Dra nytta av vår kampanj -10% på hela sortimentet 10promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Gröna speglar LED

13
Filtrering
Spegelns form - Runda ✖
Spegelns form - Rektangulära ✖
Spegelns form - Avrundade former ✖
Spegelns form - Oval ✖
Spegelns form - Oregelbunden ✖
Kollektion - Färgad ✖
Spegelns orientering - Horisontell ✖
Spegelns orientering - Vertikal ✖

Visade 13 av 13 produkter

Gröna speglar

Drömmer du om ett originellt och funktionellt utrymme? Gröna speglar för badrummet eller hallen är en av de mest intressanta delarna av utrustningen som gör att du kan skapa ett framgångsrikt och smakfullt arrangemang. Den gröna färgen på spegeln är definitivt något modernt som kommer att överraska dina gäster. Samtidigt låter denna färg dig omge dig med nyanser av naturen och dra på den goda energin som växter ger.

Grönt är avkopplande för ögonen och sinnet. Å andra sidan, genom att använda levande nyanser av denna färg, kan du designa ett rum som är fullt av motivation att agera. Den gröna spegeln kommer att passa i vardagsrum, badrum och hall. En stor grön spegel kommer att få dig att visuellt förstora även ett mycket smalt och svårtillgängligt rum eller framgångsrikt ordna ett badrum med sluttningar.

Gröna speglar - lite modernitet i ditt hem

Gröna speglar kommer att fungera i ett hus fullt av färger, såväl som i ett utrymme i minimalistisk stil. Du kan kombinera den gröna spegelramen med andra färger hämtade från jordtoner - det kommer att bli en framgångsrik kombination med brunt, nyanser av beige, grädde och vitt, såväl som naturligt trä. En grön spegel med naturliga möbler och levande blommor i vardagsrummet är en idé för en plats där du kan koppla av och bli av med stress.

Färgglada gröna speglar kan användas som ett element som inte bara påverkar estetiken, utan också förbättrar stämningen i ditt hushåll. Du kan välja mellan speglar i intensivt grönt, djupt flaskgrönt eller delikat havsfärg. Å andra sidan är det en positiv nyans av ljus akvamarin, pastellgrön, som liknar tonen hos unga blad eller mynta - du kan fritt kombinera dem i motiv på möbler, väggar, tapeter eller badrumsplattor.

Grön spegel - energi i ditt hem

Gröna speglar från Artforma-erbjudandet är ett förslag för personer som inte är rädd för djärva lösningar i heminredning. Du kan kombinera en grön spegel med guld, silver eller svart. Häng dem mot bakgrund av mönstrade tapeter eller nära ett marmorhandfat. Bland Artformas produkter hittar du modeller med extra väderstation, sensor, snygg bakgrundsbelysning eller klocka – allt för att du ska kunna koppla av i badrummet precis som du vill. Varje spegel skapades med känsla för detaljer - du får utrustning som kommer att ge dig glädjen att använda i många år.

Se våra recensioner på  

Se mer