Dra nytta av vår kampanj -10% på hela sortimentet 10promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Speglar ovanför byrån LED

18
Filtrering
Typ av rum - Badrum ✖
Typ av rum - Hallen ✖
Typ av rum - Utställningslokal ✖
Spegelns form - Runda ✖
Spegelns form - Rektangulära ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - Speglar Hängande ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen och botten av spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning på spegelns sidor ✖
Spegelns orientering - Horisontell ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

Visade 18 av 18 produkter

Speglar ovanför byrån från Artforma - ett enkelt sätt att skapa ett originalarrangemang!

En elegant eller modern spegel ovanför byrån är den perfekta blandningen av stil och funktionalitet. Det är inte bara ett praktiskt tillägg - det är ett viktigt dekorativt element som helt kan förändra karaktären och atmosfären i ett rum.

En av deras största fördelar är deras förmåga att optiskt förstora utrymmet. I mindre rum, som sovrum eller trånga hallar, reflekterar speglar ovanför byrån ljuset, lyser upp arrangemanget och ger det djup och dimension.

Spegel för sovrummet ovanför byrån u>kan också användas för morgonförberedelser, så att du snabbt kan kolla ditt utseende innan du går ut. Placerad i hallen ovanför möblerna som vi förvarar våra nycklar eller plånbok på, blir det en praktisk plats för sista handen innan vi lämnar huset. I vardagsrummet eller matsalen kan en spegel ovanför byrån fungera som ett element som lyser upp utrymmet och tillför charm till det, speciellt när du kombinerar det med andra dekorationer som vaser, böcker, ramar eller ljusstakar.

Hur väljer man den perfekta spegeln ovanför byrån?

Spegeln ovanför byrån i hallen, sovrummet eller vardagsrummet finns i vår butik i olika stilar och storlekar för att perfekt matcha dina behov och estetiska preferenser. Undrar du hur man väljer den perfekta?

Estetiken hos spegeln ovanför byrån spelar en nyckelroll. Det måste harmonisera med den befintliga utrustningen och skapa en sammanhängande, genomtänkt dekor. Färgen och materialet på ramen är viktiga här - känsliga trämodeller tillför värme och naturlighet, medan metall eller lackade kan ge en modern accent till inredningen av ditt hem.

Storleken på spegeln är en annan viktig aspekt du behöver tänka på. En spegel som är för stor ovanför byrån kan överväldiga utrymmet, medan en för liten spegel försvinner mot bakgrund av andra möbler. Den ideala modellen bör vara proportionell mot byrån och inte överstiga dess bredd. Ta också hänsyn till höjden på taken – i hyreshus kan större speglar se spektakulära ut, medan mindre utrymmen fungerar bättre.

Spegelns form är ett annat element som är värt att överväga. En rektangulär, elegant spegel ovanför byrån kommer att vara universell och passar de flesta interiörer. Runda tillför lätthet och livar upp arrangemanget, medan ovala kan introducera delikatess. Valet av modell beror på personliga preferenser och stilen på inredningen.

Moderna speglar för vardagsrummet ovanför byrån kan också erbjuda SMARTA alternativ, som LED-bakgrundsbelysning , vilket skapar en unik atmosfär i rummet. Funktioner som förtjänar särskild uppmärksamhet inkluderar dock möjligheten att visa filmer från streamingtjänster, lyssna på musik och till och med visa dokument eller e-post!

Spegel ovanför byrån - hur högt den ska hängas och andra arrangemangstips

Det finns några viktiga regler för att smart hänga en spegel ovanför en byrå för att uppnå optimal effekt, både estetisk och praktisk. Vi kommer att dela dem med dig!

Den första frågan handlar om i vilken höjd spegeln ovanför byrån ska hängas. Att hänga för högt kan göra det obekvämt att använda och störa rummets proportioner. Det rekommenderas vanligtvis att dess nedre kant är cirka 15-20 cm ovanför byråns övre kant. Detta avstånd ger den rätta balansen mellan spegeln och möblerna utan att ta bort deras funktionalitet.

Belysning är en annan viktig del av spegelarrangemanget som du måste tänka på. Väl valt ljus kommer inte bara att framhäva glasets skönhet, utan kan också påverka stämningen i rummet. En lampa placerad på ena sidan av spegeln kommer att skapa en subtil effekt och ge värme till interiören, medan en symmetrisk placering av vägglampor på båda sidor kommer att skapa en mer dramatisk och formell effekt.

Tänk slutligen på om den dekorativa aspekten. De kan dessutom dekoreras genom att placera eleganta tillbehör på byrån, som vaser med blommor, böcker, dekorativa brickor eller ljusstakar. Dessa små element kommer inte bara att berika inredningen, utan låter dig också skapa en sammanhängande och raffinerad komposition.

Se mer