Dra nytta av vår kampanj -5% på hela sortimentet 5promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Speglar Decor

194
Decor-serien kännetecknas av ett dekorativt mönster som löper runt spegelkanten och ett ljus som sprider sig över väggen bakom produkten.
Filtrering
Typ av rum - Badrum ✖
Typ av rum - Hallen ✖
Typ av rum - Utställningslokal ✖
Typ av rum - Köket ✖
Spegelns form - Runda ✖
Spegelns form - Rektangulära ✖
Spegelns form - Avrundade former ✖
Spegelns form - Oval ✖
Spegelns form - Oregelbunden ✖
Kollektion - AmbientLine ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - Decor ✖
Kollektion - Färgad ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖
Spegelns orientering - Horisontell ✖
Spegelns orientering - Vertikal ✖

Visade 45 av 194 produkter

Dekorativa speglar

Dekorativa speglar är det perfekta komplementet till all slags inredning både i ditt vardagsrum, sovrum och badrum. En exklusiv spegel ger ditt hem en subtil elegans och gör att det upplevs som större.

 

Speglar med LED-belysning är det bästa möjliga valet!

Vårt sortiment omfattar speglar med ramar i olika motiv. Geometriska motiv passar en minimalistisk stil, medan djungelmotiv ger badrummet en unik karaktär. Dekorativa blommor på spegelramen ger däremot rummet en varmare känsla och gör det mer färgglatt.

 

Ytterligare tillbehör - Den moderna LED-spegeln kan kompletteras med en mängd olika tillbehör som gör vardagen enklare och roligare.

En badrumsspegel som inte immar? Ja, det är äntligen möjligt! Våra LED-speglar har vi designat för dig som har fått nog av dålig sikt i spegeln och en immig spegelyta.
Kontroll av tiden och vädret gör det enklare att lämna hemmet varje dag.
Med en spegel försedd med klocka blir det lättare än någonsin att göra dig redo till en bestämd tidpunkt.
En sminkspegel som komplement till spegeln, Bluetooth och batteridrift.
Njut av din smarta LED-spegel hela tiden!

 

För varje storlek och form

Letar du efter den perfekta spegeln för ditt hem? Bra, du har precis hittat det! Hur kan vi vara säkra på det? Våra speglar finns i alla storlekar och former.
En spegel med LED-belysning sparar energi och pengar och den kan användas oavbrutet i många år. Eleganta, moderna speglar ger din inredning karaktär, det är definitivt en bra satsning!
De olika storlekarna på speglar som vi erbjuder garanterar att du hittar en spegel skräddarsydd efter dina behov! Det finns klassiska storlekar som är perfekta för badrummet och vardagsrummet, såväl som de mer avlånga som är bra att ha i hallen eller var du vill se hela dig själv. Välj mellan följande storlekar: 80 x 60, 70 x 50, 90 x 60, 100 x 60, 100 x 80.
Våra speglar kan ha vilken form som helst - allt efter dina behov! Runda eller bara lätt rundade för att hänga med i moderna trender och mjuka upp skarpa kanter. Rektangulära eller fyrkantiga för dig som älskar klassiker och elegans.

 

Är spegeln installerad? Lägg till ett foto med hashtaggen #Artforma_com för att hamna i den unika gruppen av tusentals nöjda kunder!

 

Se våra recensioner på  

Se mer