje ljus.

Storleken på spegeln är en annan viktig faktor. I en professionell salong ska de vara tillräckligt stora för att kunderna ska kunna se hela sin figur och frisyr från olika perspektiv. Därför är det bäst att välja stora frisörspeglar, med en solid ram och tillräckligt bred.

Funktionalitet är också ett viktigt element. Många professionella modeller är utrustade med ytterligare funktioner, såsom produkthyllor eller verktygshållare. frisörspeglar med belysning kommer att vara ett oersättligt alternativ eftersom de ger ett jämnt och naturligt ljus, vilket är nödvändigt för arbetet.

Design är den sista men inte minst viktiga aspekten. Professionella frisörspeglar kan bli ett dekorativt element som påverkar den övergripande atmosfären och stilen i rummet där de är placerade. Beroende på platsens koncept kan du välja modeller i olika stilar - modern, klassisk, glamorös, rustik, minimalistisk. Det är viktigt att spegeln passar in i vardagsrummets estetik och framhäver dess karaktär. Se till att se till att den matchar designen på fåtöljen, hyllorna och andra tillbehör.

Vilka speglar till en frisörsalong kan du köpa på Artforma?

På Artforma hittar du ett brett utbud av professionella frisörspeglar som sticker ut modern design och avancerade tekniska funktioner. Vårt erbjudande inkluderar modeller från olika linjer som är skräddarsydda för olika stilar och behov.

PremiumLine speglar är dedikerade till personer som letar efter exakt ansiktsbelysning och hög klarhet i spegeln. De har solida ramar tillgängliga i många färger, vilket undviker väggreflektioner och ger rummet en värdighet.

AmbientLine är en kollektion som erbjuder släta, ramlösa modeller som ger rummet ljushet. De kännetecknas av dekorativitet och snygg LED-belysning, vilket skapar en unik atmosfär.

Dessutom erbjuder vi på Artforma speglar med SMARTA alternativ som högtalare, väderstationer, tidsvisningar och även möjligheten att kontrollera e-post och använda streamingtjänster. Detta gör dem inte bara praktiska, utan gör också vardagsaktiviteter mycket enklare. Varför är det värt att välja en sådan spegel? En frisörsalong kan ge sina kunder inte bara avkoppling i en fåtölj, utan också med underhållning, t.ex. möjligheten att visa filmer eller tv-serier!

Det är värt att notera att varje Artforma-spegel är handgjord individuell kundorder, vilket gör att du kan anpassa produkten efter dina egna behov och preferenser. Tack vare detta kan du välja den modell som bäst passar stilen och karaktären på din frisörsalong.

Se mer