Dra nytta av vår kampanj -5% på hela sortimentet 5promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Speglar Loft

15
Loftspegelar är det perfekta valet för dem som uppskattar moderna lösningar och en rå, urban stil. Deras unika design passar perfekt i utrymmen dominerade av råa material som betong, tegel eller metall. Kolla in utbudet av loftspegelar från Artforma, som säkert kommer att visa sig vara ett inspirerande inslag i alla utrymmen.
Filtrering
Typ av rum - Hallen ✖
Spegelns form - Rektangulära ✖
Kollektion - FrameLine ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen och botten av spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning på spegelns sidor ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen av spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen av spegeln och på spegelns sidor ✖

Visade 15 av 15 produkter

Loftspeglar - unik lägenhetsinredning

En modern och funktionellt designad lägenhet är en plats där du kan vila efter en intensiv dag och få kraft inför den kommande. Badrumsutrymmet ska ge frihet under vardagliga aktiviteter och vara ett rum där elegans och estetik är viktigt.

Loftspeglar är ett unikt tillskott till alla badrum - tack vare dem kan du ordna en praktisk och elegant inredning. Loftspeglar för badrummet skapar en unik komposition oavsett storleken på rummet - de ser bra ut i en stor interiör, såväl som i ett litet badrum, där varje centimeter är guld värd.

Hängande loftspeglar kan med framgång placeras på en enorm, tom vägg och ovanför tvättstället, ovanför badrumsskåpet, för att skapa en praktisk hörna för vardaglig toalettbesök och bekväm applicering av exakt smink. Deras placering framför entrén kommer att göra badrummet rymligare, och att hänga dem mitt emot fönstret hjälper till att sprida naturligt ljus.

Stora loftspeglar blir därför vackra både i ett rum i ett flerfamiljshus och i ett enfamiljshus, och även på offentliga platser, som kontor och kontor. De kan vara det huvudsakliga dekorativa elementet på väggen, eller kombineras med färgmotivet på kakel, golv eller med färgglada arrangemangstillbehör.

Speglar i loftstil är ett unikt verktyg för att ge rummet ännu mer elegans och göra det till det mest besökta rummet av hushållet. Du kan välja en minimalistisk spegel med en smal ram som smälter in i en kraftigt dekorerad vägg. Ett intressant alternativ kommer att vara en hängande spegel med en dekorativ ram, som kommer att locka nyfikna blickar och ge utrymmet ytterligare glans. LED loftspeglar är en intressant tävling för klassiska speglar, de ökar komforten och tjänar användarna oavsett tid på dygnet och vilka aktiviteter du utför.

Loftspeglar – för alla typer av interiörer

Speglar i loftstil har varit populära i många år när man ska ordna moderna badrum. Detta beror på att loftspeglar för hallen eller badrummet kombineras väl med den sedan länge fashionabla industristilen - de kommer att matcha massiva trämöbler och stålhyllor, metallhyllor och badrumsskåp i svart eller silver. Speglar för loftkorridoren ser bra ut med naturliga dekorationer, som målningar i träramar, halmupphängningar eller souvenirer från utlandsresor.

Rektangulära loftspeglar är lämpliga för badrum med klassiska, geometriska väggar och standardmått. De kombineras bra med en rektangulär bänkskiva för tvättställ, men kommer också att matcha ett bänkhandfat och mässingsbeslag. Det är värt att använda stora loftspeglar när du designar ett badrum med badkar eller när du vill föra in mer ljus i badrummet. Genom att använda en spegel som täcker hela väggen förstorar du utrymmet optiskt och får ljuset från taklamporna att reflektera effektivt, vilket dessutom lyser upp rummet och gör det ännu mysigare.

Loftspeglar för vardagsrummet eller hallen kan bli det främsta dekorativa motivet i rummet. Deras närvaro på huvudväggen i badrummet gör hygienaktiviteter mer bekväma för vuxna och barn. Speglar i loftstil kan förvandla för mörka interiörer, och samtidigt är deras form minimalistisk nog att de inte överväldigas med överflödiga dekorationer. Använd dem i ditt drömsovrum om du vill ha ett sammanhängande och lugnt arrangemang. De kommer att bli en perfekt del av vardagsrummet och köksutrustningen i svart och vitt, och de kan kompletteras med kökstillbehör i guld eller silver, koppar eller gammal mässing. Loftspeglar i badrummet hjälper till att jämna ut störda proportioner i en liten interiör och fungerar även bra när du designar ett badrum med snedtak eller ett arrangemang på vinden.

Upplysta loftspeglar – komfort i ditt badrum

Även om det kan tyckas att det inte är något ovanligt att ha en bekväm spegel i badrummet, är det faktiskt en av de viktigaste uppgifterna som är värda att komma ihåg när man möblerar lägenheten att välja rätt utrustning för att möta hushållsmedlemmarnas individuella behov. . Stora loftspeglar ger dig högsta komfort i ditt eget hem, oavsett om du har bråttom till jobbet eller har mer tid att koppla av i ditt favoritbadkar. Praktiska speglar till loftkorridoren gör det lättare att ta av och på ytterkläderna när du vill känna dig elegant på väg till kontoret. Rektangulära loftspeglar kommer att tilltala användare som vill bryta rutinen i sin lägenhet och samtidigt få ett badrum fullt av stil och god smak.

Hängande loftspeglar från Artforma är moderna och genomtänkta lösningar för alla rum som svarar mot hushållsmedlemmarnas olika behov. I vårt erbjudande ingår loftspeglar i olika former och färger, så att du enkelt kan kombinera dem med enkla tillbehör eller rikt dekorerad badrumsutrustning. Våra produkter kan täcka hela väggen eller fylla en del av en utvald yta, där du även kan placera ett blomsterställ, en intressant tavla eller en praktisk hylla för de mest använda kosmetika.

Produkterna vi erbjuder inkluderar upplysta loftspeglar, med en sensor eller en inbyggd touchpanel. Kompletterade med designtillbehör, har LED-loftspeglar också en anti-dimbeläggning. De kan ha en extra ljuskälla på en eller flera kanter av spegeln, i en varm, kall eller neutral nyans. Du kan välja mellan versioner av produkten med en klocka, en väderstation eller en Bluetooth-högtalare, tack vare vilken du kan lyssna på din favoritmusik eller nyhetsprogram i badrummet. För ännu större bekvämlighet får du spegelmodeller med en funktionell glashylla för parfymer eller kosmetika. Allt detta innebär att du inte har några gränser när du designar din drömlägenhet.

Se våra recensioner på  

Se mer