Dra nytta av vår kampanj -10% på hela sortimentet 10promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Speglar Hängande

6
Kolla in erbjudandet av hängande speglar på en läderrem från Artforma! Att hänga en spegel på en rem är en originell lösning som inte bara är mycket praktisk utan också visuellt slående. Det ovanliga utseendet och den enkla installationen är de främsta fördelarna med produkter i denna kategori. LED-hängande speglar kommer att ge ditt interiör en unik charm och bli en källa till extra belysning.
Filtrering
Typ av rum - Badrum ✖
Typ av rum - Hallen ✖
Typ av rum - Utställningslokal ✖
Spegelns form - Runda ✖
Kollektion - Speglar Hängande ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖

Visade 6 av 6 produkter

Hängande speglar - komfort och kvalitet i din lägenhet

Det är svårt att föreställa sig en väldesignad lägenhet utan en spegel - en hängande spegel är en av de viktigaste utrustningarna, som har en positiv inverkan på rummets attraktivitet och gör andra tillbehör mer exponerade. Stora speglar som hänger i ett litet badrum får rummet att verka optiskt större och jämnar samtidigt ut dess proportioner. En välmatchad spegel för hallen i ett flerfamiljshus eller ett enfamiljshus kommer att komplettera det ursprungliga arrangemanget, gör att du bekvämt kan engagera dig i vardagsaktiviteter och låter dig koppla av bekvämt efter en intensiv dag full av spänning.

Runda hängande speglar är den populäraste typen av speglar, som finns både i små, smala och svårarrangerade interiörer, samt i rymliga rum där speglar kombineras med rikt dekorerade väggar, dekorativa väggplattor eller konstnärliga dekorationer. Du kan bekvämt kombinera dem med moderna målningar, hänga dem omgivna av gröna växter eller placera dem nära badrumsskåp som gör att du kan organisera utrymmet väl. Väggspeglar kan vara en självständig väggdekoration - då ser de eleganta ut på släta ytor, matt kakel eller med träpaneler, vilket kan vara av intresse för fans av boho-stilen och naturälskare.

I ett väldesignat badrum fyller en upphängd spegel de hörn som är svårast att passa, så det är värt att hänga den på en vägg på vinden eller i ett sovrum med sluttningar. Om du placerar dem framför entrédörren ger det ännu större djup och reflekterar effektivt dagsljuset i ett badrum utan fönster. Att hänga speglar med belysning är ett sätt att spara utrymme, speciellt i en liten interiör där klok planering av praktiskt taget varje minsta detalj är viktig.

Hängande LED-speglar – stil i ditt drömbadrum

Hängande speglar med belysning är en ny kategori av praktiska badrumsprodukter som kombinerar egenskaperna hos en klassisk badrumsspegel och en extra belysningskälla. Om du väljer versionen med LED hängande spegel, med en bred panel på varje kant av spegeln, får du en intensiv belysning som framgångsrikt kan ersätta en vanlig taklampa. Väggspeglar passar alla typer av badrum - både små och rymliga, med fönster, där det finns tillräckligt med ljus varje dag.

En väldesignad hall kräver en korrekt matchad spegel. LED-hängande speglar från Artforma-butiken kommer att se intressanta ut i ett modernt rum med möbler i högblank eller modern stil. Du kan placera hängande speglar med belysning på väggen i ett vardagsrum i industriell stil - de kommer att kombineras stämningsfullt med möbler i svarta, bruna eller silverfärger, samt stål, mässing eller svart badrumsinredning i toaletten. I ett litet eller smalt badrum är det värt att välja en spegel som hänger på hela väggen.

Stora hängande speglar är det bästa valet för en hall, där spegeln kommer att balansera proportionerna i en interiör som är för lång eller mycket hög. De kommer säkert att vara användbara när du klär eller byter kläder, för att göra det bekvämare att titta på dig själv och känna dig elegant i dina favoritkläder. Du kan placera en rund spegel hängande i hallen eller ovanför soffan i vardagsrummet, istället för en klassisk tavla eller en bokhylla. Väggspeglar kommer också att fungera bra i ett barnrum, så att din lilla kan titta på sin reflektion och lära sig ännu bättre om världen omkring sig. En upphängd spegel i sovrummet kommer att vara användbar när den också fungerar som ett omklädningsrum, med en rymlig garderob för kläder och accessoarer. En hängande spegel rätt anpassad till rummet är en garanti för att du kommer att skapa ett funktionellt utrymme i din lägenhet.

Hängande speglar med belysning – modernitet till hands

Hängande LED-speglar som finns i Artforma-butiken är ett unikt förslag riktat till krävande kunder som letar efter lite lyx. Deras funktionalitet och moderna lösningar gör vardagliga hygienaktiviteter till ett nöje och sker i en unik atmosfär. Det är värt att hänga stora hängande speglar ovanför tvättställsskåpet, placera dem nära hyllan med sminkkosmetika eller nära duschkabinen. En spegel i en rund eller oval form kommer harmoniskt att kombineras med geometriska former, som en rektangulär garderob, en fyrkantig hylla för handdukar eller en långsträckt hylla för små föremål.

Hängande speglar med belysning från Artforma ger högsta användarkomfort - vårt erbjudande inkluderar spegelmodeller i form av en cirkel, kvadrat eller rektangel, i olika storlekar och med ett antal användbara tillbehör. Var och en av dem kan kompletteras med en belysningspanel placerad på en av sidorna av spegeln eller i alla dess ändar. LED-belysning kommer att vara användbar främst i ett litet badrum eller ett rum där det inte finns plats för klassisk belysning. Du kan välja mellan produkter med en mycket dekorativ, bred ram eller minimalistiska modeller som smälter in sömlöst i en rikt dekorerad vägg.

Designerspeglar från Artforma kan fungera som en multimediastation för hemmet, eftersom de låter dig spela din favoritmusik eller radio tack vare den inbyggda Bluetooth-sändaren. Du kan också installera en extra väderstation i varje spegel, välja alternativet med en klocka eller en praktisk värmematta som förhindrar överdriven avdunstning. För parfymälskare har tillverkaren förberett en bekväm glashylla för kosmetika, som fungerar bra i badrummet eller hallen. Kunder kan också använda en vikbar sminkspegel - alla dessa element gör att använda Artoforma-spegeln till ett sant nöje. Vill du att ditt badrum eller vardagsrum ska ha en avkopplande atmosfär? Du kan välja ljusintensiteten och dess färger - från kallt, via neutralt, till varmt, för att få den optimalt möblerade lägenheten du drömmer om.

Se våra recensioner på  

Se mer