Dra nytta av vår kampanj -10% på hela sortimentet 10promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Speglar Oregelbunden

59
Oregelbundna LED-spegelar är ett innovativt tillvägagångssätt för belysning och inredning. Deras organiska former, som påminner om naturliga former, ger fräschhet och dynamik till alla utrymmen. De inte bara lyser upp rum, utan skapar också fascinerande ljuseffekter som fångar ögat. Organiska oregelbundna speglar är ett utmärkt alternativ till standardspeglar, eftersom de introducerar ett element av överraskning till interiörer.
Filtrering
Spegelns form - Oregelbunden ✖
Kollektion - Decor ✖
Kollektion - Färgad ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖
Spegelns orientering - Horisontell ✖

  • 1
Visade 45 av 59 produkter

Originala speglar för din inredning

Du gillar inte tristess och värdesätter avantgardistiska inredningslösningar? I så fall kommer Artformas oregelbundna speglar att imponera på dig. Vi har 120 modeller av original och unika speglar, som du kan anpassa genom att välja lämpliga funktioner. Oregelbundet formade speglar dominerar bland de riktiga ädelstenarna. De är oftast valda av sanna kännare av smakfulla och moderna interiörer som stödjer nya arkitektoniska trender. Kolla in vårt erbjudande och välj en lyxig spegeldekoration för ditt hem.

LED-belysning i spegeln

Alla oregelbundna speglar Vårt erbjudande har LED-belysning. Den har en dekorativ och praktisk funktion eftersom den underlättar grundläggande vårdaktiviteter. LED-belysning kommer säkert att uppskattas av kvinnor som gillar att ta hand om sitt utseende och sminka sig varje dag. En spegel med LED-belysning är en fantastisk inredning eftersom den inte bara ger ett perfekt estetiskt intryck, utan också utgör en extra ljuskälla.

Ljusfärg och kraft - vilken väljer du ?

I spegelkonfigurationspanelen kan du justera ljusfärgen efter dina önskemål. Den neutrala färgen på ljuset rekommenderas på grund av dess universalitet - det passar de flesta inredningsdesigner. Om du föredrar varmare ljus, välj LED-belysning med 3000K skärm. Det är skonsammare för ögonen, vilket kan vara särskilt viktigt i barnrum. För personer som föredrar kallare färger föreslår vi att man väljer kallvit LED-belysning med en effekt på 7000K eller högre LED-belysning från den välkända tillverkaren Philips.

Oregelbundet formade speglar

Ingenting drar till sig uppmärksamhet som original och sofistikerade tillbehör. Vi kan förverkliga denna dröm och göra dig tilloregelbundet formade speglarsom du aldrig har sett förut. Den ursprungliga formen gör att du kan skapa ett intressant arrangemang som kommer att uttrycka din individuella stil och smak. Spegeldekoration kan vara en dekoration av ett minimalistiskt utrymme eller passa perfekt med mer extravaganta arrangemang medoregelbundna former. En oregelbunden spegel är ett utmärkt val för människor som värdesätter originalitet och vill ta med lite avantgarde till sin lägenhet.

Oregelbundet formade speglar för badrummet

Badrumsspeglarkommer vanligtvis i traditionella former som rektangel, kvadratisk eller oval. Om detta inte är din stil kan du enkelt välja en mer djärv form av spegelyta. En spegel med oregelbunden form fungerar bäst i ett badrum där det finns ett stort utrymme för olika experiment. En sådan dekoration kan optiskt förstora rummet och belysa det, tack vare ljusreflektionerna som reflekteras från dess yta. Detta är särskilt viktigt i mindre rum, där varje mängd ljus är värdefullt.

Spegelbrytare - välj din typ

Du kanske undrar hur vår upplysta speglar. Jo, de är utrustade med speciella strömbrytare: touch, sensor eller Smart Switch. De två första av dem låter dig slå på spegeln manuellt. Det intelligenta alternativet att slå på bakgrundsbelysningen fungerar från Wi-Fi-applikationen eller en speciell fjärrkontroll. Detta är en mycket bekväm lösning som kommer att uppskattas av elektronikexperter. Innan du beställer en spegel är det värt att överväga vilket alternativ som är bekvämare för alla hushållsmedlemmar.

Extra glashylla för små tillbehör

Om du fortfarande saknar utrymme för små tillbehör eller om du helt enkelt gillar att ha saker till hands, välj en glashylla till din spegel. Tack vare det kommer du att spara mer utrymme i möbelskåp och på så sätt dekorera väggen. Få ut det mesta av utrymmet runt dig och njut av extra utrymme för dina vårdprodukter. Glashyllor under spegeln passar perfekt in i moderna trender och berikar estetiken i ditt badrum. Glasytan introducerar också en elegant stil.

Bluetooth-högtalare som extrautrustning till spegeln

Det är inte utan anledning som badrummet väljs som det rum i huset där det är enklast att vila, lugna ner och koppla av. Om du vill ge ditt badrum en ny dimension, välj en oregelbunden spegel med möjlighet till inbyggd högtalare. Dess kablar är smart gömda, så de förblir osynliga. Du kommer att ansluta till högtalaren via Bluetooth på din telefon. Förvandla ditt badrum till en SPA-plats där du kan koppla av tack vare de lugnande ljuden av musik som kommer från en modern spegel.

Orientering av spegeln med oregelbundna former

Oregelbundna speglarkan trots sin unika form hittas i olika orienteringar. Kolla in alla förslag vi har förberett speciellt för dig. Tack vare vår mångåriga erfarenhet kan vi förstå våra kunders behov, därför har vi tagit fram originaloregelbundna speglarsom ger dina rum en unik och unik stil. Den här spegeln är utrustad med LED-belysning och ett brett utbud av tillbehör, vilket gör att du kan anpassa den helt efter dina behov och preferenser.

Speglar från kollektionen Colorful

Speglar med oregelbundna former från spegelkollektionen Kolorowe är produkter med en originell design. Tack vare dem kommer du att få en modern och elegant stil till ditt vardagsrum eller kontor. När du väljer en oregelbunden spegel från denna serie kan du välja färgen på ytan, vilket är ett innovativt sätt att dekorera inredningen. Med olika färger att välja mellan kan du perfekt matcha spegeln till rummets stil och dina preferenser. Det är ett designelement som kommer att helt förändra ditt hems utseende.

Oregelbundna speglar från Decor-kollektionen

Den oregelbundna spegeln från Decor-kollektionen är en extraordinär kombination av konst och funktionalitet. Tack vare utbudet av mönster och högkvalitativa material är det ett idealiskt val för människor som gillar unika inredningslösningar. Oregelbundet formade speglar från Decor-serien kommer säkert att väcka dina gästers intresse och beundran. Förutom den ursprungliga designen är det också värt att uppmärksamma det faktum att faner skyddar spegeln mot fukt och skador. Upptäck nya dimensioner av design.

Speglar efter form

Speglar efter typ

Speglar efter rum

Se våra recensioner på  

Se mer