Dra nytta av vår kampanj -10% på hela sortimentet 10promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Speglar Decor

157
Dekorativa speglar kännetecknas av unika, flerfärgade ramar som är en dekoration i sig själva. Speglarnas unika mönster gör rummen dekorerade med dem till en oas för älskare av kreativa interiörer. Tack vare mångfalden av tillgängliga mönster och former kan dekorativa speglar med LED-belysning från Artforma ersätta en tavla eller affisch och bli huvuddekorationen på väggen.
Filtrering
Typ av rum - Badrum ✖
Typ av rum - Hallen ✖
Typ av rum - Utställningslokal ✖
Typ av rum - Köket ✖
Spegelns form - Runda ✖
Spegelns form - Rektangulära ✖
Spegelns form - Oval ✖
Spegelns form - Oregelbunden ✖
Kollektion - AmbientLine ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - Decor ✖
Kollektion - Färgad ✖
Kollektion - Retro ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖
Spegelns orientering - Horisontell ✖
Spegelns orientering - Vertikal ✖

Visade 45 av 157 produkter

Dekorativa speglar

Speglar har, förutom sin praktiska funktion att iaktta sin egen reflektion eller att belysa rummet, även en dekorativ funktion. Det är ett praktiskt inredningstillbehör, utan vilket det är svårt att föreställa sig vilken lägenhet eller hus som helst. Dekorativa speglarär verkligen ett element som kan förändra designen av alla interiörer. Både hemma och på arbetsplatsen har speglar inte bara en praktisk utan också en estetisk funktion. Denna lösning har många fördelar och kan enkelt diversifiera ditt hem, speciellt om du använder moderna speglar utrustade med LED-bakgrundsbelysning.

Dekorativa speglar - fördelar med en sådan lösning

Den överlägset största fördelen som dekorativa speglar erbjuder är att de utökar utrymmet. Tack vare reflektionen av omgivningen ger dessa speglar intrycket av ett större utrymme, vilket är särskilt användbart i små rum. Ljuset som reflekteras i spegeln ger också ljusstyrka och rymd i mörka och mörka rum. Tack vare ljusets reflektion kan dessa speglar lysa upp mörka hörn och utrymmen, vilket är särskilt fördelaktigt i rum utan tillgång till naturligt ljus.

Dessutom är dekorativa speglar ett element som diversifierar inredningen, kan komplettera hela arrangemangskonceptet. Dekorativa speglar kan tillverkas i olika former, storlekar och stilar, vilket gör att de passar in i olika interiörer. De kan vara enkla och minimalistiska eller dekorerade med snidade ramar, kristaller eller andra dekorationer. På grund av att dessa speglar är både funktionella och dekorativa kan de vara i fokus i rummet och dra till sig uppmärksamhet.

Dekorativ spegel - vad ska man vara uppmärksam på när man handlar?

Dekorativa speglar är perfekta dekorativa tillbehör som kan användas i alla rum. Det är dock viktigt att välja speglar som matchar stilen och inredningen, t ex kommer speglar med klassisk och dekorerad ram att passa perfekt in i klassiska interiörer, och speglar med modern design fungerar bra i rum inredda i modern stil. Det finns även eklektiska rum där du kan kombinera olika stilar. Det är också viktigt att korrekt orientera dekorativa speglar - i höga rum är det värt att använda horisontellt placerade speglar för att ge intrycket av ett större utrymme, medan vertikalt placerade speglar i låga rum blir bättre eftersom de kommer att förlängas rummet.

När du väljer en plats på väggen för en dekorativ spegel är det viktigt att komma ihåg att dess huvudsakliga funktion är att reflektera bilden. Därför bör du inte placera spegeln på platser där reflektionen blir ogynnsam eller kaotisk, t.ex. nära en dörr, en stolpe eller andra oattraktiva arkitektoniska element. En dekorativ spegelkan dock användas inte bara för att visa, utan också för att täcka. De används ofta för att dekorera outvecklade väggar, vilket ger rummet djup och eliminerar intrycket av tomhet. Dekorativ spegel kommer också att fungera bra på platser där det finns oregelbundna väggprojektioner, eftersom de försiktigt döljer dem.

Det finns många andra idéer för att placera en spegel på väggen, som t.ex. utrymmet ovanför soffan i vardagsrummet, ovanför sänggaveln eller en spegelvägg i hallen. Allt beror på din kreativitet och dekorativa behov i ett givet rum.

Dekorativa speglar i LED-versionen - innovation till ett bra pris

Speglar - både klassiskt och modernt – det är eleganta dekorationer som inte behöver vara enbart funktionella. De kan också vara ett dekorativt element som väcker uppmärksamhet tack vare deras spegelegenskaper. På detta sätt är speglar en utmärkt dekoration för olika inredningsstilar, tack vare det breda utbudet av olika former och former som erbjuds av samtida modeller.

Om du letar efter en modern, funktionell och samtidigt dekorativ lösning, det är värt att överväga att köpa en rektangulär spegel. utrustad med LED-belysning, och överväg även en lösning med en smart hemfunktion. Denna produkt kombinerar traditionella spegelfunktioner med innovativ teknik, vilket gör att du kan använda många användbara funktioner som gör vardagen enklare. Tack vare detta, medan du organiserar din garderob, kan du samtidigt njuta av din favoritserie eller musik från populära streamingplattformar som Spotify, Apple Music eller Tidal. Detta kommer säkerligen att göra dina dagliga aktiviteter enklare och bekvämare att använda.

Användningen av en LED-spegel i badrummet gör att du kan se din reflektion exakt från alla sidor och i olika ljusförhållanden. En sådan dekorativ spegel låter dig spara värdefullt utrymme, särskilt i mindre rum. I hallen kommer sådan dekoration att lägga till elegans och modernitet, och delikat belysning kommer att skapa en trevlig atmosfär.

I sovrummet kommer speglar med LED-belysning att ge subtil belysning som främjar avkoppling och vila. Genom att justera ljusintensiteten kan du anpassa belysningen efter dina individuella behov. I vardagsrummet är i sin tur LED-speglar med belysning ett original dekorativt element som ger interiören en unik karaktär. De kan användas för att framhäva specifika sitthörn eller för att skapa intressanta ljuseffekter eller helt enkelt för att ge interiören en specifik, mysig karaktär som uppmuntrar dig att använda den givna interiören.

Du kan hitta moderna dekorativa speglar på Artforma

Om du planerar att förbättra ditt omklädningsrum, badrum, sovrum eller vardagsrum och vill hitta högkvalitativadekorativa speglarmed LED-belysning är det värt att besöka Artformas hemsida. pl. Detta är en butik som erbjuder en mängd olika modeller i olika former och storlekar som passar perfekt till din interiör och lägger till en modern stil. LED-speglarsom erbjuds av Artforma är inte bara dekorativa element, utan också praktiska lösningar som kommer att öka funktionaliteten i din lägenhet beroende på dina preferenser och behov.

Speglar efter form

Speglar efter typ

Speglar efter rum

Se våra recensioner på  

Se mer