Dra nytta av vår kampanj -10% på hela sortimentet 10promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Blå speglar LED

13
Filtrering
Spegelns form - Runda ✖
Spegelns form - Rektangulära ✖
Spegelns form - Avrundade former ✖
Spegelns form - Oval ✖
Spegelns form - Oregelbunden ✖
Kollektion - Färgad ✖
Spegelns orientering - Horisontell ✖
Spegelns orientering - Vertikal ✖

Visade 13 av 13 produkter

Blå speglar

Blå speglar är en av de mest intressanta och originella idéerna för ett unikt arrangemang av din Plats. Den blå färgen brukar förknippas med vatten – det är en perfekt kombination med badrumsutrustningen där du kan koppla av efter en hård dag. Du kan också framgångsrikt placera den här modellen på väggen i hallen eller hänga den i vardagsrummet. Den blå färgen på ramen kombinerar intressant med många färger och strukturer - den gör att du kan skapa ett lugnt och harmoniskt utrymme för din familj.

Blå spegel hjälper dig att designa en rum där du enkelt kan lugna dina tankar. och koppla av i en trevlig atmosfär. Den blå ramen kommer att se attraktiv ut på en slät vägg i vitt, nyanser av grått och beige. Det är också en bra idé att hänga den Blå spegeln tillsammans med dina favoritsouvenirer från utlandsresor på huvudväggen i vardagsrummet. Blå speglar väcker semesterminnen, förknippas med havets blå och får dig att drömma.

Färgglada blå speglar – snygga och med karaktär

Blå speglar är ett attraktivt förslag för dem som gillar att leka med levande färger i sin omgivning. Blått kan förekomma i många former – diskret blått är en pastellbas för vita, beige och krämfärgade nyanser av väggar, textilier i vardagsrummet eller kakel på badrumsväggen. Den intensiva blå färgen är perfekt i kombination med silver, guld eller mässing - det här är färgen som är värd att välja badrumsinredning om du vill få ett djärvt och stilrent utrymme för att ta hand om ditt utseende.

A diskret spegel i en smal ram ovanför Diskbänken gör att du bekvämt kan applicera din makeup och ta hand om ditt utseende på kvällen. Till vardagsrummet väljer du en blå spegel med en rikt dekorerad ram - då blir den det främsta dekorativa motivet i vardagsrummet.

Dekorativ blå speglar – lek med färg

En blå spegel i vardagsrummet låter dig ändra karaktären på din favoritinredning med några enkla steg. Om du väljer dekorativa blå speglar kommer du att kunna fylla ditt badrum med kvalitetsinredningselement som garanterar enkel och intuitiv användning när som helst på dygnet. Det här är produkter fulla av bekvämligheter som låter dig använda ett antal tillbehör - en praktisk radio, en klocka, en väderstation eller en bekväm hylla för kosmetika. Du kan koppla av precis som du vill och njuta av de senaste lösningarna till hands.

Se våra recensioner på  

Se mer