Dra nytta av vår kampanj -10% på hela sortimentet 10promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Ovala LED-badrumsspeglar

15
Filtrering
Typ av rum - Badrum ✖
Spegelns form - Oval ✖
Kollektion - AmbientLine ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - Färgad ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖
Spegelns orientering - Horisontell ✖
Spegelns orientering - Vertikal ✖

Visade 15 av 15 produkter

Ovala LED badrumsspeglar - chic och elegans

Badrummet är ett av de viktigaste rummen i din lägenhet och bör vara funktionellt inredda. Det som gör att du kan ordna ett bekvämt badrum anpassat efter dina behov är ovala badrumsspeglar med LED-bakgrundsbelysning. Det är en skickligt integrerad badrumsspegel som gör rummet ljusare, optiskt större och har en positiv effekt på humöret. av hushållet. Ovala badrumsspeglar från Artformas breda utbud är en chans att designa ett trevligt badrum, fullt av elegans och tidlös stil.

Ovala badrumsspeglar med belysning< /u> är ett original ett alternativ till klassiska rektangulära speglar i badrummet. Deras otvivelaktiga fördel är deras ursprungliga form, som i kombination med modern belysning kommer att bidra till att skapa ett välkomponerat badrum. Möjligheten att justera ljusintensiteten gör ovala LED badrumsspeglar perfekta när som helst på dygnet när du vill vila eller få energi.

Ovala badrumsspeglar - modern inredning med karaktär

Ovala badrumsspeglar med belysning är optimalt ett val för dem som arrangerar moderna interiörer med en touch av fantasi. De låter dig gå bort från etablerade mönster i badrumsdesign och gör inredningen mer ombonad. En oval spegel kommer att vara ett bra komplement till ett rektangulärt badrumsskåp med ett diskbänk. Du kan framgångsrikt hänga en stor, oval spegel nära fönstret eller på väggen, som även har plats för ett hängande kosmetikaskåp.

Ovala badrumsspeglar med LED-bakgrundsbelysning kan användas som det främsta dekorativa motivet i rummet. Upphängda blomsterstativ i boho-stil kommer att matcha den ovala spegeln, liksom runda behållare för små kosmetika på toppen av badrumsskåpet. En väl upplyst LED-spegel i oval form kommer att komplettera ett mörkt badrum med betongväggar eller interiörer täckta med genombrutna tapeter. De kan bli ett unikt motiv i ett badrum i glamorös eller bohostil.

Ovala LED badrumsspeglar - njut av komfort

Moderna badrumsspeglar som finns i Artforma-butiken är ett svar på de mest krävande kundernas behov. Varje produkt kännetecknas av uppmärksamhet på detaljer och förmågan att individuellt anpassa individuella parametrar till kraven från alla hushållsmedlemmar. Ovala badrumsspeglar med bakgrundsbelysning lyser upp ansiktet eller figuren optimalt och gör dagliga hygienaktiviteter mycket trevligare.

Du kan komplettera moderna ovala LED-speglar med ett antal funktionella tillbehör. Hos Artforma hittar du speglar med extra kontrollpanel, radio eller klocka. Du kan designa ett hemavslappningscenter i badrummet - tack vare värmemattan och en praktisk hylla för kosmetika kommer du att kunna använda badrummet fritt när som helst på dygnet. Genom att matcha storleken och formen på spegeln till badrumsväggen kommer du att njuta av vanliga hemaktiviteter utan att kompromissa. Belysta LED badrumsspeglar är lyxen du förtjänar.

Se mer