Dra nytta av vår kampanj -5% på hela sortimentet 5promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Bluetooth Högtalare 1kr!

Kampanjen kombineras med Spring Sale -5%

Speglar Batteridrivna

17
Filtrering
Typ av rum - Badrum ✖
Spegelns form - Runda ✖
Spegelns form - Rektangulära ✖
Kollektion - AmbientLine ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning på spegelns sidor ✖

Visade 17 av 17 produkter

Batteridrivna LED-speglar

En spegel är en av de väsentliga delarna av badrumsinredning. Det är faktiskt svårt att föreställa sig ett funktionellt badrum utan en lämplig spegel, som inte bara har en praktisk utan också dekorativ funktion. Vi brukar hänga dem över tvättstället, men de kan även användas i andra delar av rummet. Tills nyligen handlade valet av tillval om att välja mellan en spegel och ett skåp med spegelfront, men nu finns det ett tredje alternativ i form av en batteridriven LED-spegel. Detta är en mycket bekväm lösning som försiktigt belyser rummet, som har blivit populärt sedan introduktionen. på marknaden blir gradvis mer och mer populär. Därför är det värt att bekanta sig med produkten, som är enLED-spegel, som du hittar på vår hemsida.

Batteridriven LED-spegel - ett sätt för ett mörkt badrum

En spegel i badrummet är inte bara ett dekorativt element, utan också en viktig utrustning. Den används varje morgon och kväll när man utför alla typer av vårdritualer. I sådana ögonblick är rätt belysning avgörande för att få en bra effekt och undvika förvrängningar, t.ex. vid smink. Standard badrumsbelysning är inte alltid tillräckligt eftersom det skapar skuggor som gör det svårt för oss att utföra vissa aktiviteter exakt. Det är i sådana situationer som en spegel med LED-belysning är perfekt. Den tillåter perfekt belysning av ansiktet och är mycket funktionell.

Förutom sin praktiska funktion spelar spegeln även en viktig dekorativ roll. Tack vare sin visuella effekt är det ett exceptionellt attraktivt inslag i inredningen som väcker uppmärksamhet och tillför elegans och stil till rummet. Den fungerar utmärkt som en del av moderna interiörer, även om den också passar in i klassiska.Batteridrivna LED-speglarär universella. De kan användas på många sätt, t.ex. skapa dekorativa kompositioner med speglar av olika former och storlekar eller använda en halvcirkelformad spegel i små utrymmen. En extra ljuskälla skapar intrycket av ett större utrymme och gör interiören mysigare.

Batteridrivna LED-speglar – vad ska du vara uppmärksam på när du handlar?

En av de viktigaste aspekterna när man väljer ett inredningselement är dess kvalitet. En batteridriven LED-spegelbör därför tillverkas av högkvalitativa material som perfekt kommer att klara de svåra förhållandena i badrummet. Utöver sitt stilrena utseende ska spegeln även vara praktisk och fylla sin roll. Dessutom, när du köper en batteridriven LED-spegel för badrummet, är det värt att uppmärksamma flera viktiga tekniska parametrar. Först och främst måste du bestämma vilken typ av spegel som passar dig. Därefter är de typer av lysdioder som används i en given modell viktiga, eftersom de påverkar kvaliteten på belysningen. Strömförbrukning är också en viktig parameter, som informerar oss om effektbehovet för belysning, uttryckt i watt.

Strömförsörjningen och metoden för dess anslutning är en annan viktig parameter som påverkar komforten med att använda spegeln . Om du bestämmer dig för LED-belysning som drivs av likström, var noga med att vara uppmärksam på de tillgängliga alternativen som en elektrisk kub och kablar med en strömbrytare. Men om du väljer en batteridrivenLED-spegel – kolla vilken effekt på batterier du behöver för att spegeln ska fungera som den ska. Det är också värt att kontrollera spegelns tjocklek och avståndet från väggen som krävs för installation. En annan viktig parameter är ljusets färg, som påverkar vårt välbefinnande och uppfattning om omgivningen. Den sista men inte minst viktiga parametern är spegelns täthetsklass, som är värd att välja på IP44-nivån för att säkerställa att spegeln blir ordentligt skyddad mot fukt och ånga i badrummet.

När är det värt att köpa en spegel? LED-batteridrivna?

Batteridrivna LED-speglar, som du hittar i vår butiks erbjudande, är en idealisk lösning för nästan alla badrum. Det är dock värt att betona fördelarna som gör det till en bra idé att köpa en sådan belysningskälla för badrummet.

Först och främst belysta batteridrivna LED-speglar är en bekväm och praktisk lösning eftersom de inte kräver ytterligare belysning i badrummet, utan utgör själva dess källa. Du sparar säkert många svårigheter förknippade med att installera ytterligare badrumsvägglampor, vilket inte är möjligt i alla badrum. En spegel utrustad med LED-belysning är en perfekt lösning när du inte vill renovera elinstallationen i ett specifikt rum, utan du bestämmer dig för att du behöver en extra ljuskälla. . Denna lösning är också bra för små badrum eftersom den sparar utrymme. Dessutom, tack vare den inbyggda ljuskällan, kan du välja färg och intensitet på belysningen enligt användarens preferenser, vilket översätts till bekvämligheten med att använda spegeln. Dessutom är spegeln medLED-belysning inte bara funktionell, utan också snygg och modern, vilket påverkar hela interiörens estetik. Det är också värt att notera attbatteridrivna LED-speglarär säkra och ekologiska, och deras livslängd är mycket längre än traditionella, upplysta speglar.

Batteridriven LED speglar – det bästa inom Artforma

Vår webbutik erbjuder en mängd olika LED-speglar för badrummet, som kännetecknas av olika storlekar och funktioner, tack vare vilka du enkelt kan skapa en unik , snygg och bekväm inredning. Vi erbjuder många typer av speglar i olika storlekar som perfekt matchar alla inredningsdesigner. Du kan väljabatteridrivna LED-speglarmed olika typer av belysningslist. Dessutom är varje modell utrustad med en högkvalitativ vippströmbrytare som låter dig slå på och av belysningen när som helst. Varje modell tillverkas efter individuell beställning - så att du fritt kan välja alla nödvändiga storlekar för ditt badrum. Modern design och högkvalitativa material kommer att tillfredsställa alla fans av innovativa lösningar.

Speglar efter form

Speglar efter typ

Speglar efter rum

Se våra recensioner på  

Se mer