Dra nytta av vår kampanj -5% på hela sortimentet 5promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Badrum

99
Filtrering
Typ av rum - Badrum ✖
Spegelns form - Runda ✖
Spegelns form - Rektangulära ✖
Spegelns form - Avrundade former ✖
Spegelns form - Oval ✖
Kollektion - AmbientLine ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - SlimLine ✖
Kollektion - Decor ✖
Kollektion - WoodenFrame ✖
Kollektion - Lucas ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen och botten av spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning på spegelns sidor ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen av spegeln ✖
Spegelns orientering - Horisontell ✖
Spegelns orientering - Vertikal ✖

Visade 45 av 99 produkter

Badrumsspeglar. Ge ditt badrum ett unikt utseende

Är du i färd med att designa ditt nya badrum till din lägenhet? Letar du efter attraktiva väggdekorationer, inklusive speglar som blir en dekoration med en unik form? Välj en av våra modeller. Badrumsspeglari vårt erbjudande ger positiva visuella intryck och förknippas inte med traditionella speglar. Om du gillar originaldesign och elektroniska lösningar kommer du säkert att välja något för dig själv. Kom ihåg att en LED-spegel för badrummet inte behöver användas endast för visning, den är också en dekorativ del av din vägg.

LED-speglar för badrummet

I vårt sortiment har allaLED-speglar specialbelysning som finns i olika former. Du bestämmer hur effekten ska se ut. Specialdesignade lampor som låter dig utföra precisionsuppgifter som att raka, smink eller borsta tänderna. För detta ändamål används LED-belysning i speglar, vilket ger rätt mängd ljus utan bländning. Dekorativ LED-belysning gör att du kan skapa intressanta ljuseffekter, som i sin tur påverkar stämningen i badrummet.

Badrumsspeglar - deras form spelar roll

När du väljer badrumsspegel, fundera över hur mycket utrymme du kan avsätta för den på väggen. Detta är mycket viktigt eftersom att veta väggens dimensioner gör att du kan justera spegeln mer exakt. Eller kanske du väljer en oregelbundet formad spegel? I vårt erbjudande ingår speglar i ovala och kantiga former. Ovala eller rundade badrumsspeglar har blivit populära. Den rundade formen tillför läckerhet och harmoni till rummet, och dess mjuka linjer ger det en unik karaktär och stil.

Storlek på en badrumsspegel – hur matchar man den?

Mål speglar bör vara jämförbara med mått på tvättställ eller tvättställsskåp. Detta kommer att skapa ett harmoniskt utseende. Höjden på spegeln bör anpassas till badrumsanvändarnas höjd. Därför bör den placeras på en höjd som gör att du kan använda den bekvämt. Om det finns mycket utrymme i badrummet kan du välja en större spegel, som kommer att lägga till utrymme och visuellt förstora rummet. I sin tur, i små badrum, är det bättre att välja en mindre spegel så att den inte överväldigar interiören. Om du vill att spegeln ska vara mer dekorativ kan du välja en oregelbunden form eller en ram som ger rummet karaktär. Du kan också välja hela setet på en gång - badrumsspegelskåpet och spegeln ska matcha varandra.

Skräddarsydda badrumsspeglar

Vårt erbjudande innehåller bl.a. många storlekar av LED-speglar, vilket gör att du kan hitta en produkt som passar ditt rum perfekt. LED-speglarfinns med dimensioner som 70 × 50, 80 × 60, 100 × 60, 120 × 60, 120 × 80, 140 × 60, 140 × 80 och till och med 200 × 100. Dessutom För estetiska aspekter är en specialtillverkad badrumsspegel också praktisk. Korrekt valda produktdimensioner hjälper till att visuellt förstora badrummet, vilket ökar intrycket av utrymme och ljus. Tack vare detta kan en specialtillverkad spegel vara en bra lösning för mindre badrum.

AmbientLine Collection

Badrumsspegel från AmbientLine-kollektionen är en perfekt kombination av modern stil och elegans. Välj den matchande formen på LED-spegeln för ditt badrum. Välj ett produktalternativ med inbyggd LED-belysning, som kommer att vara perfekt för badrum i olika storlekar. Det subtila och diffusa ljuset som kommer från ytan kommer att skapa en unik ljuseffekt. Tack vare detta kommer badrummet att få en unik atmosfär. Den upplysta LED-spegeln kommer att lägga till en unik atmosfär och skapa den stämning du har drömt om.

PremiumLine Collection

LED-speglar för badrummet från PremiumLine-serien erbjuder obegränsade möjligheter att ordna ett badrum med modern stil. Vårt sortiment omfattar hela 19 olika inramade spegeldekorer som kan matchas till badrumsmöbler. Premium-serien är specialdesignad så att ljuset riktas exakt mot personen som står framför spegeln. Kunderna kan välja mellan många dekorationer, inklusive koppar, svart, vit, guld och silver.

Dekorkollektion

Vi vet hur viktigt det är att följ följande inredningstrender, därför skapade vi kollektionen Decor, som erbjuderbadrumsspeglarmed en dekorativ ram. I vår konfigurationspanel kan du välja en palett och se hur de ser ut i all ära. Tack vare detta har du möjlighet att se hur den slutliga effekten ser ut. Genom att välja en dekorativ faner får du inte bara en unik design, utan ökar även spegelns motståndskraft mot skador och fukt. Det är en väldigt praktisk lösning!

SlimLine Collection

Värderar du innovativa lösningar under inredningsprocessen? I så fall bra, eftersom vårt erbjudande inkluderar helt nya badrumsspeglar från SlimLine-kollektionen. Spegeldekorationer kännetecknas av ett extra lock. Det är ett innovativt alternativ för speglar eftersom det låter dig dölja alla ytterligare element bakom ett elegant skydd. Dessutom kännetecknas detta hölje av högkvalitativt utförande och motståndskraft mot fukt.

Wooden Frame Collection

Vi värdesätter ergonomiska alternativ för förvaring av tillbehör. Badrumsspeglar från Wooden Frame-kollektionen kommer perfekt att fylla denna funktion eftersom de har en ram med en inbyggd hylla för kosmetika. Tack vare denna lösning kan du förvara dina mest nödvändiga badrumstillbehör på den. Välj en modell bland 15 olika inredningsfärger och matcha spegeln med ram till resten av möblerna i ditt badrum. Få effekten av ett lyxigt badrum med extraordinära tillbehör.

Lucas Collection

Vill du bli galen med inredningen av ditt badrum? Lucas-kollektionen är för dig! Dess produkter kombinerar en spegel med ytterligare hyllor. Detta är en riktigt praktisk lösning, speciellt när du vill maximera användningen av utrymmet. Tack vare detta har du enkel tillgång till de mest nödvändiga tillbehören som du kan ha på den nedre delen av spegelramen. Vi erbjuder tre färgvarianter av spegelfinishen. Kontrollera vilken som passar ditt projekt bäst.

Badrumsspeglar - vanliga frågor

Vilken typ av spegel välja för badrummet?

En badrumsspegel bör skräddarsys efter behoven hos alla dina hushållsmedlemmar. Funktionaliteten som gömmer sig i detta föremål är hög användningskomfort och estetik av utförande, vilket ökar rummets värde. Oftast fyller en badrumsspegel utrymmet ovanför sminkbordet eller tvättstället. Du kan placera dem på hela väggen, vilket visuellt kommer att förstora ett litet badrum. Ska du ordna ett litet utrymme eller ett rum med ovanlig form är en bra lösning en mindre spegel med LED-belysning, kompletterad med ytterligare funktioner som radio eller Bluetooth-högtalare.

Hur tänder man en badrumsspegel?

För att en badrumsspegel ska uppfylla sin funktion behöver den kvalitetsbelysning. Ett alternativ till klassiska taklampor eller vägglampetter är en LED badrumsspegel med en speciell belysningspanel inbyggd i spegelytan. Du kan hitta belysningselementet längs hela kanten av spegeln eller i en del av den. Tack vare detta kan du anpassa ljusintensiteten och dess placering i badrummet efter dina egna preferenser.

I vilken höjd ska du hänga en spegel i badrummet?

Du kan hänga badrumsspegeln i ögonhöjd, några centimeter ovanför handfatet. Det ska exakt återspegla ditt ansikte och mycket av din figur. Om du har ett litet rum kommer en spegel på hela väggen att ge dig större djup, och du kommer att utnyttja varje centimeter av rummet optimalt. En spegel på en smal vägg hjälper till att jämna ut proportionerna i ditt badrum och skapa en tredimensionell effekt.

Vilken typ av spegel för en liten badrum?

Under din dagliga toalett gör en badrumsspegel det enklare att utföra rutinmässiga aktiviteter, t.ex. noggrann makeup. Den perfekta badrumsspegeln för ett litet badrum är en som kombinerar funktionerna hos en klassisk spegel med en multifunktionell enhet som hjälper dig att slappna av. En LED-spegel med inbyggd belysning är en betydande utrymmesbesparing för dig. När du väljer en spegel från Artforma kan du använda den inbyggda Bluetooth-högtalaren eller väderstationen och SmartPanel, som gör att du kan designa ditt drömbadrum, oavsett storlek.

Jak installera en badrumsspegel?

Du kan installera en spegel i badrummet på två sätt. För det första hänger du den på handtagen, och för det andra fäster du den på den valda ytan. Du kan fästa badrumsspegeln med ett speciellt lim som gör att du kan montera spegeln på kakel-, betong- och möbelfronter. Efter noggrann rengöring och torkning av ytan, sprid limmet över hela bakytan och fäst badrumsspegeln på vald plats.

Var kan man köpa en badrumsspegel?

Den moderna badrumsspegeln från Artforma finns i flera utföranden. En sammanhängande helhet kommer att skapas av funktionella möbler, skåp och en badrumsspegel som du hittar i butikens utbud. Förutom den klassiska LED-spegeln kan du välja en modell berikad med den senaste tekniken. Du kan välja mellan speglar med sensor eller pekknapp, styrda med fjärrkontroll eller Wi-Fi. Du kan komplettera varje design med en kosmetisk spegel, en värmematta eller en snygg hylla för kosmetika som hjälper till att organisera utrymmet.

Hur mycket kostar kostar en badrumsspegel?

Priset på en badrumsspegel beror på dess storlek, form och ytterligare funktioner, som en väderstation eller väderstation. En LED badrumsspegel med inbyggd radio eller klocka kommer att begränsa antalet föremål i ett litet rum, och du kommer att hålla rent i badrummet. Om du väljer en badrumsspegel med SmartPanel kan du använda dina favoritfunktioner i ditt hem med en enhet och efter en lång dag på jobbet kan du koppla av i ett väldesignat badrum.

Vilken form på badrumsspegel ska du välja?

Valet av spegelform beror på individuella preferenser och stilen på badrummet. Du kan välja runda badrumsspeglar som är känsliga och eleganta, rektangulära badrumsspeglar som har ett klassiskt utseende, ovala speglar för en subtil effekt eller rundade badrumsspeglar som ger ditt badrum ett modernt utseende.

Speglar efter form

Speglar efter typ

Speglar efter rum

Se våra recensioner på  

Se mer