Dra nytta av vår kampanj -10% på hela sortimentet 10promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Glamour-speglar

15
Filtrering
Typ av rum - Badrum ✖
Spegelns form - Rektangulära ✖
Kollektion - Decor ✖
Spegelns orientering - Horisontell ✖
Spegelns orientering - Vertikal ✖

Visade 15 av 15 produkter

Glamourspeglar - elegans och lyx när den är som bäst

Glamourspeglar är kvintessensen av elegans och lyx. De ger lite prakt och sofistikering till interiören. Deras utmärkande drag är rikt dekorerade ramar som fångar ögat - ofta färdiga med högkvalitativa material som guld, silver och ibland även kristaller. Dekorationer kan vara subtila eller uttrycksfulla, från känsliga graverade mönster till överdådiga barockornament.

Glamourspeglar från Artforma kan anta en mängd olika former och storlekar, från små, dekorativa, perfekt för att hänga i små utrymmen, till stora, fullstora modeller som kan dominera rymliga vardagsrum eller sovrum. Dessa större glamourdekorativa speglar ser inte bara vackra ut, utan förstorar också utrymmet optiskt, vilket gör att rummen verkar ljusa och stora.

En annan fördel är mångsidigheten. En vacker glamourspegel kan framgångsrikt arrangeras i olika inredningsstilar - klassiskt, lyxigt, men också loft eller art deco. Dessutom kan glamourspeglar också ha en praktisk funktion. I sovrummet eller omklädningsrummet låter modeller i full storlek dig bekvämt förbereda ditt hår eller smink, vilket ger utmärkt belysning. I sin tur kommer glamourbadrumsspeglar att göra rakning, skötsel och vardaglig toalettbesök lättare.

Hur väljer man den perfekta glamourspegeln för hallen, badrummet eller vardagsrummet?

Estetik är en nyckelaspekt du måste vara uppmärksam på. I utrymmen inredda i klassisk stil kommer glamourväggsspeglar med rikt dekorerade ramar att vara perfekta, medan det i mer moderna interiörer är bättre att välja modeller med enklare finish, t.ex. med metallmotiv.

Dess storlek är lika viktig. En stor glamorös väggspegel kan bli ett dominerande tillägg som optiskt förstorar utrymmet och tillför ljus till det. Det är viktigt att dess storlek är proportionell mot resten av möblerna och utrymmet i rummet. Om en glamourväggspegel ska hänga ovanför en byrå, bör dess bredd inte överstiga möblernas ramar.

Spegelns form är ett annat element att tänka på. Från klassiska rektanglar, genom eleganta ovaler, till moderna, oregelbundna former - var och en av dem kan ge en annan estetisk upplevelse. Dess form bör harmonisera med både ramen och interiörens allmänna karaktär. Runda glamourspeglar ger arrangemanget lätthet och elegans, medan rektangulära eller kvadratiska speglar är mer traditionella och formella.

Den sista men inte minst viktiga aspekten är SMARTA alternativ, som kan öka avsevärt funktionalitet u>glamourspeglar. Moderna möbler kan utrustas med ytterligare alternativ, såsom LED-bakgrundsbelysning, rörelsesensorer eller till och med integrerade pekskärmar. På din Artform-modell kan du bläddra i din e-post, titta på filmer eller tv-serier och till och med kolla vädret!

Speglar i glamourstil – hur ordnar man dem?

Var och hur man hänger < u>glamour dekorativa speglar, är oerhört viktigt. Placerad på väggen i hallen mittemot entrédörren kommer den att skapa ett intryck av rymd. Det är värt att placera en elegant konsol i en matchande färg under den och lägga till elegant belysning.

Dekorativa speglar för ett glamoröst vardagsrum kan hängas ovanför eldstaden eller i mitten av väggen, vilket ger ytterligare djup till utrymmet. Modellen placerad ovanför toalettbordet i sovrummet kommer inte bara att vara ett praktiskt tillskott, utan kommer också att skapa ett intimt, lyxigt utrymme.

När det kommer till glamourbadrumsspeglar, ta hand om plattorna som kommer att vara bakgrunden - en stor Marmor eller arkitektonisk betong imiterar alternativ kommer att vara ett alternativ. Du kan hänga eleganta vägglampor med glasdekorationer på båda sidor av ramen.

Att dekorera utrymmet runt spegeln är en annan viktig aspekt av arrangemanget. Eleganta tillbehör, som snygga ljusstakar, vaser med blommor eller eleganta figurer, kan ytterligare berika dess utseende och skapa en genomtänkt och sammanhängande komposition. Det är dock viktigt att inte överdriva det med mängden dekoration - glamourhängande spegel är ett tillräckligt uttrycksfullt element i sig.

Se våra recensioner på  

Se mer