Dra nytta av vår kampanj -5% på hela sortimentet 5promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

LED Badrumsskåp

21
Med skåp med LED-belysning från Artforma behöver du inte beröva dig möjligheten att ha en modern spegel i ditt badrum. Ett praktiskt skåp fungerar både som spegel med LED-belysning och plats där du kan förvara dina mest nödvändiga föremål för dagligt bruk. Ett stort urval av modeller och färger samt möjligheten att välja mellan versioner med två eller tre dörrar låter dig välja det perfekta skåpet för ditt badrum.
Filtrering
Kollektion - Lily ✖
Kollektion - Lisa ✖
Kollektion - Emily ✖
Kollektion - Emma ✖
Kollektion - Sofia ✖
Kollektion - Clara ✖
Kollektion - Sarah ✖
Antal dörrar - 2-dörrar ✖
Antal dörrar - 3-dörrar ✖
Antal dörrar - 1-dörrar ✖

Visade 21 av 21 produkter

Badrumsskåp

Ett spegelskåp för badrummet i trendiga former och flera färgvarianter som du kan anpassa efter ditt rums behov? Det här är ingen dröm! Med ett spegelskåpet med LED-belysning från Artforma ger du snart din inredning ett nytt liv!

 

Ett modernt ny generation badrumsskåp

Hängande badrumsskåp är ett absolut måste i alla hem. Skåp som finns i många utföranden och med ett brett utbud av bekvämligheter, t.ex. väderstation, induktionsladdare, högtalare, klocka och ett praktiskt USB-uttag, tar dig till en ny nivå av komfort! Behöver du avkoppling? Ett praktiskt skåp med upplyst spegel kan utrustas med en beröringsbrytare som gör att du kan öka och minska belysningens intensitet.
Det råder ingen tvekan om att rätt badrumsskåp kommer att göra ditt utrymme bekvämt och praktiskt, och din dagliga vilan efter en arbetsam dag kommer att bli ännu trevligare.
Det vita skåpet från Artforma är inte bara tekniska tillbehör och bekvämlighet. Det praktiska upplysta spegelskåpet imponerar också med sin LED-belysning. Det är en miljövänlig lösning som utmärker sig genom sin långa livslängd. Möjligheten att välja typ av belysning gör att den inte förvränger verkligheten.

 

Ett spegelskåp för badrummet från Artforma

 

Hängande badrumsskåp ska vara exakt anpassat efter rummets möjligheter. I vårt sortiment hittar du 6 varianter. De skiljer sig åt i form, höjd och typ av hyllor.
Anpassa produkten efter dina behov och storleken på lägenheten. Har du några tvivel? Våra experter kommer att skingra dem, så att ett spegelskåp med LED-belysning snart kan göra ditt badrum till en estetisk och trendig plats!

Se våra recensioner på  

Se mer