Dra nytta av vår kampanj -10% på hela sortimentet 10promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Skandinaviska speglar

24
Filtrering
Typ av rum - Badrum ✖
Typ av rum - Hallen ✖
Typ av rum - Utställningslokal ✖
Spegelns form - Runda ✖
Spegelns form - Rektangulära ✖
Kollektion - AmbientLine ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - Speglar Hängande ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen och botten av spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning på spegelns sidor ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen av spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen av spegeln och på spegelns sidor ✖
Spegelns orientering - Horisontell ✖
Spegelns orientering - Vertikal ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

Visade 24 av 24 produkter

Skandinaviska speglar från Artforma - tidlös stil!

Skandinaviska speglar utstrålar enkelhet och elegans, de är en symbol för nordlig design, som har varit populär över hela världen i flera år . Modeller som kännetecknas av rena linjer, minimalism och funktionalitet är inte bara ett praktiskt inslag i utrustningen, utan också en raffinerad dekorativ accent som kan förvandla en hall, omklädningsrum, vardagsrum eller badrum.

Deras design speglar filosofin av "less is more". Enkla men effektiva ramar, ofta gjorda av naturligt trä, som ek eller furu, tillför värme och naturlighet. Speglar i skandinavisk stil utan onödiga dekorationer från Artforma passar en mängd olika interiörer - från moderna, genom loft till mer klassiska.

Traditionella rektanglar, cirklar, ovaler, hexagoner, oregelbundna. vågor och till och med skräddarsydda modeller - denna mångfald låter dig justera spegeln efter dina individuella behov och preferenser. Vissa modeller erbjuder ytterligare funktioner, såsom hyllor eller galgar, vilket är ett svar på behoven hos moderna, funktionella bostadsutrymmen.

Vad mer gör att sådana speglar sticker ut? Skandinavisk stilhar förmågan att lysa upp och optiskt förstora ytor - inte bara tack vare glas, utan också till ljusa former och ljusa färger. Skickligt placerade i rum kan de skapa illusionen av ett större utrymme och lysa upp mindre upplysta hörn, vilket är särskilt värdefullt i mindre lägenheter.

Speglar i skandinavisk stil - hur väljer man den perfekta modellen?

Undrar du? , hur väljer man den perfekta spegeln? Skandinavisk stilär en hel rad olika produkter, så vi hjälper dig med din shopping!

Var först uppmärksam på storleken. Beroende på vilket utrymme du har kan du välja en stor skandinavisk spegel att hänga på väggen, som kommer att bli rummets fokuspunkt, vilket förstorar utrymmet optiskt, eller mindre - mer diskreta modeller, perfekt för upphängning i hallen eller badrummet. . Kom ihåg att stora speglar är en utmärkt källa till naturligt ljus, som reflekterar det och lyser upp mörkare hörn.

Självklart är färg också viktigt. En spegel i skandinavisk stil behöver inte vara vit - beige, grå, naturligt trä, ecru, och för de modiga - pastellrosa eller ljus pistage är också bra alternativ. Färgerna ska matcha bakgrunden, det vill säga färgen på väggarna eller kakel, samt möbler och accessoarer.

Skandinaviska speglar med LED-belysning är ett funktionellt och estetiskt val. Det handlar inte bara om en extra ljuskälla, utan också ett sätt att skapa en mysig atmosfär i rummet. Lysdioder är energibesparande, vilket gör dem till ett idealiskt val för den medvetna konsumenten.

SMARTA alternativ är en annan aspekt som är värd att överväga. Skandinaviska speglar från Artforma kan utrustas med ytterligare funktioner, såsom möjligheten att visa filmer och serier från streamingtjänster, lyssna på musik och till och med integrera med e-post. Dessa intelligenta lösningar gör inte bara vardagliga aktiviteter enklare, utan lägger också till lyx och komfort till ditt hem.

Skandinaviska speglar - hur ordnar man dem?

När det kommer till en spegel för hall, skandinavisk stilkommer att göra interiören välkomna gäster och hushållsmedlemmar från tröskeln med en mysig och samtidigt modern accent. En spegel placerad ovanför en träkonsol eller ett litet bord skapar en praktisk plats för sista handen innan du lämnar huset. Runt om kan du hänga enkla, vita hyllor som du kan placera små krukväxter på.

När det kommer till spegeln för vardagsrummet - skandinavisk stil, kommer den perfekt att framhäva den råa formen på spegeln som du kommer att placera ovanför den öppna spisen eller en ljus soffa. Du kan experimentera med olika former - runda eller ovala modeller kan lägga till mjukhet och mildhet till arrangemanget, medan stora, rektangulära modeller blir mer avantgardistiska.

I badrummet kan en skandinavisk spegel inte bara vara ett funktionellt inslag, men också ett sätt att skapa mysig, avkopplande atmosfär. En spegel med LED-bakgrundsbelysning kommer att underlätta dagliga skötselritualer, men kommer också att skapa ett delikat, avkopplande ljus, perfekt för kvällsavkoppling i badkaret eller duschen.

Se våra recensioner på  

Se mer