Dra nytta av vår kampanj -5% på hela sortimentet 5promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Bluetooth Högtalare 1kr!

Kampanjen kombineras med Spring Sale -5%

Speglar Runda

92
Runda speglar från Artforma är både funktionella tillbehör och stiliga detaljer som ger ditt inre en unik karaktär. Deras form tillför rummen delikatess och sofistikering, vilket gör dem mysigare och mer harmoniska. Runda speglar passar perfekt i alla rum, från badrummet till vardagsrummet. Genom att välja runda speglar med belysning garanterar du dig själv inte bara en praktisk dekoration, utan också en extra ljuskälla.
Filtrering
Typ av rum - Badrum ✖
Typ av rum - Hallen ✖
Typ av rum - Utställningslokal ✖
Typ av rum - Köket ✖
Spegelns form - Runda ✖
Spegelns form - Oregelbunden ✖
Kollektion - AmbientLine ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - Decor ✖
Kollektion - Färgad ✖
Kollektion - Speglar Hängande ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖

Visade 45 av 92 produkter

Runda speglar för din interiör

De runda LED-speglarna med strömlinjeformade former vi erbjuder är inte bara ett bekvämt inslag i din badrumsutrustning, utan också ett unikt dekorativt tillägg som får ditt rum att sticka ut. Artforma speglar är gjorda av glas av högsta kvalitet, vilket säkerställer inte bara deras funktionalitet, utan också hållbarhet i åratal. Vi uppmuntrar dig att bekanta dig med modeller från fyra kollektioner: AmbientLine, PremiumLine, Decor och Kolorowe.

LED-belysning i spegeln

Belysning LEDi spegeln spelar flera viktiga roller. Det säkerställer tillräcklig belysning av ansiktet under skönhetsbehandlingar. Viktigt är att det förbättrar den estetiska aspekten av din interiör, vilket ger stil och elegans till den. Speglar med LED-belysning fungerar bra i nästan alla rum, oavsett storlek. Genom att välja enrund spegel kan du vara säker på att badrumsarrangemanget blir modernt.LED-belysningi spegeln är energibesparande, så det kräver inte frekvent byte av ljuskällan.

Speglar med de mått du behöver

Vårt varumärkes produkter har fördelen att de kan välja storlek. Vi behandlar varje beställning individuellt och skräddarsyr den efter kundens förväntningar. Använd konfigurationspanelen och matcha spegeln till din lägenhet. Vårt sortiment omfattar olika former av speglar, såsom runda, kvadratiska och rektangulära. Vilken kommer du att välja?

Önskad form - runda LED-speglar

Runda speglarser väldigt snygga och eleganta ut. De är moderiktiga och ger charm till alla rum där de är installerade. Dess rundade form ger den lätthet och subtil charm, vilket gör att den passar perfekt in i olika inredningsstilar. På grund av det faktum att den runda spegeln är universell kan den användas för att dekorera ett badrum, sovrum, hall eller vardagsrum. En rund spegelkommer säkerligen att tillföra en ton av elegans och stil till din interiör, och samtidigt fylla sin praktiska funktion och ge en perfekt reflektion i spegelytan.

En plats där du kan hänga en rund spegel

Runda LED-speglarmed rundade former är extremt universella och kan användas på olika ställen. Till exempel i badrummet fungerar de som ett perfekt upplyst utrymme under morgon- och kvällsvårdsritualer. Runda speglarkommer att diversifiera utrymmet i din garderob och ge den chic och elegans. Med en sådan spegel kommer du att njuta av att skapa dina vardagsstilar. En dekorativ spegel med en distinkt ram kan bli en riktig dekoration av din matsal eller vardagsrum. En spegel som hängs på väggen förstorar alltid utrymmet optiskt och gör det ljusare.

AmbientLine Collection

Runda speglar som du hittar i AmbientLine-kollektionen, utmärks av sin kombination av god smak och dekorativ elegans. Att belysa runda speglar gör att de verkar optiskt större. Det karakteristiska inslaget i denna kollektion är det diffusa ljuset som kommer från baksidan av spegeln och faller på väggen. Detta är en perfekt lösning för människor som föredrar atmosfärisk belysning utan dess starka sken riktad direkt mot spegelanvändaren.

PremiumLine Collection

PremiumLine Collection erbjuder runda speglarsom kommer att introducera en helt ny kvalitet i ditt badrums arrangemang. PremiumLine-serien innehåller hela 19 spegelmodeller i olika storlekar, så att du enkelt kan anpassa produkten efter ditt utrymmes mått. Runda speglar har utformats noggrant så att bakgrundsbelysningen faller på personen som står framför dem, vilket ger optimala förutsättningar för att utföra vardagliga aktiviteter framför spegeln, såsom rakning eller smink. Speglarna från PremiumLine-kollektionen använder sig av innovativa lösningar som gör att ljuset kan fokuseras på personen framför spegeln, vilket positivt påverkar användarkomforten.

Colorful Collection

Mirror Collection Kolorowa erbjuder produkter med unik design som kommer att lägga till en elegant och modern stil till ditt vardagsrum eller kontor. Genom att välja enrund spegelur denna serie kan du välja färg på ytan, vilket är ett innovativt sätt att dekorera inredningen. Tack vare tillgången på olika färger kan du perfekt matcha väggdekorationerna till rummets stil och dina preferenser. Runda speglar kan hängas i praktiskt taget alla rum och ser mest imponerande ut i färger som kontrasterar mot rummet där de är placerade.

Decor Collection >

Runda LED-speglar från Decor-kollektionen är en riktig galenskap med design och funktionalitet av högsta kvalitet. Denna samling skapades för sanna älskare av konst och ovanliga dekorationer som höjer standarden på interiören. Genom att väljaen rund spegelfrån designpaletten är du säker på att uppnå en fantastisk effekt. Den dekorativa fanéren ger inte bara ett unikt utseende, utan skyddar dessutom spegeln mot skador och hög luftfuktighet i badrummet. Välj icke-standardiserade lösningar och njut av deras helt fräscha utseende.

Bättre funktionalitet för vardagen

Vem har sagt att en spegel bara måste uppfylla sitt gemensamt syfte? fungerar och vara en trivial del av din badrumsinredning? Vi uppfyller våra kunders förväntningar och producerarbadrumsspeglarsom är utrustade med ytterligare element som ökar komforten för deras användning. Kan du föreställa dig behagligt lugnande musik som spelas i badrummet medan du tar ett bad? Rund spegel ArtForma med alternativ för Bluetooth-högtalare kan ge dig trevliga upplevelser som du bara har drömt om tidigare!

Rund spegel med en sminkspegel inuti

Om du har problem med att dra en perfekt linje på ögonlocket behöver du inte oroa dig längre. Vi har en lösning för dig i form av en kosmetisk spegel integrerad med LED badrumsspegelytan, som förstorar bilden upp till tre gånger. Tack vare detta kommer din makeup alltid att vara perfekt, och din morgonansiktsvård kommer att vara snabb och effektiv. Det här är en liten gadget som kommer att göra din dagliga rutin enklare och roligare.

Runda speglar - vanliga frågor

Vilken typ av belysning för en rund spegel?

Du kan tända en rund spegel från Artforma på flera sätt. Den mest praktiska lösningen är en spegel med LED-belysning. Detta är ett val som kommer att lysa upp ditt ansikte och din figur, samt lysa upp väggen runt spegeln. Du kan välja varmt, neutralt eller kallt ljus till spegeln. Du hittar belysningspanelen längs hela kanten av spegeln eller i utvalda delar av den. Ett brett urval är en chans att designa ditt drömbadrum.

Rund eller rektangulär spegel?

Storleken och storleken på spegeln beror på storleken på badrummet och andra tillbehör som fyller rummet. Välj en rund spegel för ett litet badrum, avslutad i en minimalistisk stil. Artforma-tillbehöret är designat för badrum med ovanliga former, med sluttande väggar eller eklektiska interiörer med själ. En rektangulär spegel som täcker hela väggen förstorar din interiör optiskt och låter dig utnyttja utrymmet ovanför tvättstället optimalt.

I vilken höjd bör en rund spegel hängas?

Om du vill se hela din kropp i din spegel bör din runda spegel hänga några centimeter ovanför sminkbordet eller handfatet. Du kan även bekvämt placera den runda spegeln på väggen, i ögonhöjd. En spegel placerad på detta sätt gör det lättare att sminka dig eller göra din morgontoalett. Som ett extra utrustningselement, välj en snygg kosmetisk spegel eller en hylla för kosmetika. Ett sådant set kommer att vara en funktionell och estetisk lösning, och din favoritkosmetika kommer alltid att finnas till hands.

Var kan man köpa runda LED-speglar?

Hos Artform hittar du en rund LED-spegel i många moderna modeller. I erbjudandet ingår runda speglar med flera typer av diametrar och olika ljusa färger. En viktig fördel med speglar är en touch- eller sensorljusomkopplare, samt möjligheten att styra enheten med en fjärrkontroll eller en Wi-Fi-applikation. För musikälskare finns möjlighet till en inbyggd Bluetooth-högtalare. Olika spegelfinishingsstilar och en värmematta som förhindrar avdunstning garanterar att LED-spegeln från Artforma erbjuder högsta komfort.

Speglar efter form

Speglar efter typ

Speglar efter rum

Se våra recensioner på  

Se mer