Dra nytta av vår kampanj -10% på hela sortimentet 10promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Runda LED-badrumsspeglar

30
Filtrering
Typ av rum - Badrum ✖
Typ av rum - Hallen ✖
Typ av rum - Utställningslokal ✖
Spegelns form - Runda ✖
Kollektion - AmbientLine ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - Speglar Hängande ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖

Visade 30 av 30 produkter

Runda LED badrumsspeglar - elegans och funktionalitet

Badrummet är en av de viktigaste platserna i lägenheten för avkoppling och vila. Det som gör att du kan skapa ett unikt arrangemang i ditt hembadrum är runda LED badrumsspeglar, som finns i Artforma-butiken. Det är unika runda speglar för badrummet, med belysningspanel och moderna lösningar som får ditt badrum att glänsa och bli mer funktionellt. Runda badrumsspeglar är en kombination av komfort och elegans som får dig att känna dig i ditt badrum som i ett professionellt SPA.

Den otvivelaktiga fördelen som utmärker runda belysta badrumsspeglar är möjligheten att passa in dem i nästan vilken inredning som helst. Badrumsspeglar - runda, i valfri storlek, minimalistiska eller med extra dekoration, kommer att fungera särskilt bra i ett stort, rymligt badrum. De är också ett bra val i små rum eftersom de optiskt förstorar dem och hjälper till att korrigera proportionerna.

Runda LED badrumsspeglar - oberoende inredning

Rund upplyst badrumsspegel är en unik accent i ett rum som gör att du kan designa ett bekvämt badrum för alla familjemedlemmar. En välexponerad spegel fungerar som ett självständigt dekorativt element på en stor vägg, tillsammans med ett blomsterställ eller en enkel hylla för kosmetika. Runda speglar för badrummet är det bästa valet i ett badrum med asymmetriska väggar, på en vind eller i ett rum med sluttande tak.

Runda LED badrumsspeglar låter dig diskret balansera proportionerna hos ett smalt och långt badrum. Upplysta runda speglar för badrummet ser bra ut på en grå eller svart vägg, i ett badrum i industriell stil eller i ett ljust hem-SPA. Stora, runda LED badrumsspeglar kommer att fylla utrymmet ovanför tvättstället och göra vardagens hygien och kosmetiska aktiviteter ännu roligare. LED-belysningspanelen kan vara en extra ljuskälla eller en diskret dekoration under ett kvällsbad.

Badrumsspeglar - runda dekorationer i en välordnad inredning

Runda badrumsspeglar är en universell del av varje badrumsutrustning. Tack vare sin runda form kommer den LED-belysta spegeln att se imponerande ut i kombination med ett fristående tvättställ eller ett avlångt skåp med bänkhandfat. En rund upplyst badrumsspegelkan kombineras med en stor, hängande lampa med ovala skärmar, vilket får ditt badrum att verka ännu större.

En rund spegel med LED-bakgrundsbelysning gör att du kan spara utrymme i ett litet rum och ge upp traditionell belysning. LED-panelen gör att du kan sminka dig effektivt och exakt framhäva ansiktena på dina hushållsmedlemmar i spegeln. Samtidigt låter moderna LED-speglar från Artforma dig anpassa ljusintensiteten efter ditt välbefinnande eller tid på dygnet, så att badrummet blir en riktig viloplats. Att välja en rund spegel med LED-bakgrundsbelysning är en garanti för att tiden i badrummet alltid kommer att passera i en trevlig atmosfär.

Se våra recensioner på  

Se mer