Dra nytta av vår kampanj -10% på hela sortimentet 10promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Stora speglar LED

77
Filtrering
Typ av rum - Badrum ✖
Typ av rum - Hallen ✖
Typ av rum - Utställningslokal ✖
Spegelns form - Runda ✖
Spegelns form - Rektangulära ✖
Spegelns form - Avrundade former ✖
Spegelns form - Oval ✖
Kollektion - AmbientLine ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - Färgad ✖
Kollektion - Speglar Hängande ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen och botten av spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning på spegelns sidor ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen av spegeln ✖
Spegelns orientering - Horisontell ✖
Spegelns orientering - Vertikal ✖

  • 1
Visade 45 av 77 produkter

Stora speglar

Stora speglar för badrummet eller hallen är en unik kategori av produkter tack vare vilka du radikalt kan förändra utseendet på alla interiör. Stora väggspeglar för vardagsrummet kommer framgångsrikt att ersätta en klassisk målning ovanför soffan, hjälpa visuellt att förstora rummet och belysa utrymmet utan en extra ljuskälla. En mycket stor väggspegel kan bli det främsta dekorativa motivet i rummet där du gillar att koppla av eller umgås med vänner.

En stor spegel på huvudväggen i hallen eller badrummet ger interiören ytterligare djup och dess proportioner blir jämna. Detta är ett recept för att dekorera ett ovanligt rum med sluttande tak eller högt i tak, eftersom en spegel i en dekorativ ram gör att du kan designa ett mysigt hörn för arbete och avkoppling. Stora speglar med belysning kommer att komplettera takbelysningen och förse dig med diskret ljus på sidoväggen, perfekt för kvällen eller för att se en film.

Stora speglar för badrummet< /u> - komfort i vardagen

Stora LED väggspeglar är ett förslag för människor som värdesätter moderna och funktionella lösningar i sitt hem . Stora speglar i vardagsrummet eller hallen kan vara det enda elementet i rummets inredning - då är det värt att använda en väldigt dekorativ ram som matchar utrustningens övriga delar.

Stora rektangulära väggspeglar kan passa även i ett litet badrum, häng dem mitt emot entrén och förstorar på så sätt rummet visuellt. Stora badrumsspeglar med belysning kommer att vara praktiskt under morgontoalett och när du vill lägga exakt makeup. En mycket stor väggspegel kommer att se elegant ut i både ett rum i retrostil och i ett vardagsrum med glamorösa tillbehör.

Moderne stora speglar för sovrummet< / u> - chic och elegans

Artforma-butiken erbjuder moderna stora speglar för badrummet eller sovrummet, vilket gör att du kan dra full nytta av fördelarna med ditt hem. Det är framför allt stora badrumsspeglar med belysning som du kan komplettera med en extra touchsensor, väderstation eller klocka. Vi kan installera en Bluetooth-högtalare i spegeln åt dig, som gör att du kan lyssna på din favoritmusik under ditt kvällsbad eller slå på energiska rytmer under din morgondusch. Stora speglar med belysning finns med olika ljusintensiteter och i olika former, så att du perfekt kan matcha typen av spegel till en given interiör. Tack vare moderna speglar från Artforma kan du justera modellen så att din lägenhet uppfyller hushållsmedlemmarnas alla behov.

Se mer