Dra nytta av vår kampanj -5% på hela sortimentet 5promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Speglar Vertikal

26
Filtrering
Spegelns form - Rektangulära ✖
Spegelns form - Avrundade former ✖
Spegelns form - Oval ✖
Spegelns form - Oregelbunden ✖
Kollektion - AmbientLine ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - Decor ✖
Kollektion - Färgad ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning på spegelns sidor ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen av spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen av spegeln och på spegelns sidor ✖
Spegelns orientering - Vertikal ✖

Visade 26 av 26 produkter

Eleganta vertikala speglar för ditt hem

Planerar du en renovering och letar därför efter en perfekt matchad inredning till ditt hem? Börja med dekorativa speglar med extra tillbehör. ArtFormas erbjudande omfattar många speglar i olika former. Särskiltvertikala speglarmed LED-belysning är mycket populära. Låt dem helt förändra utseendet på din lägenhet och ge en perfekt estetisk upplevelse för dina ögon. Välj den modell som bäst passar stilen i din inredning. Kolla vilka tillbehör du kan använda i en vertikal spegel.

Inredning med LED-belysning

LED-speglarhar inte bara en praktisk funktion, utan utgör också en elegant dekorativt element, som ger stil och klass till rummet där det är beläget. Vertikala speglar är särskilt populära på grund av deras funktionalitet och spegelytan som är bekväm att titta på och som kan dekorera väggarna i nästan alla rum. LED-belysningplacerad i spegeln säkerställer korrekt belysning när du utför vårdaktiviteter. En korrekt vald vertikal badrumsspegel är ett perfekt komplement till en stilren inredning. Dessutom är LED-belysning både energibesparande och miljövänligt.

LED-belysning - ljusinfallssystem

När du väljer enLED-spegel vertikal, du kan använda alternativet för att välja ljusinfallsmönster. Det betyder att endast det fragment du väljer kommer att markeras. Belysning runt spegeln ger en enhetlig ljusstråle på varje sida om den. Detta är definitivt den variant som våra kunder väljer oftast. Andra inkluderar belysning på sidorna eller på utvalda kanter, som toppen och sidorna. Tack vare så många sätt kan du anpassa spegeln för din lägenhet så mycket som möjligt.

Typ av ljus i spegeln

När du väljer en vertikal drömspegel för din lägenhet , ta hand om färgen på dess belysning. Du kan välja en neutral färg som bara tillför lite värme och atmosfär till ditt rum, eller välja PHILIPS-belysning om du behöver starkare ansiktsbelysning, vilket gör det lättare att sminka dig. LED-färgen styrs med en touchknapp.

Dekorativa speglar - praktisk form

En vertikal spegel är verkligen den mest klassiska och traditionella formen av en spegel , som passar nästan alla rum i ditt hus eller lägenhet. Tack vare dess vanliga former kan du enkelt matcha den med andra dekorativa möbler. Spegeldekorationer ser bäst ut i interiörer som domineras av klassiska former och dekorationer. Den kännetecknas av en hög, smal form som möjliggör optisk förstoring av utrymmet, vilket är särskilt önskvärt i fallet med ett litet rum.

Spegelmått - hitta den perfekta lösningen för din inredning

Våra vertikala speglar finns i olika former och storlekar, vilket gör att de kan matcha din interiör perfekt. I konfigurationspanelen kan du enkelt välja de mått och form på spegeln som bäst motsvarar dina förväntningar. Vi tar ett individuellt grepp på varje beställning, så att du kan vara säker på att du får den spegel du behöver. På grund av att produkten är gjord på individuell kundorder får du efter beställning information om planerat leveransdatum.

Vertikal LED-spegel från AmbientLine-kollektionen

Speglar i AmbientLine-kollektionen kännetecknas av hög estetik och dekorativt utseende. Deras rektangulära form i kombination med belysning gör att de verkar visuellt större. Diffuserat ljus på baksidan av spegeln är huvuddraget i denna samling, vars slutliga effekt är atmosfärisk. Ljuskällan är inte riktad direkt mot användaren, vilket är en perfekt lösning för personer som letar efter en mer subtil och behaglig ljusatmosfär.

Vertikal LED-spegel från PremiumLine-kollektionen

Ett förslag på speglar från kollektionen PremiumLine innehåller en kollektion vertikala speglar som kommer att revolutionera utseendet på ditt badrum. Vertikal badrumsspegelPremiumLine har designats på ett sådant sätt att belysningen faller på personen som står framför den, vilket ger idealiska förutsättningar för att utföra dagliga vårdbehandlingar. Speglar från denna kollektion kännetecknas av innovativa lösningar som fokuserar ljuset på spegelanvändaren, vilket säkerställer maximal användningskomfort.

Vertikal LED-spegel från Colourful-kollektionen

Vertikala speglar från kollektionen av färgade speglar är dessa produkter med en original design. Tack vare dem kommer du att få en modern och elegant stil till ditt vardagsrum eller kontor. När du väljer en vertikal spegel från denna serie kan du välja färg på ytan, vilket är ett innovativt sätt att dekorera inredningen. Med olika färger att välja mellan kan du perfekt matcha rummets stil och dina preferenser. Vertikala speglar kan hängas i praktiskt taget alla rum, och de ser mest imponerande ut i mörka färger. Det här är designelement som helt kommer att förändra utseendet på ditt hem.

Touchknapp och väderstation

Vårt sortiment omfattar 120 speglarmodeller. Bland dem finns det också några som du kan hänga i din lägenhet. Du kan fritt anpassaVertikala speglarmed ytterligare funktioner efter dina behov. Inom dessa funktioner kan du välja en touch switch, sensor switch eller Smart Switch. Var och en av dessa varianter har speciella egenskaper som du måste känna till. Tack vare tilläggsfunktioner blir speglarna mer funktionella och ännu bättre anpassade efter dina behov.

Värmematta som extra utrustning

Om du vill undvika imma av glas ytor i badrummet har vi en lösning för dig . När du väljer en oval spegel kan du utrusta den med en speciell värmematta. Denna matta finns i olika storlekar. När du har slagit på den försvinner ångan snabbt och bilden i spegeln förblir tydlig. Värmemattans omkopplare är lätt att använda och styrs av en touch-omkopplare.

Speglar efter form

Speglar efter typ

Speglar efter rum

Se våra recensioner på  

Se mer