Dra nytta av vår kampanj -5% på hela sortimentet 5promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Kvadratiska LED-speglar

128
Upptäck vår kollektion av kvadratiska speglar, som inte bara kommer att addera elegans till din interiör utan också göra vardagsaktiviteter ännu trevligare! Tack vare deras perfekta passform med möbler och tillbehör kan du enkelt skapa en sammanhängande plats som du kommer att älska. Välj kvadratiska speglar för badrummet eller något annat rum för att inte bara dekorera interiören utan också njuta av LED-belysning och smarta system.
Filtrering
Typ av rum - Badrum ✖
Typ av rum - Hallen ✖
Typ av rum - Utställningslokal ✖
Typ av rum - Köket ✖
Spegelns form - Rektangulära ✖
Kollektion - AmbientLine ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - FrameLine ✖
Kollektion - Decor ✖
Kollektion - WoodenFrame ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen och botten av spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning på spegelns sidor ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen av spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen av spegeln och på spegelns sidor ✖
Spegelns orientering - Horisontell ✖
Spegelns orientering - Vertikal ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

Visade 45 av 128 produkter

Fyrkantiga speglar

Fyrkantiga speglar är ett annat dekorativt alternativ som kan ge ditt rum en touch av elegans och stil. Deras vanliga form passar perfekt in i olika typer av interiörarrangemang och är ett intressant alternativ till runda speglar. Till skillnad från dem ser fyrkantiga speglar mer moderna och minimalistiska ut, och deras form passar perfekt med de vinkelräta linjerna av möbler och tillbehör.

En fyrkantig spegel är alternativ finns i olika storlekar, vilket gör att du kan välja den modell som bäst passar en specifik interiör. De finns också i en mängd olika färger och mönster: från klassiskt silver till mer djärva och moderna nyanser. När du väljer enfyrkantig spegel är det värt att komma ihåg att välja en ram som kan lägga till ytterligare estetiskt värde till rummet. Ramar kan vara gjorda av olika material, såsom trä, metall eller glas, och deras val beror på individuella preferenser. Du kan också välja en modell utan ram – det beror på dina preferenser.

Som i fallet med runda speglar kan fyrkantiga speglar utrustas med många praktiska funktioner, såsom värmesystem,LED-belysningeller ett system för justering av ljusfärg. Tack vare detta kan du njuta av full komfort under vardagliga aktiviteter, såsom målning eller rakning. Speglar i denna form kan framgångsrikt användas i olika rum, från badrummet till vardagsrummet eller sovrummet. Deras universella form gör att de kan passa in i alla arrangemang, oavsett stil och karaktär av interiören. Det är inte konstigt att, vid sidan av rektangulära speglar, är fyrkantiga speglar en av de mest utvalda speglarna på marknaden.

Kvadratisk spegel - fördelar

Speglar är ett populärt och designat tillbehör som kan användas för att dekorera praktiskt taget alla interiörer - från sovrummet, genom vardagsrummet, hallen till badrummet. De har en otrolig förmåga att förbättra proportionerna i ett rum och lyfta fram dess fördelar, vilket gör att inredningen verkar större och rymligare – både vad gäller vardagsrumsspegeln och sovrumsspegeln. >eller badrumsspeglar. Dessutom kan speglar med en imponerande, vackert dekorerad ram skapa ett bländande intryck.

Den viktigaste fördelen med speglar är dock deras förmåga att snabbt och enkelt förvandla inredningen i ett rum. De kan perfekt matcha alla stilar och arrangemang, och deras rörlighet gör dem lätta att flytta och visa på olika platser. Därför, för att välja rätt spegel, inklusive en fyrkantig spegel, bör du styras av visionen om platsen där den kommer att placeras och dess överensstämmelse med resten av arrangemanget. I glamorösa rum är modeller med en rikt dekorerad silver- eller guldram bäst, medan det i klassiska rum är värt att välja ramlösa speglar eller speglar med en delikat spegelram. I badrummet är det bäst att välja modeller som passar dess funktion, t.ex. en mindre spegel i gästtoalett och en större i det privata badrummet.

Stora fyrkantiga speglar är en idealisk lösning om vi vill för att visuellt förstora interiören. . De passar perfekt på väggen i matsalen eller hallen och passar alla arrangemangsstilar. Den fyrkantiga formen, som den rektangulära, harmoniserar perfekt med möblernas linjer och passar in i alla interiörer. Speglar ger glans och djup, och deras val beror på karaktären hos ett givet rum. Minimalistisk inredning kräver en spegel med eller utan en tunn, klassisk ram. Men i glamourstilen kommer fyrkantiga speglar med svart, silver eller guld rikt dekorerade ramar att vara ett utmärkt val.

Kvadratiska smarta speglar - är det värt det?

Människor som värdesätter modernitet och praktiska egenskaper bör vara intresserade av smarta speglar. Denna innovativa lösning kombinerar funktionaliteten hos spegelbelysning med smart hemteknik, som erbjuder många praktiska funktioner som förbättrar vår vardag. Tack vare den här typen av speglar kan vi använda populära streamingtjänster som Netflix, Spotify eller Tidal, som gör att vi kan lyssna på musik eller titta på film samtidigt som vi gör oss redo för jobbet eller när vi tar ett bad. Dessutom kännetecknas smarta speglar av en modern design och elegant finish, vilket gör att de passar in i alla moderna och minimalistiska interiörer, oavsett syfte och stil i rummet. De är utrustade medLEDbelysning, tack vare vilken de inte bara subtilt belyser rummet, utan också sparar utrymme, vilket ofta är användbart, särskilt i små badrum. De finns även som kvadratiska speglar.

Moderna smarta speglar ger inte bara funktionalitet, utan även många ytterligare fördelar, såsom möjligheten att justera ljusets färg och en inbyggd värmesystem som skyddar innan parning. Det är värt att uppmärksamma tekniska detaljer, såsom strömförsörjning och anslutning, för att välja rätt lösning. För likströmsdrivna speglar måste du ha en strömkälla och placera ledningarna, medan batteridrivna speglar kräver batterier med tillräcklig kraft. Dessutom erbjuder smarta speglar också möjligheten att lysa upp badrummet och andra rum, vilket säkerställer bättre synlighet och komfort.

Upptäck moderna fyrkantiga speglar för ditt hem på Artforma

Artforma är en polsk webbutik som erbjuder dekorativa speglar av hög kvalitet med LED-bakgrundsbelysning. Vårt erbjudande innehåller speglar i olika storlekar, former och funktionaliteter som kommer att vara det perfekta komplementet till din inredning. Alla produkter vi erbjuder är tillverkade av material av högsta kvalitet, vilket garanterar hållbarhet och hög funktionalitet. Varje spegel är utrustad med en bekväm vippströmbrytare, så att du enkelt kan slå på och av belysningen. Om du värdesätter moderna och bekväma lösningar kommer våra speglar garanterat att uppfylla dina förväntningar.

Speglar efter form

Speglar efter typ

Speglar efter rum

Se våra recensioner på  

Se mer