Dra nytta av vår kampanj -5% på hela sortimentet 5promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Bluetooth Högtalare 1kr!

Kampanjen kombineras med Spring Sale -5%

Vardagsrummet

17
Filtrering
Typ av rum - Utställningslokal ✖
Spegelns form - Runda ✖
Spegelns form - Rektangulära ✖
Kollektion - Decor ✖
Spegelns orientering - Horisontell ✖
Spegelns orientering - Vertikal ✖

Visade 17 av 17 produkter

Dekorativa speglar för vardagsrummet

ModernLED-speglarär en unik väggdekoration som inte behöver användas i badrummet eller hall. Spegeldekorationer används allt oftare i vardagsrum, t.ex.Dekorativa speglar till vardagsrummetArtforma innebär försäkran om högkvalitativt material och funktionalitet som underlättar vardagens användning av spegeln. Välj en av modellerna för vardagsrumsspegeln och njut av det nya utseendet på ditt utrymme. Bli galen med dess form och ändra arrangemanget i ditt hem. Varje beställd spegel är handgjord och individuellt anpassad efter kundens behov, vilket säkerställer originalitet och en perfekt passform för deras krav.

De mest populära modellerna av dekorativa speglar

Vårt sortiment innehåller både moderna dekorativa speglarliksom klassiska. Korrekt användning av glasrutor i vardagsrum ger många fördelar. Speglar förstorar visuellt rum och ger dem ljushet. Spegeldekorationer är en utmärkt idé för att släppa in mer ljus i rummet. Speglarnas roll slutar dock inte med den praktiska aspekten – en inramad spegel kan också vara ett dekorativt element som berikar utrymmet och ger det karaktär. Välj en av de populära modellerna av en vardagsrumsspegel i oregelbunden form eller med en färgglad yta.

Vardagsrumsspegel – var ska den hängas?

Gemensamma rum som umgås med familjen kännetecknas av ett ganska väletablerat arrangemang. För att bryta den klassiska designen av vardagsrummet är det värt att köpa en spegel som kan ha många användningsområden. En vardagsrumsspegel blir snyggast på en vägg utan andra väggdekorationer. Då blir spegeleffekten mer märkbar. Speglar kommer att fungera utmärkt ovanför skåp. Om du vill lägga till lite elegans till rummet, välj en spegel ovanför byrån.

Spegel för vardagsrummet som en sminkbord

Possession sminkbord är extremt bekväma för varje kvinna som gillar att ta hand om sitt utseende. Om du har ett sminkbord men saknar en väl upplyst spegel rekommenderar vi att du väljer en spegel från vår kollektion. Tack vare speciell belysning kommer du att kunna applicera din dagliga makeup exakt och med nöje. Ytterligare alternativ för att utrusta spegeln kommer väl till pass när du behöver få en närmare bild. Belysning kommer att öka komforten för ditt arbete framför spegeln, och inte bara i badrummet - köp bara ett enkelt skrivbord och en upplyst Artforma-spegel.

LED-spegel - belysning som kommer att förändra ditt utrymme

En spegel med belysning är ett praktiskt och dekorativt inslag i inredning, speciellt i minimalistiska arrangemang. Tack vare dess funktionalitet och estetik kan det vara en distinkt punkt för ett givet utrymme. Ytterligare spegelbelysning kommer att ge rummet karaktär och göra det mer vänligt och mysigt. En LED-spegel med belysning kan vara det perfekta valet för personer som värdesätter enkelhet, minimalism och elegans. Om du bestämmer dig för att placera speglar i vardagsrummet kan du förvänta dig att inredningen blir vackert upplyst.

Dekorativa speglar till vardagsrummetmåttbeställda

En av de viktigaste faktorerna för kunderna är möjligheten att anpassa spegelns dimensioner till individuella behov. Varje lägenhet har olika rumslayouter, varför vi erbjuder våra kunder en skräddarsydd dekorativ spegel. Tack vare detta kan du justera spegelns bredd och höjd till den specifika plats där den ska placeras. Vi erbjuder olika storlekar och typer av spegelrutor, vilket möjliggör en perfekt matchning till stil och utrymmesbehov. Ta reda på vilka mått på spegeln som bäst passar din interiör

Rund spegel för vardagsrummet

Rundformade speglar är mycket populära på grund av deras mångsidighet och tillgänglighet i många inredningsstilar. Deras användning behöver inte begränsas till att bara fylla en praktisk funktion, det vill säga möjligheten att styra rummets utseende, utan det kan också vara en dekoration av hela rummet. Dessutom, tack vare den optiska utvidgningen av utrymmet och reflektion av ljus, är runda speglar ett utmärkt val om du vill lysa upp interiören. Speglar i runda ramar på en list passar perfekt in i skandinavisk och loftstil interiör. De kan hängas på väggen med fotoramar eller foton, vilket skapar ett originalkonstgalleri.

En rektangulär spegel ovanför byrån

De kan hängas antingen vertikalt och horisontellt, vilket gör att de kan anpassas till utrymmet på väggen och andra delar av utrustningen. En horisontellt hängd spegel kommer att fungera utmärkt ovanför en byrå, medan en vertikalt hängd spegel kommer att vara en extra inredning och gör att du kan bedöma hela din figur. Rektangulära speglar är också ett idealiskt dekorativt element i rum i industriell stil. En intressant lösning är att placera en rektangulär spegel i vertikalt läge mittemot fönstret. Tack vare detta kommer den att imitera ytterligare glasering som ger intryck av transparens.

Decor Collection

Dekorativa speglar för vardagsrummet från Decor-kollektionen är en unikt förslag för dig som letar efter riktiga ädelstenar. Dekorprodukter kännetecknas av en färgglad ram som du kan välja från en rad färdiga mönster. Du hittar bland dem: avantgardistiska geometriska motiv och lite mer känsliga former. Vi är säkra på att du definitivt kommer att välja något för dig själv. Dekorativa speglar för vardagsrummetur kollektionen Decor är exempel på väggdekorationer i god smak.

Välj strömbrytaren till LED-spegeln

I varje Artforma-spegel kan du dessutom välja bakgrundsbelysningsomkopplaren. Vi erbjuder två varianter att välja mellan. Den första är en touch-omkopplare, som är ett traditionellt sätt att tända spegelbelysningen i vardagsrummet. Den andra är en sensoromkopplare, vilket är ett mycket bekvämare sätt att slå på spegeln med en hands rörelse. Varje knappvariant kan placeras i den centrala delen längst ner, längs ramen eller på dess vänstra sida. Vilket alternativ skulle du välja själv?

Speglar för vardagsrummet - vanliga frågor

Spegel eller bild i vardagsrummet?

När du arrangerar vardagsrummet, kom ihåg tillbehör som kommer att påverka utseendet på ditt rum positivt. Ett av de oftast valda alternativen är en stor målning på huvudväggen. Ett lika intressant alternativ till grafik eller canvas är dock en vardagsrumsspegel. Speglar för vardagsrummet gör att du visuellt kan förstora en liten interiör, och när de hängs mitt emot fönstret lyser de upp det effektivt. I ett stort vardagsrum kan du använda ramar för att koppla ihop en bild med en spegel. För dekoration kan du använda belysningselement som lyser upp din reflektion och rummet du befinner dig i.

Hur man väljer en spegel för vardagsrummet ?

Speglar för vardagsrummet bör matcha den övergripande stilen i ditt rum. Deras storlek beror på storleken på vardagsrummet och andra dekorationer på väggen. Den populära vardagsrumsspegeln har en rektangulär form - du kan hänga den ovanför soffan eller ovanför en byrå med böcker. Om du väljer en spegel med LED-belysning får du en extra ljuskälla på din plats för avkoppling.

Spegel i vardagsrummet - på vilken höjd ska den hängas?

En spegel för vardagsrummet bör placeras på en plats där du har lätt åtkomst och, lika viktigt, där du tydligt kan se hela siffran av hushållsmedlemmarna. Du kan placera en stor, rektangulär spegel med LED-bakgrundsbelysning ovanför soffan. Ett tillbehör som hänger på en smal vägg kommer att jämna ut proportionerna i vardagsrummet. Du kan hänga en hög och långsträckt spegel på en fri vägg mellan fönstren. Det här är ett bra sätt att dra nytta av naturligt ljus samtidigt som du provar hela figuren.

Var kan man köpa en spegel till vardagsrummet?

Moderne speglar för vardagsrummet med användning av tekniska innovationer finns i Artformas erbjudande. I den multifunktionella vardagsrumsspegeln kan du justera intensiteten och typen av ljus, och den dekorativa LED-belysningspanelen kommer att skapa en mysig atmosfär i vardagsrummet. I butikens erbjudande ingår cirkulära speglar och rektangulära modeller. Du kan välja en dekorativ ram för dina speglar som kommer att dekorera din interiör på ett originellt sätt, lägga till stil och unik elegans.

Speglar efter form

Speglar efter typ

Speglar efter rum

Se våra recensioner på  

Se mer