Dra nytta av vår kampanj -5% på hela sortimentet 5promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Bluetooth Högtalare 1kr!

Kampanjen kombineras med Spring Sale -5%

Hallen

5
Filtrering
Typ av rum - Hallen ✖
Spegelns form - Rektangulära ✖
Kollektion - Andes ✖

Visade 5 av 5 produkter

Hallen

En hallspegel med LED-belysning är ett inredningsmåste i alla hem! Oavsett rummets yta måste minst en liten väggspegel finnas där. För att göra ditt val enklare har vi på Artforma tagit hand om många anpassningsmöjligheter.

 

Anpassa din väggspegel till hallen

Dekorativa speglar till hallen ger dig komfort i vardagen. Precis innan du lämnar hemmet kan du se dig i spegeln för att vara säker på att du ser fantastisk ut! Anpassa spegeln inte bara efter dina behov, utan även efter inredningen.
I Artformas sortiment hittar du dekorativa speglar till hallen i tre olika storlekar, över ett dussin färger på höljet, olika färger på ljuset och tre färger på hållare! Du kan även välja en stor väggspegel till hallen med måtten upp till 100x140 cm. Vid problem med att välja eller anpassa spegeln till ditt extra utrymme, kontakta våra experter!
För dig som är teknikinriktad kan vi erbjuda en pekklocka eller en WiFi-station! Med dessa lösningar kommer du aldrig att vara sen längre, kollar snabbt utetemperatur och väljer dina kläder efter rådande förhållanden! För din bekvämlighet har vi sett till att hallspegeln kan konfigureras med din smartphone.

 

En modern hallspegel - trendig och ekologisk LED-belysning

 

En modern hallspegel ska ha trendig LED-belysning som ser elegant ut, ger låga elkostnader och jämnt lyser upp ansiktet (det är därför den är perfekt för att korrigera makeupen).
Vill du ha en stor spegel på hallväggen som kan imponera på dina gäster? Vill du köpa något praktiskt och trendigt samtidigt? Du har kommit till rätt ställe! Kolla Artformas sortiment och njut av den tidlösa kvaliteten hos moderna speglar.

Se våra recensioner på  

Se mer