Dra nytta av vår kampanj -10% på hela sortimentet 10promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Rundade LED-badrumsspeglar

13
Filtrering
Typ av rum - Badrum ✖
Spegelns form - Avrundade former ✖
Kollektion - AmbientLine ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - Färgad ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen och botten av spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning på spegelns sidor ✖
Spegelns orientering - Horisontell ✖
Spegelns orientering - Vertikal ✖

Visade 13 av 13 produkter

Rundade LED badrumsspeglar - ett original badrum i ditt hem

Om du planerar att ordna ett modernt och funktionellt badrum, rundade LED badrumsspeglar kan visa sig vara ditt bästa val. Rundade badrumsspeglar med belysning är ett originellt inslag i inredningen som väcker uppmärksamhet tack vare dess ovanliga former och mycket trevliga form. Det är en kombination av en klassisk rektangulär spegel med ovala kanter, vilket gör inredningen mer ombonad.

Ovala väggspeglar med LED-belysning kommer att fungera bra i alla typer av rum. Tack vare dem kan du utnyttja utrymmet fullt ut i ett litet badrum, och samtidigt lägga till chic och en diskret touch av extravagans. Spegelns rundade sidor är ett perfekt komplement till lampor med runda skärmar, de passar bra till en rund golvmatta och mjukar upp formen på ett klassiskt rektangulärt tvättställsskåp. De kommer att kombineras snyggt med stora rektangulära väggplattor, fyller smidigt den stora väggen ovanför badkaret och matchar den asketiska finishen i badrummet i industriell stil.

Rundade LED badrumsspeglar – modernitet i stilren form

Överväger du belysta badrumsspeglar? Rundade kanter är ett intressant dekorativt element som passar minimalistiska badrum med få föremål. Du kan använda en rundad spegel i ett högt eller långt badrum, eller i ett rum med sluttande tak - tack vare dess mjuka former får du större balans och bättre proportioner. En stor, massiv spegel med LED-bakgrundsbelysning kommer att fungera bra i ett rymligt badrum där ytterligare ljuskällor är nödvändiga.

Rundade LED badrumsspeglar gör att du kan koppla av i badrummet efter en intensiv dag. Det känsliga LED-ljuset låter dig koppla av i badkaret eller ta en varm dusch, vilket ger dig energi att agera. Om du väljer en rikt dekorerad spegel med bred belysningspanel kan den bli det viktigaste inslaget i inredningen. En mindre spegel på sidoväggen i badrummet är en möjlighet att skapa en myshörna för kvällstoaletten och avkoppling innan sänggåendet.

Belysta rundade badrumsspeglar - en snygg accent i badrummet

Rundade LED badrumsspeglar är ett intressant sätt att leka med linjer och form i badrummet. Deras unika utseende gör att de matchar möbler i modern stil och rikt dekorerade antika tillbehör. Rundade hörn ser attraktiva ut i ljusa rum och badrum i boho-stil. De blir en unik accent i ett badrum med tillbehör i guld eller mässing och ett kraftigt dekorerat golv.

Du kan komplettera rundade badrumsspeglar med belysning från Artforma-kollektionen med ett antal tillbehör. Få ett bekvämt utrymme med en extra glashylla, kontrollpanel, klocka eller Bluetooth-radio. En värmematta eller en sminkspegel gör att du kan använda badrummet bekvämt oavsett tid på dygnet och dina favoritaktiviteter. Tack vare badrumsspeglar med LED-bakgrundsbelysning får du en plats i ditt hem där du kommer att känna dig riktigt speciell.

Se mer