Dra nytta av vår kampanj -10% på hela sortimentet 10promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Små speglar LED

49
Filtrering
Typ av rum - Badrum ✖
Spegelns form - Runda ✖
Spegelns form - Rektangulära ✖
Spegelns form - Avrundade former ✖
Spegelns form - Oval ✖
Kollektion - AmbientLine ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - Färgad ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen och botten av spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning på spegelns sidor ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen av spegeln ✖
Spegelns orientering - Horisontell ✖
Spegelns orientering - Vertikal ✖

  • 1
Visade 45 av 49 produkter

Små speglar

Drömmer du om att ordna en funktionell och bekväm inredning? Små speglar är ett utmärkt alternativ för den som trots det lilla utrymmet behöver praktiskt möblera sitt vardagsrum, korridor eller badrum. Små speglar på väggen kommer att fungera bra i både en enrumslägenhet för en person och en rymlig lägenhet i ett hyreshus. En liten spegel kommer att fungera bra i ett tonåringsrum och i sovrummet när du effektivt vill utföra kvällsbehandlingar.

Små speglar med LED-belysning är en idealisk lösning för ett litet badrum med ovanlig form, som saknar plats för en extra ljuskälla. Små hängande speglar kan placeras även på en smal vägg, nära tvättstället eller badrumsskåpet. En liten spegel förstorar rummet optiskt, lyser upp det och låter dig samtidigt sminka dig bekvämt.

Små speglar för väggen - komfort i ditt hem

Även om du tror att det inte finns plats för en bekväm spegel i din lägenhet - små LED-speglar ger dig nöje när du utför vardagliga aktiviteter . Små speglar passar på en smal vägg i hallen, du kan kombinera dem med en garderobshängare eller en hylla för det mest nödvändiga.

Små badrumsspeglar< /u> kan användas i dina arrangemang , där det huvudsakliga dekorativa motivet är massiva möbler eller färgglada tapeter på väggen. De kommer att se intressanta ut i kombination med rikt dekorerade väggplattor eller glamorösa tillbehör.

LED-speglar - små detaljer som gör skillnaden

För att skapa ett lyckat arrangemang av en lägenhet i ett flerfamiljshus eller ett litet badrum i ett enfamiljshus behöver du en snygg och korrekt utvald spegel. En spegel med små dimensioner kommer att passa ett rum med många tillbehör av olika former och texturer. Det kommer att tilltala hushållsmedlemmar som tar tillbaka souvenirer från sina frekventa utländska helgdagar och sedan visar dem på väggarna i vardagsrummet. Den lilla spegeln passar även i en mycket smal hall eller korridor där du kan placera en rymlig inbyggd garderob.

En modern liten LED-spegel är ett av många intressanta förslag från Artforma-butiken. Vårt erbjudande omfattar modeller i olika former och storlekar, så du hittar speglar som passar perfekt till din interiör. Du kan välja en spegel i klassisk form eller välja en version med LED-bakgrundsbelysning, väderstation, klocka eller Bluetooth-högtalare. Som ett tillägg kan du passa en bekväm hylla för kosmetika som du kan placera din ansiktskräm eller parfym på.

Se mer