Dra nytta av vår kampanj -10% på hela sortimentet 10promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

LED-speglar utan ram

214
Filtrering
Typ av rum - Badrum ✖
Typ av rum - Hallen ✖
Typ av rum - Utställningslokal ✖
Typ av rum - Köket ✖
Spegelns form - Runda ✖
Spegelns form - Rektangulära ✖
Spegelns form - Avrundade former ✖
Spegelns form - Oval ✖
Spegelns form - Oregelbunden ✖
Kollektion - AmbientLine ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - FrameLine ✖
Kollektion - Decor ✖
Kollektion - Färgad ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen och botten av spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning på spegelns sidor ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen av spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen av spegeln och på spegelns sidor ✖
Spegelns orientering - Horisontell ✖
Spegelns orientering - Vertikal ✖

Visade 45 av 214 produkter

Speglar utan ram

En spegel utan ramär mer än bara ett praktiskt inslag i inredningen. Det är också en perfekt dekoration som kan lägga till stil och elegans till rummet, inte bara med fokus på spegelramen. Moderna modeller som finns på marknaden erbjuder inte bara olika funktioner, utan också olika former och mönster som passar alla arrangemangsstilar.

En ramlös spegelär särskilt användbar i små rum där det saknas utrymme kan vara ett problem. Genom att placera spegeln korrekt kan du uppnå effekten av att optiskt förstora utrymmet genom att reflektera ljus. Dessutom ärramlösa speglarmycket universella och matchar alla arrangemangsstilar, vilket innebär att de kan användas i olika rum, som ett vardagsrum, sovrum, badrum eller hall.

Speglar inte bara visuellt förstora utrymmet, utan också öka mängden ljus i rummet genom att reflektera strålar. Tack vare detta kan de ge interiören en ljus och trevlig atmosfär. Dessutom är dekorativa speglar attraktiva dekorativa element som berikar stilen i arrangemanget och förstärker dess eleganta karaktär.

Speglar med klassiska former, dvs rektangulära och runda speglar utan ram.

Speglar utan ram är utan tvekan ett av inredningselementen som inte längre har en rent utilitaristisk funktion. Moderna modeller av ramlösa speglar är för närvarande ett mycket viktigt dekorativt element i interiörer. De erbjuder många applikationsmöjligheter och passar nästan alla arrangemang. I själva arkitekturen utför speglar tre grundläggande funktioner: de tillåter belysning av mörka utrymmen utan att behöva installera ett fönster eller takfönster, de förstorar optiskt utrymmena och de gör dem också mysigare tack vare eleganta dekorationer som helt förändrar utseendet på interiör. Och även om det finns gott om spegelformer på marknaden, är de mest populära fortfarande rektangulära och runda.

Rektangulära speglar är en av de mest använda typerna av speglar, vilket beror på deras enkla ändå universell design. kännetecknas av en vinkelrät form. Deras mångsidighet gör dem till en perfekt passform för olika typer av interiörer, oavsett stil - från klassiskt till modernt. Rektanguläraramlösa speglarfinns i många storlekar, vilket gör att de kan anpassas till olika rum. De största modellerna, som upptar hela väggen, förstorar utrymmet optiskt och ger karaktär, medan mindre modeller fungerar utmärkt i små nischer eller på möbler och fyller både en dekorativ och praktisk funktion. Dessutom, designers, som inte fokuserar påspegelramen, ägnar ofta mer uppmärksamhet åt att ge klassiska typer av speglar en exceptionellt dekorativ karaktär.

Runda speglar är ett annat elegant och stilfullt dekorativt tillägg som introducerar interiören en mjuk och mysig accent. Deras rundade form sticker ut mot de enkla linjerna av möbler och accessoarer, vilket ger rummet en stilfull karaktär. Runda speglar är mycket mångsidiga och passar in i olika typer av interiörer - från traditionella till moderna. Tack vare sin ovanliga form är de perfekta för dem som vill lägga till en originell och unik accent till sin interiör.

Runda ramlösa speglar finns i olika storlekar, vilket gör att du att välja den modell som passar perfekt in i en specifik interiör. De finns också i en mängd olika färger: från traditionellt silver till mer originella nyanser som guld eller koppar. Valet av spegelfärg kan matchas till färgen i hela rummet eller välj en kontrastfärg som drar till sig uppmärksamhet.

Smarta speglar – är det värt att ha dem i ditt hem? >

Om du däremot älskar modernitet och värdesätter en spegel utan ram, så är smarta speglar något för dig. Det här är en fantastisk lösning som kombinerar funktionalitet med smart hemteknik. Tack vare detta kan du använda många praktiska funktioner som underlättar din vardag. En av de viktigaste fördelarna med smarta speglar är möjligheten att använda populära streamingtjänster som Netflix, Spotify eller Tidal. Nu när du tar ett bad eller gör dig redo för jobbet kan du njuta av din favoritmusik eller titta på intressanta filmer och serier med hjälp av en smart spegel.

Smarta speglarerbjuder många ytterligare funktioner, såsom möjligheten att justera ljusets färg eller ett inbyggt värmesystem som hindrar glaset från att avdunsta. Med hjälp av denna teknik kan du enkelt belysa både badrummet och andra rum. En sådanramlös spegelkommer att fungera perfekt i alla arrangemang, inte bara den moderna. Den här typen av speglar är praktiska, men också estetiska, och deras moderna design och eleganta finish gör att de passar in i moderna och minimalistiska interiörer, oavsett syfte och inredning i själva rummet. På kvällen kommer dock dessa speglar att skapa rätt atmosfär, beroende på vilken ljusfärg du väljer.

Eftersom det inte är värt att fokusera enbart på spegelramen när man väljer rätt modell är det bra att även vara uppmärksam på tekniska aspekter, som strömförsörjning och anslutning. DC-drivna speglar kräver tillräckliga strömkällor och utrymme för kablar. För batteridrivna speglar måste du vara uppmärksam på batterikraften. Installation kräver också uppmärksamhet - den måste anpassas till spegelns tjocklek och avstånd från väggen. Färgen och färgen på ljuset från spegeln är också viktigt för användaren, särskilt i matsalen.

Spegel utan ram - den bästa finns på Artforma

Artforma är en webbutik som erbjuder exklusiva och dekorativa speglar med LED-bakgrundsbelysning, perfekt för matsalen. Vårt erbjudande inkluderar speglar i olika storlekar och former, som du säkert kommer att matcha till din interiör, vilket ger den karaktär och mysighet. Alla våra modeller är tillverkade av material av högsta kvalitet och kännetecknas av hög funktionalitet. En bekväm vippströmbrytare gör att du enkelt kan tända och släcka lamporna, vilket ytterligare ökar deras användbarhet. Om du letar efter moderna lösningar kommer våra speglar att uppfylla alla dina förväntningar.

Speglar efter form

Speglar efter typ

Speglar efter rum

Se våra recensioner på  

Se mer