Dra nytta av vår kampanj -5% på hela sortimentet 5promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Bluetooth Högtalare 1kr!

Kampanjen kombineras med Spring Sale -5%

Speglar Rektangulära

125
Upptäck de rektangulära LED-speglarna från Artforma! Dessa stiliga rektangulära speglar kommer inte bara att addera ljus till ditt hem utan också erbjuda praktiska lösningar. De passar perfekt in i både moderna och klassiska interiörer och erbjuder en oslagbar kvalitet och design. Välj våra rektangulära speglar med belysning för badrummet eller vilket annat rum som helst och njut av avancerade funktioner som ljusstyrning eller inbyggda Bluetooth-högtalare.
Filtrering
Typ av rum - Badrum ✖
Typ av rum - Hallen ✖
Typ av rum - Utställningslokal ✖
Typ av rum - Köket ✖
Spegelns form - Rektangulära ✖
Kollektion - AmbientLine ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - SlimLine ✖
Kollektion - Decor ✖
Kollektion - Färgad ✖
Kollektion - Retro ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen och botten av spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning på spegelns sidor ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen av spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen av spegeln och på spegelns sidor ✖
Spegelns orientering - Horisontell ✖
Spegelns orientering - Vertikal ✖

Visade 45 av 125 produkter

Rektangulära speglar och bakgrundsbelysning, en perfekt duo för moderna interiörer

Gillar du lösningar för ditt hem som är visuellt vackra och funktionella på samma gång? Då ärrektangulära speglarmed extra belysning det perfekta valet. De kommer att fungera bra i moderna interiörer, men inte nog med det, för vi har även många modeller som även passar in i mer klassiska arrangemang. Du kan också enkelt välja produkter efter storlek. Tack vare detta kan den rektangulära spegeln användas i både mindre och större rum.

Vårt erbjudande omfattar horisontella modeller med belysning i form av en snygg ram eller vertikala enkellister. Bakgrundsbelysningen kan också placeras på baksidan av strukturen, försiktigt spridda på väggen. Denna lösning gör att denrektangulära LED-spegelnäven blir en inredning. Det är värt att hänga dem till exempel på en vägg av tegel, trä eller betong.

 

Vertikala modeller är värda att montera i små interiörer eller i rum som kräver optisk utbyggnad. På grund av deras stora yta kan du se hela din figur i dem.

Rektangulära speglarhar kraftiga linjer. Detta översätts till ett modernt utseende. Det är därför, om du letar efter ett sätt att lägga till lite stil till din interiör, har du hittat rätt.

Varför är rektangulära speglar med belysning ett bra val ?

Genom att ta en titt på vårt erbjudande kan du snabbt justera den rektangulära LED-spegeln efter ditt rums särdrag. Bakgrundsbelysningen kan vara varm eller sval. Detta leder till atmosfären som råder, till exempel i badrummet eller hallen. Färgkontroll är en stor bekvämlighet, oavsett stil och storlek på rummet. Det kan vara användbart om du behöver exakt ljus för att applicera makeup eller för behandlingar i hemmet.

Varje rektangulär spegel är gjord med uppmärksamhet på varje detalj. Du kan välja mellan enkla modeller eller de med dekorativt tryck. Det kan vara ett tropiskt, geometriskt eller blommönster. Allt beror på vilken modell du väljer. Tillsammans med estetisk belysning blir spegeln ett dekorativt element. Faneren skyddar glasrutan mot mekaniska skador och negativa effekter av fukt. Som du kan se är detta en idealisk lösning för rum med ånga.

Många produkter har även en speciell uppvärmningsfunktion som förhindrar att ånga lägger sig, t.ex. efter ett varmt bad. Du kan se dig själv i spegeln direkt!

En rektangulär LED-spegelär en modern utrustning som du kan styra på många olika sätt. Du kan välja mellan enpekknapp, tack vare vilken du enkelt kan slå på bakgrundsbelysningen. En sensorsensor är också en bra lösning. När dina händer är blöta eller smutsiga, placera bara handen på ett maximalt avstånd av 5 cm från spegeln. Du kommer då att tända belysningen och du kan påbörja hygienaktiviteter. Den mest avancerade lösningen är Smart Switch som ger många alternativ för att styra spegeln. Detta kan göras med hjälp av en fjärrkontroll, en applikation på din telefon eller till och med din röst!

Varjerektangulära spegeli vårt erbjudande är utformad för att uppfylla dina förväntningar som så mycket som möjligt. Därför är den inte bara utrustad med LED-belysning, utan även med en rad andra möjligheter. Du har inbyggda Bluetooth-högtalare till ditt förfogande, tack vare vilka du kan spela din favoritmusik medan du är i badrummet eller i hallen och gör dig redo att gå ut. De är perfekt dolda i huset, så de märks inte. Samtidigt ger de bra ljudkvalitet.

Allt du behöver är en strömkälla för att använda extraalternativet en klocka och en väderstation. Smarta enheter har också möjlighet att slå på applikationer och visa deras innehåll på en glasruta. De är inte svåra att använda eftersom de liknar en smartphone eller surfplatta.

Rektangulär LED-spegel – vilka interiörer kommer den att fungera i?

LED spegel du kommer att välja rektanguläroavsett storleken på ditt rum. Allt du behöver göra är att hitta rätt storlek eller beställa en skräddarsydd produkt.

Du kan matcha finishen och de dekorativa elementen till din inredningsstil. Du kan välja bland bland annat: koppar, svart, vitt, guld och silverelement. Om du föredrar produkter färdiga med träbaserat material har du också detta alternativ. Tack vare detta kan du matcha den rektangulära LED-spegeln till vilken inredningsstil som helst. Du kan hänga dem i en loftinredning, lägga till glamour i ditt badrum eller fylla en klassisk hall med dem.

Produkter från denna kategori fungerar även som belysning, så de är perfekta för bland annat: hallen, badrummet eller sovrummet. Du kan även använda större modeller som garderobsföremål. Om du vill vara uppdaterad med tid och väder, välj en modell med en extra inbyggd väderstation. Beroende på din tekniska förmåga kan rektangulära speglar anslutas via Wi-Fi eller en trådlös sensor placerad utanför byggnaden.

Vårt erbjudande inkluderar ävensmarta speglarsom kommer att möta förväntningarna hos älskare av moderna prylar. Tack vare modern programvara kan du slå på dina favoritapplikationer och tillbringa en trevlig tid i ditt hem. Sugen på att se en TV-serie samtidigt som du badar? Eller kanske lite avslappnande musik medan du applicerar en ansiktsmask? Inga problem. Du kan använda moderna lösningar baserade på välkända system som Android, iOS eller Chromecast snabbt och behagligt. Det finns många tillgängliga applikationer, inklusive en webbläsare och en kalender.

Vad sägs om en inbyggd kamera? Tack vare detta kommer den rektangulära LED-spegeln också att tjäna dig som ett sätt att kommunicera med dina nära och kära. Du kan också snabbt kolla vad som händer på sociala medier. Denna lösning fungerar i alla hem, även om den har många hushållsmedlemmar. Alla kommer att hitta sina favoritapplikationer här som kommer att följa med dig under dina dagliga hygien- och skötselaktiviteter.

I ett perfekt slätt glas kan du inte bara titta på dig själv innan du går ut eller fixa din makeup. När omgivningen reflekteras på det blir rummet också optiskt större. På så sätt är denrektangulära spegelnen smart lösning för mikroskopiska interiörer. Kolla hela erbjudandet!

Speglar efter form

Speglar efter typ

Speglar efter rum

Se våra recensioner på  

Se mer