Dra nytta av vår kampanj -10% på hela sortimentet 10promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Rektangulära LED-badrumsspeglar

19
Filtrering
Typ av rum - Badrum ✖
Spegelns form - Rektangulära ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen och botten av spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning på spegelns sidor ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen av spegeln ✖
Spegelns orientering - Horisontell ✖

Visade 19 av 19 produkter

Rektangulära LED badrumsspeglar - elegant och praktiskt badrum

Designar du en funktionell inredning som kommer att glädjas med sitt unika utseende och uppmärksamhet på detaljer? Rektangulära LED-badrumsspeglar, som finns i det breda utbudet av Artforma-butiken, kommer säkert att hjälpa till med denna uppgift. Detta är en idealisk produkt för klassiska badrum och rum som kräver diskret belysning. Rektangulära badrumsspeglar med belysning fyller utrymmet ovanför tvättstället optimalt och fungerar bra på väggen ovanför kosmetikaskåpet.

Belysta rektangulära badrumsspeglar är lite klassiskt i kombination med moderna lösningar. Rektangulära badrumsspeglar passar bra med rektangulära badrumsskåp eller rymliga möbler. Tack vare den rektangulära spegeln kan du skapa ett intressant arrangemang i ett fashionabelt badrum dominerat av djärva färger och tydligt markerade dekorativa motiv.

Rektangulära badrumsspeglar - bekvämlighet vid daglig skötsel

Rektangulära LED badrumsspeglar passar både för ett badrum i flerbostadshus eller ett stort rum i enfamiljshus. Den rektangulära spegeln kommer perfekt att matcha det rektangulära tvättställsskåpet och de nödvändiga badrumstillbehören. Om du väljer rektangulära badrumsspeglar med belysning i minimalistisk form kommer du att kunna ta fram skönheten i en rikt dekorerad vägg eller glänsande badrumsinredning.

Rektangulära speglar för badrummet bör övervägas av alla som vill visuellt förstora interiören. En stor spegel som täcker hela väggen gör att du kan skapa en djupeffekt, och ytterligare belysning kommer att vara användbar när du utför dagliga hygienprocedurer. LED badrumsspeglar rektangulära lampor är ett intressant alternativ till klassisk takbelysning eller sidoväggslampor. De kommer att hjälpa till att lysa upp även ett mycket litet badrum och jämna ut dess proportioner, och till och med bli det huvudsakliga dekorativa motivet.

Belysta rektangulära badrumsspeglar - moderna lösningar i ditt hem

Rektangulära badrumsspeglar med extra LED-belysning kommer att se till att varje hushållsmedlem kan koppla av fullt ut i ditt badrum. Justerbar ljusintensitet betyder att du kan anpassa ljusstyrkan till dina aktiviteter när som helst. Du kan komplettera moderna LED badrumsspeglar med ytterligare tillbehör, såsom en sminkspegel, en Bluetooth-högtalare eller en speciell station med en klocka och en kontrollpanel.

Tack vare speciella bekvämligheter, rektangulära speglar som erbjuds av Artforma butik hjälper dig att designa ditt drömbadrum. Väljer du en spegel med värmematta eller en glashylla för kosmetika har du friheten att använda den oavsett tid på dygnet eller rumstemperatur. Du kan använda en ljus och mycket elegant spegel med bakgrundsbelysning i ett badrum i modern eller industriell stil, kombinera den med färgglada väggtapeter och designertillbehör. Tack vare stora speglar med stark belysning kommer du att få möjlighet att leka med färger och mönster på väggarna – för att skapa precis den inredning du gillar.

Se våra recensioner på  

Se mer