Dra nytta av vår kampanj -10% på hela sortimentet 10promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Speglar Oval

16
Speglar med LED-belysning i olika former för ditt badrum. Vi erbjuder runda, fyrkantiga, rektangulära och rundade LED-speglar. Välj den perfekta formen som kommer att framhäva den unika inredningen i ditt hem.
Filtrering
Typ av rum - Badrum ✖
Spegelns form - Oval ✖
Kollektion - AmbientLine ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - Färgad ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖
Spegelns orientering - Horisontell ✖
Spegelns orientering - Vertikal ✖

Visade 16 av 16 produkter

Moderne ovala speglar som kommer att förändra ditt utrymme

Vill du ändra arrangemanget på din inredning och ge den ett lite annorlunda, extravagant utseende? Börja med tillbehör och välj denovala spegelnArtforma, som kommer att helt förändra din lägenhet. Vårt erbjudande inkluderar dekorativa speglar i olika former. De ovanliga är särskilt populära. Ovala speglar medLED-belysninggaranterar dina ögon en perfekt estetisk upplevelse. Välj den modell som bäst passar stilen på interiören.

LED-belysning för din spegel

Speglar med LED-belysning strong> det är inte bara en praktisk lösning, utan också ett dekorativt element som ger stil och elegans till hela rummet. Den ovala spegeln är särskilt populär på grund av sitt moderna utseende. LED-belysning säkerställer korrekt ansiktsbelysning under vårdaktiviteter. Dessutom är den mycket energisnål. På så sätt är ovala speglar med bakgrundsbelysning inte bara ett praktiskt, utan också ett ekologiskt val för ditt badrum.

Icke-standardiserade former

Ovala speglarär definitivt ett djärvt steg mot att arrangera en icke-standardinredning. Om du inte gillar tristess och letar efter innovativa dekorativa lösningar, välj en oval spegel som kommer att glädja dina gäster. Vårt erbjudande inkluderar produkter med vertikal eller horisontell orientering. Kom ihåg att ovala horisontella badrumsspeglar kommer att kräva mer utrymme på väggen. De kommer att se bäst ut i ett rum med stort utrymme, tack vare vilket spegeln inte kommer att försvinna i bakgrunden, utan kommer att exponeras ordentligt.

Möjlighet att välja mått på spegeln 

Ovala speglarmåttanpassade är en idealisk lösning för människor som värdesätter originalitet och unika lösningar i sitt interiör. Tack vare möjligheten att välja lämpliga dimensioner och typ av spegelyta kan de matchas perfekt till lägenhetens individuella behov och stil. Ovala speglarfår elegans och tidlös karaktär och introducerar en subtil touch av lyx till alla interiörer. Spegelns ovala form är perfekt för ett badrum, sovrum eller vardagsrum, beroende på dess storlek och stil.

Vilket rum passar en oval spegel in i?

Oval spegelkan passa in i olika rum, beroende på vilken stil och dekorativ funktion du vill ge den. I badrummet kan enoval spegelsnygga sig över handfatet, speciellt om det är en mindre spegel som inte tar för mycket plats. I sovrummeten oval spegelkan vara ett intressant dekorativt element ovanför toalettbordet eller byrån. I vardagsrummet kan den tillföra stil och elegans om den matchas ordentligt till resten av inredningen. Kom ihåg att det är du som bestämmer över arrangemanget av din inredning.

Speglar från AmbientLine-kollektionen

AmbientLine-kollektionen erbjuder ovala speglar som kännetecknas av en elegant design och raffinerad stil. Tack vare belysningen placerad runt omkretsen av spegeln verkar detta element visuellt större. Ett karakteristiskt kännetecken för kollektionen är det diffusa ljuset som kommer från spegelns baksida och lyser upp väggen och skapar en stämningsfull atmosfär. Detta är en idealisk lösning för personer som föredrar subtilt ljus som inte riktas direkt mot användaren av spegeln.

Speglar från Kolorowe-kollektionen

Kolorowe spegelkollektion innehåller ovanliga mönstrade produkter med elegant och modern stil. En karakteristisk egenskap hos dessa produkter är ett extra alternativ som låter dig välja färg på rutan. Det är ett innovativt sätt att dekorera innovativa interiörer som domineras av de modernaste kombinationerna av arkitektoniska stilar. Genom att välja en spegel med din favoritfärg kan du vara säker på att ingen kommer att passera den likgiltigt. Ovala speglarfrån Coloured-kollektionen kommer avsevärt att förändra utrymmet runt dig.

Värmematta, dvs skydd av din spegel

Badrummet är ett rum där glasytor på grund av hög luftfuktighet ofta immas. Vi vet ett sätt att undvika denna effekt. När du köper en oval spegel, utrusta den med en extra värmematta. Den finns i olika storlekar - från minst 20 × 30 cm till max 40 × 60 cm, beroende på spegelns storlek och andra element som begränsar glasets yta. När du slår på värmemattan försvinner ångan snabbt, vilket ger dig en tydlig bild. Enheten är enkel att använda och styrs med hjälp av en extra touch-omkopplare.

Glashylla som ett extra element

Optimal användning av utrymmet är avgörande, oavsett om ditt badrum är litet eller om du bara vill ha mer utrymme för att förvara små tillbehör. Vi erbjuder glashyllor med kromhandtag som perfekt kompletterar din spegel och gör att du bekvämt kan förvara kosmetika. Glashyllan är gjord av ett gediget och extremt slitstarkt material som är motståndskraftigt mot mekaniska skador. Det här är en tidlös accessoar som inte bara sparar utrymme utan också passar perfekt till din spegel.

En sminkspegel som kommer att göra vardagens smink enklare

Om du sminkar dig i badrummet varje dag har du förmodligen upplevt en situation där din traditionella spegel visade sig vara otillräcklig. För bättre komfort i att utföra dagliga vårdaktiviteter har vi skapat en speciell kosmetisk spegel, som är en extra del av spegeln. Den tre gånger förstorade bilden och ytterligare belysning kommer säkerligen att förbättra sminkprocessen. Kolla hur bekvämt det är!

Ett behagligt bad med musik i bakgrunden

En spegel med högtalarfunktion som du kan ansluta till via Bluetooth ? Låter bra, eller hur? VåraovalaArtforma speglar har just denna funktion. Skapa en riktig SPA-liknande atmosfär i ditt badrum och sätt på din avkopplande favoritmusik. Du kommer att se hur trevligt det är att använda ytterligare funktioner som du inte hade en aning om! Vi garanterar dig hög ljudkvalitet och den bästa sensoriska upplevelsen. Du undrar säkert om den inbyggda högtalaren är synlig... Du behöver inte oroa dig för det eftersom den är gömd bakom en glasskiva.

Speglar efter form

Speglar efter typ

Speglar efter rum

Se våra recensioner på  

Se mer