Dra nytta av vår kampanj -5% på hela sortimentet 5promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Badrum

99
Filtrering
Typ av rum - Badrum ✖
Spegelns form - Runda ✖
Spegelns form - Rektangulära ✖
Spegelns form - Avrundade former ✖
Spegelns form - Oval ✖
Kollektion - AmbientLine ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - SlimLine ✖
Kollektion - Decor ✖
Kollektion - WoodenFrame ✖
Kollektion - Lucas ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen och botten av spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning på spegelns sidor ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen av spegeln ✖
Spegelns orientering - Horisontell ✖
Spegelns orientering - Vertikal ✖

Visade 45 av 99 produkter

Badrum

Badrumsspeglar är ett inredningsmåste i alla hem. Precis som i badrummet finns alltid ett handfat och en dusch eller ett badkar så klarar du dig inte utan en spegel. Dessutom - bland alla komponenter som ingår i inredningen - måste särskilt den upplysta badrumsspegeln väljas med omsorg så att den kan användas av hela familjen!

 

Upplyst badrumsspegel – anpassa den!

En badrumsspegel är inte bara ett funktionellt element. Det är också en dekoration som kan fullborda utrymmet och göra att det upplevs som större. I Artformas utbud hittar du praktiska erbjudanden med hyllor som kan anpassas efter dina behov! Hur?
Designa en LED-spegel för badrummet genom att välja mellan fem tillgängliga storlekar, tre färger och ytterligare förbättringar. Du kan välja mellan fasade kanter (som skapar en kristalleffekt på spegelns kanter), en pekbrytare för bakgrunsbelysning, en extra sminkspegel eller till och med en Bluetooth-högtalare. Den gör att du kommer att ta ett långt bad efter en arbetsam dag till ljuden av din favoritmusik!
Den praktiska LED-belysningen i spegeln är integrerad med badrumsspegeln. Därför fixar du alltid en perfekt makeup samtidigt som du minskar energiförbrukningen avsevärt! Dessutom ger den upplysta badrumsspegeln med hyllor en ergonomisk förvaring för dina skönhetsprodukter.

 

Badrumsspegel med LED-belysning från Artforma

Tidlösa, trendiga och praktiska badrumsspeglar från Artforma är en garanti för högkvalitativa produkter som kommer att glädja hushållsmedlemmar i många år framöver! Vår ständigt förbättrade produktionsprocess och många års erfarenhet av branschen är en garanti för din tillfredsställelse!

Se våra recensioner på  

Se mer