Dra nytta av vår kampanj -10% på hela sortimentet 10promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Speglar Horisontell

81
Horisontella speglar kan användas i många rum, t.ex. i badrummet ovanför handfatet, i sovrummet eller vardagsrummet ovanför byrån, eller i en smal hall för att visuellt förstora utrymmet. Artforma garanterar ett brett utbud av tillgängliga LED-spegeldesigner, vilket gör att du kan välja en spegel som passar perfekt till inredningen i ditt hem.
Filtrering
Typ av rum - Badrum ✖
Spegelns form - Rektangulära ✖
Spegelns form - Avrundade former ✖
Spegelns form - Oval ✖
Spegelns form - Oregelbunden ✖
Kollektion - AmbientLine ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - Decor ✖
Kollektion - Färgad ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen och botten av spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning på spegelns sidor ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen av spegeln ✖
Spegelns orientering - Horisontell ✖

  • 1
Visade 45 av 81 produkter

Designa en spegel för din inredning

Genomgår du en större renovering av ditt hem och letar du efter dekorativa speglar av hög kvalitet? Du kunde inte ha gjort ett bättre val. Vår kollektion omfattar så många som 120 spegelmodeller. Vi erbjuder olika varianter av spegelformer, från oval och rektangulär, slutar med vertikala och horisontella. Vi är en ledande tillverkare av specialtillverkade LED-belysta speglar. Kolla in vårt erbjudande och designa spegeln du har drömt om. I vår panel kan du fritt konfigurera den spegel du behöver.

LED-belysning i spegeln

För att spegeln ska uppfylla alla sina funktioner , det är bäst om det också är bakgrundsbelyst. En spegel med LED-belysning uppfyller inte bara dekorativa utan även praktiska krav. Tack vare det extra ljuset blir smink mycket snabbare att applicera. Horisontella speglar är mycket populära på grund av deras användbarhet. Du kan framgångsrikt hänga dem i badrummet eller i sovrummet ovanför byrån. Kom dock ihåg att spara lite utrymme på väggen, för en sådan spegel ser bäst ut när den är exponerad.

Horisontell spegelbelysning

När du väljer horisontell väggspegel, du kan justera ljusmönstret efter dina önskemål. Det finns ett alternativ att välja att belysa endast en vald del av spegeln, vilket gör att du kan uppnå en intressant ljuseffekt. Belysning runt spegeln ger en enhetlig ljusstråle på båda sidor, vilket är det vanligaste alternativet av våra kunder. En annan variant är belysning på sidorna eller på utvalda kanter, som topp och sidor. Tack vare så många olika alternativ kan du anpassa spegeln efter din interiör.

Ljus färg - vilken väljer du?

I spegelkonfigurationspanelen kan du välja ljusfärg efter individuell smak. Den som oftast rekommenderas är en neutral nyans, som fungerar bra i nästan varje lägenhet, oavsett färgen på möblerna och färgen på väggarna. Föredrar du varmare nyanser hittar du också något för dig själv. Varmvit LED-belysning med en effekt på 3000K kommer säkert att vara skonsammare för barns ögon. När det gäller kallare färger föreslår vi att du väljer: kallvit LED-belysning med en effekt på 7000K eller kallvit LED-belysning från den välkända tillverkaren Philips med högre ljusstyrka och diodlivslängd.

Skräddarsydda dekorativa speglar

Ingenting gläder kunderna mer än möjligheten att justera spegelns mått. Vi vet hur olika utformningen av rum kan vara i byggherrars bostadsinvesteringar. Det är därför vi uppfyller våra kunders förväntningar. Du kan justera den skräddarsydda dekorativa spegeln vad gäller dess bredd och höjd. Tillgången på olika storlekar och typer av spegelrutor möjliggör en perfekt passform till individuella behov och stil i lägenheten. Kolla vilka mått som passar din interiör bäst.

Vorisontell spegel på väggen - för vilket rum?

Vorisontella speglar kräver mer plats för att de ska hänga. De kommer att fungera bäst i större badrum. En intressant lösning är att hänga en spegel över hela väggens bredd. Ge inte upp dina drömmar om att ha en magnifik spegel med bra belysning. Om du vill placera en horisontell spegel i sovrummet är det bäst att arrangera den ovanför en byrå eller ett skrivbord. Ett feminint sminkbord med en elegant spegel kommer att dekorera din interiör och imponera på dina gäster.

Horisontell spegel från Ambient Line-kollektionen

Vårt sortiment innehåller horisontella speglartilldelade samlingen. AmbientLine-serien kännetecknas av att ljusstrålarna faller direkt på väggen och inte lyser upp användarens ansikte. Detta är verkligen en lite mer känslig och subtil lösning. Om du inte gillar starkt ljus är den horisontella spegeln LED AmbientLine perfekt för dig. Fördelen med denna bakgrundsbelysning är att skapa en riktigt stämningsfull stämning.

Horisontell spegel från PremiumLine-kollektionen

En annan kollektion speglar inkluderar modeller vars belysning är fokuserad på personen som står framför spegeln. Spegeldekorationer har noggrant designats för att ge idealiska förhållanden för vardagliga vårdaktiviteter, som smink eller rakning. Horisontella speglar från denna kollektion säkerställer maximal komfort under användning. Du kan välja mellan dekorer i koppar, svart, vit, guld och silver.

Horisontell spegel från kollektionen Colorful

Horisontella speglar med möjlighet till ytterligare färg på glaset är det ett elegant och funktionellt tillskott som passar alla typer av interiörer. Möjligheten att välja din favoritfärg gör att du kan matcha spegeln efter dina individuella behov och stilen i rummet. Erbjudandet inkluderar olika färger på rutorna, inklusive guld och grafit. Spegeln kan med framgång användas i olika rum, såsom badrum, sovrum, hall eller vardagsrum. Den är enkel att installera och underhålla dagligen.

SMART-funktioner

Kolla in möjligheterna med horisontella speglarSMART . Detta är en helt modern form av spegeldekoration där du kan välja IOS-systemet. Använd din enhet i LED-spegeln precis som du skulle göra på din iPhone! Styrningen utförs med hjälp av en integrerad, trådlös mus från det välrenommerade Logitech-företaget. Föredrar du att välja SmartPanel från Samsung? Hantera alla appar som är tillgängliga i Play Butik. SmartScreen Google är det tredje alternativet som stöder Chromecast 4-applikationer.

Horisontella speglar - ytterligare utrustning

För att säkerställa bättre komfort under vardagliga vårdaktiviteter har vi utvecklat även en sminkspegel och en högtalare till setet. Vi garanterar hög ljudkvalitet och en oförglömlig estetisk upplevelse. Vårt erbjudande inkluderar även glashyllor med kromhandtag, som perfekt kompletterar din horisontella spegel och ger dig bekväm förvaring av kosmetika. Hyllorna finns i olika storlekar, anpassade efter spegelns storlek och andra element som begränsar glasets yta. Välj en speciell värmematta, tack vare vilken ångan försvinner snabbt och bilden i spegeln förblir klar.

Speglar efter form

Speglar efter typ

Speglar efter rum

Se våra recensioner på  

Se mer