Dra nytta av vår kampanj -5% på hela sortimentet 5promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Bluetooth Högtalare 1kr!

Kampanjen kombineras med Spring Sale -5%

SMART-speglar

63
Filtrering
Spegelns form - Runda ✖
Spegelns form - Rektangulära ✖
Spegelns form - Oregelbunden ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen och botten av spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning på spegelns sidor ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen av spegeln ✖
Spegelns orientering - Horisontell ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

  • 1
Visade 45 av 63 produkter

Smart spegel - ett modernt tillägg till ditt arrangemang

Om du är en prylälskare och älskar tekniska innovationer, kommer denna smarta spegel definitivt att möta dina förväntningar. Det låter dig inte bara titta på dig själv innan du lämnar huset och fixa ditt smink, utan det kommer också att vara ett underhållningscenter i ditt badrum.Smart spegel är avancerade enheter utrustade med lättanvända programvara. Tack vare detta liknar den en smartphone eller surfplatta med många funktioner till ditt förfogande.

YouTube? Spotify? Netflix? Alla dina favoritappar kommer att vara tillgängliga till hands. Allt du behöver är en internetanslutning. När du går på toaletten på morgonen kommer du att kunna ta reda på vilka nya album som har dykt upp på Internet eller vad som hände med huvudpersonen i serien du tittar på. Tack vare detta kan du enkelt förvandla ditt badrum till en plats du kommer att älska ännu mer!

Den intelligenta spegelnkräver konstant strömförsörjning för att få ut så mycket som möjligt av den. Applikationsstöd är dock inte alla dess fördelar.Smarta speglarhar också ett attraktivt utseende och vacker belysning. Tack vare detta kan du förse dig själv med en extra ljuskälla som är exceptionellt atmosfärisk och diffus. Vårt erbjudande inkluderar produkter med olika ljusfärger. Så du kommer att välja den perfekta varianten för dig själv, oavsett om du gillar varm eller kall belysning.

Du kan välja mellanLED-speglarmed en mängd olika system, inklusive: iPadOS 15 , tvOS eller Android. Allt beror på dina smaker och preferenser. Programvaran avgör främst vilka applikationer du kommer att ha tillgång till. Android-systemeteller något annat system från vårt erbjudande kommer inte att vara svårt att använda på något sätt.

Varför är det värt att välja en smart spegel?

Vårt erbjudande inkluderar högkvalitativa speglar som utför många viktiga funktioner samtidigt. De är ett underhållningscenter, en plats för ansikts- och kroppsvård och ansvarar också för ett väl upplyst utrymme i badrummet. Det är därför de används flitigt i praktiken. Detta är en investering i en produkt som kommer att tjäna dig i många år. Genom att välja enintelligent spegel väljer du en multifunktionell lösning. Du behöver inte investera i integrerade högtalare separat, t.ex. i duschkabinen, eller placera surfplattan på badrumsbänken. Du kan slå på musiken med hjälp av fjärrkontrollen eller den trådlösa musen och du kan lyssna på den med din favoritapp för uppspelning. Du kan titta på serien i en av de mest populära streamingapplikationerna.

Att använda densmarta spegelnär väldigt enkelt. En stor bekvämlighet ärfjärrkontroll. Det finns flera driftsalternativ att välja mellan – både via fjärrkontroll och direkt på spegelytan.

Dessutom kan du räkna med hög skärmupplösning, inklusive HD, Full HD eller 2K. Processorn har inga problem att köra applikationer smidigt. Dessutom kan du välja ensmart spegelsom har ett stort internt minne. Du kan lagra vald multimedia på den. Du kan även matcha enheterna när det gäller RAM, precis som du skulle välja en smartphone för vardagsbruk.

VissaLED-speglarhar även en inbyggd lins. Detta gör att du kan använda kameran och kameran hemma. Många av de tillgängliga produkterna har även en speciell värmematta som minimerar problemet med avdunstning. Tack vare detta, efter ett varmt bad, behöver du inte oroa dig för en spegel som inte visar någonting alls. Den smarta spegeln kan även förses med en praktisk hylla vars slitstarka glas möjliggör bekväm förvaring av kosmetika och tillbehör.

Du kan slå på belysningen i densmarta spegeln på många sätt. En av dem är en touch-omkopplare. Tack vare de inbyggda sensorerna är allt du behöver göra att göra en säker rörelse av din hand och densmarta spegelnmed bakgrundsbelysning tänds omedelbart. Ett annat alternativ är en trådlös switch, även om du också helt enkelt kan använda din röst för att slå på din gadget.

LED-speglar – i vilka rum fungerar de?

Modern teknik går hand i hand med strävan efter fullständig komfort och underhållning. Beroende på hur du vill spendera din fritid kan du även använda appen i ditt badrum. De låter dig inte bara lyssna på musik och se dina favoritserier, utan också påverka dina aktuella affärer. Du kan använda applikationen både för avkoppling och för arbete.

Magisk spegelfungerar bra i alla moderna interiörer, och de behöver inte vara rymliga. Vårt erbjudande inkluderar även modeller som passar in i mikroskopiska badrum – allt beror på spegelns form och storlek. Smarta speglar gör att du kan koppla av helt och hållet i ditt hem. Du kan ta ett avkopplande bad och titta på din favoritserie eller film samtidigt. Under din morgontoalett kan du sätta på energisk musik för att starta dagen på bästa möjliga sätt.

Med sådan utrustning kommer du också att ha kontakt med dina nära och kära hela tiden. Om du har bråttom kan du prata via den lättanvända applikationen även när du tar på dig en mask i badrummet. Du kan också alltid vara tillgänglig på dina sociala medier.

Magisk spegelär den perfekta spegeln för att applicera exakt makeup. Detta eftersom erbjudandet även omfattar modeller med en liten sminkspegel. Den har en förstoringsfunktion, så att du kan se varje detalj i ditt ansikte. Detta kommer att fungera inte bara under makeup. Den smarta spegeln kommer också att följa med dig när du tar hand om din hud och kropp.

Den smarta spegelnkan enkelt matchas utseendemässigt till interiören på ditt hus eller lägenhet. Den kommer att fungera utmärkt i en modern, loft, skandinavisk, glamorös och till och med klassisk stil. Du kan välja bland många inramade spegeldekorer som du kan matcha till t ex badrumsskåp, radiator, beslag eller olika tillbehör. Populära lösningar är koppar, svart, vitt, guld och silver.

Med vårt erbjudande kommer du säkert att välja enintelligent spegeli storleken på din interiör, stil och individuella preferenser. Det finns runda och rektangulära modeller att välja mellan. Du kan välja produkter med frästa kanter och hyllplan. Ta en titt på hela erbjudandet!

Smarta speglar - vanliga frågor

Magic Mirror - Vad är det?

Magic Mirror, dvs en smart spegel, är en touch-LED-spegel. Förutom inbyggd belysning garanterar den konstant tillgång till verktyg och ger dig möjlighet att använda modern teknik i badrummet. En smart spegel gör att du kan koppla av i badkaret med streamingtjänster eller lyssna på musik. Genom att justera bakgrundsbelysningen kan du anpassa ljusintensiteten till tiden på dagen och dina aktiviteter - på så sätt stimuleras du till handling eller koppla av efter en intensiv dag på jobbet.

Hur fungerar en smart spegel?

Smarta speglar aktiveras genom beröring. Du kan använda touch- eller sensoromkopplaren eller Smart Switch-funktionen, tack vare vilken du kommer att kunna styra bakgrundsbelysningen via en trådlös fjärrkontroll eller en dedikerad applikation. Dessutom får du en SmartPanel för att titta på film - det är valfrihet och lite lyx i ditt badrum.

Magic Mirror - Är det användbart ?

Den smarta spegeln kommer att tilltala älskare av intelligenta lösningar i lägenheten. Speglar garanterar perfekt makeup och är samtidigt en attraktiv del av varje badrumsutrustning. Du kan välja mellan flera ramfärger och former, så att du kan passa in den smarta spegeln i både moderna och klassiska interiörer. Du kan välja en extra sminkspegel, en värmematta som förhindrar avdunstning och en glashylla som du kan placera din favoritkosmetika på.

Hur mycket kostar smarta speglar?

Smarta speglar skiljer sig åt i form, finish och typ av belysning som används. Hur mycket en smart spegel kostar beror på ytterligare element, som typ av SmartPanel eller vald ljusströmbrytare. Priset påverkas också av valet av ytterligare tillbehör, inklusive: sminkspegel, värmematta och glashylla. Genom att välja en smart spegel sparar du utrymme i badrummet, och dessutom har du tillgång till alla nödvändiga funktioner i en enhet.

Var kan man köpa smarta speglar?

Smarta speglar är ett unikt erbjudande från Artforma. Du kan beställa spegeln på butikens hemsida och efter ett tiotal dagar kan du njuta av praktiska lösningar i ditt badrum. Välj först form och färg på bården och justera sedan individuella funktioner. Designa din egen smarta spegel med bara några få steg! I det rika utbudet av Artforma-butiken kan du matcha spegeln till de föreslagna badrumsskåpen och möblerna. Alla delar av heminredning gjordes med stor uppmärksamhet på detaljer. Det är en kombination av exklusiv teknologi och modern design som ger din lägenhet en unik karaktär.

Speglar efter form

Speglar efter typ

Speglar efter rum

Se våra recensioner på  

Se mer