Dra nytta av vår kampanj -10% på hela sortimentet 10promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Hallen

34
Filtrering
Typ av rum - Hallen ✖
Spegelns form - Runda ✖
Spegelns form - Rektangulära ✖
Kollektion - AmbientLine ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - Decor ✖
Kollektion - Andes ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning på spegelns sidor ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen av spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen av spegeln och på spegelns sidor ✖
Spegelns orientering - Horisontell ✖
Spegelns orientering - Vertikal ✖

Visade 34 av 34 produkter

En ny spegel i hallen i ditt hem

Gillar du att göra förändringar i utrymmet runt dig? Börja med tillbehör som snabbt kommer att förändra det gamla rummet. Vi erbjuder originalspeglar med ytterligare funktioner som kommer att överraska dig. Tack vare ständiga förbättringar av produktionsprocessen och många års erfarenhet inom branschen kan vi erbjuda dig produkter av högsta kvalitet med praktiskt taget obegränsade modifieringsmöjligheter. Varje spegel är handgjord för individuella kundorder, vilket garanterar dess unika karaktär och anpassning till specifika behov.

Rund eller rektangulär? Dekorativ spegel för hallen

Om du vill ha en mjukare, mer organisk look är rundaLED-speglar ett bra val. De kan även mjuka upp de skarpa vinklarna och linjerna i din inredning, till exempel om du har många kantiga möbler. Speglar för hallenmed rundade former kan vara en idealisk lösning om du vill skapa en mer icke-standardiserad hallinredning. Vill du ha en mer minimalistisk och elegant design? Kolla in vårt erbjudande och hitta en dekorativ spegel perfekt för dig. De kommer säkert att vara lättare att matcha med andra delar av hallens design, t.ex. möbler eller belysning.

Skräddarsydd spegel i hallen

Hallen är en plats där en vertikal spegel vanligtvis placeras för att kunna se dig själv från topp till tå. Hallspegelns höjd bör vara minst 140-150 cm och bredden bör vara minst 50 cm. Ett bättre val blir dock en spegel som är 80-90 cm bredare. För att visuellt förstora hallen är det värt att placera en stor spegel i den, vilket kommer att skapa intrycket av ett mycket större rum. En spegelyta är ett enkelt sätt att optiskt öka storleken på ett rum och reflektera ljuset som kommer in i det. Välj måtten på spegeln i konfigurationspanelen och njut av dess icke-standardiserade utseende.

Det bästa belysningssystemet för en hallspegel

LED-speglarvertikala ger dig många möjligheter till personalisering tack vare olika belysningsalternativ. Du kan välja att låta ljuset falla på en utvald del av produkten eller enhetlig belysning av spegeln runtom, vilket är det populäraste bland våra kunder. Det finns även alternativ för att belysa sidorna eller valda kanter som topp och sidor. Tack vare detta har du full justeringsfrihet, tack vare vilkenspegelbakgrundsbelysningenkommer att se elegant ut.

Var ska spegeln placeras i hallen? 

Undrar du var din nya LED-spegel kommer att se bäst ut? Oftast är de monterade på sidoväggen nära ingången till lägenheten. En populär plats är väggen bakom dörren, men ett dörrstopp bör användas för att förhindra att dörrhandtaget slår i spegeln. Om du har obegränsade möjligheter till arrangemang, kommer du säkert att hitta den perfekta platsen som kommer att framhäva den magnifika hos den LED-upplysta spegeln.

Vertikal eller horisontell spegel?

När du väljer spegelns form och orientering, ta hänsyn till var den ska hängas och vilka funktioner den ska utföra. En horisontell spegel för hallen fungerar bäst ovanför en byrå eller under en bred dekorativ hylla där du lämnar dina nycklar. På garderoben, precis som i hallen, är det värt att hänga en vertikal spegel som gör att du kan se hela din figur. I små, smala rum kan dessa speglar hjälpa till att visuellt utöka utrymmet.

AmbientLine Collection

Speglar från AmbientLine-kollektionen utmärker sig genom sin unika utseende och högkvalitativ estetik. Deras rektangulära form och belysning gör att de ser större ut visuellt. Huvuddragen hos dessa speglar är det spridda ljuset på baksidan, vilket skapar en atmosfärisk atmosfär. Ljuskällan är inte riktad direkt mot användaren, vilket gör denna kollektion idealisk för personer som föredrar subtil och behaglig belysning.

PremiumLine Collection

PremiumLine Collection kollektionen erbjuder hallspeglar i olika orienteringar - både vertikalt och horisontellt. Högkvalitativa speglar har designats på ett sådant sätt att belysningen fokuserar på personen som står framför den, vilket gör den dagliga vårdritualen ännu enklare och bekvämare. De innovativa lösningarna som används gör att ljuset kan fokuseras på spegelanvändaren, vilket säkerställer högsta möjliga användningskomfort.

Dekorkollektion

Gångsspeglar Decor-kollektionen är en kombination av funktionalitet och estetik av högsta kvalitet. Speglar från denna kollektion kommer att tilltala älskare av ursprungliga inredningslösningar. Spegeldekorationer från Decor-serien är inte bara funktionella utan också konstnärliga, vilket lockar gästernas uppmärksamhet och lägger till originalitet till interiören. Utöver det ovanliga mönstret skyddar faneren spegeln mot fukt och skador. Välj ett modernt förhållningssätt till inredning och lägg till en unik karaktär till ditt hem tack vare Decor-kollektionen.

Andes Collection

Spegelns ergonomiska design med galgar är en praktisk lösning för din hall. Dessutom har produkten många redigeringsalternativ för att matcha stilen i ditt rum. I vårt erbjudande hittar du en hallspegel med en elegant och modern stil som kommer att tillföra sofistikering till din inredning. Spegeln är utrustad med hängen som gör att du bekvämt kan förvara din hatt, nycklar, jacka, jacka eller andra föremål. Dessutom är tre krokar monterade på spegeln, vilket ytterligare ökar dess funktionalitet. Ett ytterligare hallskåp kommer säkerligen att öka komforten med att förvara små tillbehör.

Utrustning som ökar användbarheten av spegeln i hallen

När du bestämmer dig för att köpa en spegel till hallen, investera i ytterligare en väderpanel och en LED-klocka. Dessa två funktioner kan vara oerhört användbara på en daglig basis. Enkla men imponerande klockdisplayer och mer avancerade stationer låter dig kolla vädertrender. Tack vare detta är du förberedd på alla väderförhållanden när du lämnar ditt hem. Vi tillhandahåller tre alternativ för att styra LCD-skärmen: genom beröring, applikation eller panel som finns på baksidan av spegeln.

Speglar i korridoren - vanliga frågor

I vilken höjd ska du hänga en spegel i hallen?

Häng hallspegeln i ögonhöjd, på så sätt fångar den hela siluetten på motsatt sida. En bra idé är större speglar för hallen, som gör att du fritt kan byta garderob och matcha accessoarer till dina kläder. Moderna speglar för hallen med bakgrundsbelysning fungerar som en extra ljuskälla och ger högsta komfort för alla hushållsmedlemmar.

Hur man inreder en spegel i hallen?

En hallspegel kan också vara ett självständigt inslag i dekoration. Artformas hallspeglar har kompletterats med en LED-belysningspanel som ska grundligt lysa upp hela din figur. Dessutom skapar tillbehöret ett delikat sken på väggen runt spegeln. Ljuset som kommer från spegeln kommer att introducera en unik atmosfär i hallen och komplettera huvudbelysningen. Som ett alternativ kan du även välja en dekorativ spegelmodell i en dekorativ ram som matchar rummets färger.

Vilken spegel ska du välja för hallen?

Den perfekta spegeln för hallen är en som låter dig se hela din figur innan du lämnar huset. Du kan välja mellan en vertikal spegel som passar på en smal och hög vägg eller ovanför ett skoskåp. För ett litet rum, välj en rund spegel, som i kombination med delikat LED-ljus kommer att göra inredningen lättare och visuellt förstora den. I sin tur kommer stora speglar för hallen optiskt att balansera formen på ett smalt rum och låta alla familjemedlemmar använda dem bekvämt.

Hur man gör lysa upp en spegel i hallen?

Om du vill belysa hallspegeln ordentligt, välj taklampor eller vägggardinstänger med en intensiv ljusfärg. Ett attraktivt alternativ till traditionella belysningsmetoder är LED-speglar, tillgängliga från Artforma. I butiken hittar du speglar med olika ljusfärger - varma, neutrala och kalla, samt sensor- eller touchljusknappar. Belysningspanelen placeras längs hela kanten av spegeln eller i dess valda del.

Var kan man köpa en hallspegel?

På Artform kan du välja mellan många modeller av speglar i form av en rektangel, cirkel, med dekorativa ramar eller i en minimalistisk form som passar moderna arrangemang. Hallspeglar skapades med känsla för detaljer med de senaste tekniska lösningarna. Hallspegeln från Artforma är en produkt som hjälper dig att koppla av i det milda ljuset, och ytterligare tillbehör tar dina stunder av avkoppling till en högre nivå.

Speglar efter form

Speglar efter typ

Speglar efter rum

Se våra recensioner på  

Se mer