Dra nytta av vår kampanj -5% på hela sortimentet 5promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

SMART-speglar

43
Filtrering
Spegelns form - Runda ✖
Spegelns form - Rektangulära ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen och botten av spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning på spegelns sidor ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen av spegeln ✖
Spegelns orientering - Horisontell ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

Visade 43 av 43 produkter

SMART-speglar

Gör vardagen enklare! Smart-speglar är fantastiska lösningar som lämpar sig perfekt inte bara för badrummet, utan även för sminkbordet eller garderoben. En hallspegel är också ett utmärkt alternativ. Speglar för sminkbord kommer att glädja dig med sin utförandekvalitet, energisnåla LED-belysning och tillgång till de mest populära och nödvändiga apparna samt en uppsättning iCloud-tjänster från Apple!

Alla appar finns nära till hands

Underhållning utan begränsningar

Din favoritserie medan du tar ett lugnande bad efter en hektisk dag? Den lyxen kan du ha redan idag. Med Smart-badrumsspeglar kan du använda dina favoritstreamingtjänster. Välj bland de mest populära och njut av din fritid med Netflix, HBO Max eller Prime Video. Ha inte bråttom – ta dig tid att slappna av. Du förtjänar det!

YouTube, Spotify eller Tidal? Det spelar ingen roll var din spellista med dina favoritlåtar eller podden som du inte har tid för i dina dagliga sysslor finns. Från och med nu får du möjlighet att lyssna ikapp ... i duschen! En spegel med högtalare är det bästa alternativet till daglig avkoppling, tänkande och återhämtning. Allt du behöver i en enda produkt!

Olika användningsområden för SMART spegel

  • Livsstil - Den interaktiva spegeln Smart är inte bara ett moderiktigt tillbehör, utan även en sak som avsevärt underlättar vardagen. Se hur en LED badrumsspegel gör livet trevligt för alla familjemedlemmar!
  • Barnrum - En interaktiv spegel hjälper till att lära känna världen och gör det roligare att lära sig goda vanor! Bjud in spegeln Smart i ditt barns liv och låt det utveckla sin kreativitet!

Se våra recensioner på  

Se mer