Dra nytta av vår kampanj -5% på hela sortimentet 5promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

LED Badrumsskåp

21
Med skåp med LED-belysning från Artforma behöver du inte beröva dig möjligheten att ha en modern spegel i ditt badrum. Ett praktiskt skåp fungerar både som spegel med LED-belysning och plats där du kan förvara dina mest nödvändiga föremål för dagligt bruk. Ett stort urval av modeller och färger samt möjligheten att välja mellan versioner med två eller tre dörrar låter dig välja det perfekta skåpet för ditt badrum.
Filtrering
Kollektion - Lily ✖
Kollektion - Lisa ✖
Kollektion - Emily ✖
Kollektion - Emma ✖
Kollektion - Sofia ✖
Kollektion - Clara ✖
Kollektion - Sarah ✖
Antal dörrar - 2-dörrar ✖
Antal dörrar - 3-dörrar ✖
Antal dörrar - 1-dörrar ✖

Visade 21 av 21 produkter

Badrumsskåp

I ett badrum som är användarvänligt och inrett i modern stil är badrumsskåp en väsentlig del av utrustningen. De är perfekta för förvaring av kosmetika, kemikalier, rengöringsprodukter och handdukar. Badrumsmöbler av god kvalitet kan göra dina dagliga förberedelser mycket enklare och hjälpa till att hålla snyggt i ditt badrum. Ett badrumsskåp med spegel kommer också att vara en bra lösning för varje badrum.

Praktiska badrumsskåp med spegel, som finns i vår webbutik, är mycket funktionella och passar både för små och stora badrum. De är ett bra sätt att spara utrymme. De kan göras i modern eller traditionell stil, och deras hållbara material och kreativa kombinationer passar bra med ett genomtänkt badrumsarrangemangskoncept.

Badrumsskåp - ett sätt att optiskt öka inredning.

Att köpa nya badrumsmöbler är aldrig en lätt uppgift. Det är inte bara trender eller köparens personliga preferenser som är viktiga här. Rent praktiska aspekter är också viktiga när det kommer till badrumsinredning, som att spara förvaringsutrymme eller kapaciteten på möblerna. Därför ska badrumsskåp inte bara vara tilltalande för ögat, utan framför allt praktiskt. En sådan lösning är säkerligen badrumsskåp med spegel, vilket inte bara kommer att göra det lättare för dig att lagra saker, utan också låter dig installera en extra spegel i badrummet, utan att behöva ta upp en vägg. p>

Ett badrumsskåp med spegel är också ett idealiskt alternativ för små badrum, som visuellt naturligt förstoras tack vare speglar. När du kommer in i ett badrum utrustat med flera speglar får du intrycket av ett större utrymme. Sådana installationer möjliggör också en helt ny uppfattning av själva rummet, vilket gör det mindre klaustrofobiskt och trevligare att använda. Så oavsett om du väljer LED-speglar ellerbadrumsskåp med spegel så kommer denna lösning att fungera perfekt i ditt badrum.

Badrumsskåp med spegel — vad bör du vara uppmärksam på när du handlar?

En av de viktigaste faktorerna som avgör köpet av en viss produkt är kvaliteten på dess utförande. Situationen är inte annorlunda med möbler. När du ska ordna ett badrum, kom ihåg att möblerna förutom att se snygga ut också vara praktiska och funktionella. Det lämpliga urvalet av badrumsskåp är därför avgörande för att skapa ett bekvämt och snyggt rum. Innan du bestämmer dig för att köpa skåp bör du överväga behoven hos alla hushållsmedlemmar och matcha möblerna till deras förväntningar. Du bör inte bara vägledas av utseende eller pris, för det som verkar vackert och billigt kommer inte nödvändigtvis uppfylla våra krav.

När du väljer badrumsmöbler, var uppmärksam på materialens motståndskraft mot fukt och skyddet av handtag. mot rost. Innan du gör ett köp är det också värt att överväga om ytan på möbeln är känslig för skador, om den repar lätt och om det kommer att krävas överdrivet arbete för att hålla den ren. Situationen är liknande när det gäller tillbehör som LED badrumsspeglar, som måste vara gjorda av material av högsta kvalitet. Tack vare detta kan du vara säker på att dinaLED-speglarkommer att fungera i många år. I vår butik hittar du endast beprövade produkter av högsta kvalitet som perfekt klarar fukt.

Badrumsskåp med speglar - vilka av dem är mest praktiska?

Vår butik erbjuder möbler i olika stilar, dimensioner och syften, vilket gör att du kan välja rätt modell efter dina individuella behov. I synnerhet är det värt att uppmärksamma smala skåp, utrustade med rymliga hyllor, solida handtag och fronter stängda med högkvalitativt material. Alla skåp i denna kategori är utrustade med en spegel. Badrumsskåp, eller åtminstone några av deras modeller, har också en öppen hyllzon där du kan placera dekorativa föremål. Bådabadrumsskåpen med spegelfinns i moderna och klassiska stilar, och olika höjder gör att du kan skapa intressanta kompositioner med hänsyn till alla nödvändiga badrumsartiklar. I ett litet badrum blir ett smalt, hängande eller stående badrumsskåp perfekt, eftersom det låter dig spara utrymme på golvet. Ett badrumsskåp med en spegelhängande ovanför tvättmaskinen är också en mycket praktisk lösning som gör att du kan förvara tvättmedel och torktillbehör.

Badrumsskåpen vi erbjuder kännetecknas av sin moderna design. former, vilket ger dem en minimalistisk och futuristisk design. Ett sådant badrumsskåp med spegel är därför perfekt för älskare av innovativa lösningar inom inredning. För personer som värdesätter klassiska former har vi också utarbetat ett förslag på badrumsskåp med en dekorativ spegel med rika dekorationer. Tack vare ett brett utbud av färger och stilar - från modernt och minimalistiskt till klassiskt - är vårabadrumsskåp det bästa valet för varje smak och preferens.

Badrumsskåp - du hittar en praktisk och estetisk endast i vår butik

I vår webbutik erbjuder vi en mängd badrumsskåp i olika storlekar och funktionaliteter som gör att du kan skapa en unik, elegant och funktionell interiör. De stående, höga och hängande skåpen som finns hos oss ger, trots sin ringa storlek, mycket förvaringsutrymme. Våra badrumsskåp med spegel utmärks av sin moderna, hållbara design och högkvalitativa material. De har moderna, solida handtag och former som kommer att möta behoven hos älskare av både moderna och klassiska lösningar. I vårt erbjudande ingår badrumsskåp i moderiktiga, varierande färger som enkelt kan matchas till inredningen i ditt rum. Vi erbjuder praktiska vita skåp, träliknande skåp och skåp som kombinerar dessa två färger i en möbel.

Speglar efter form

Speglar efter typ

Speglar efter rum

Se våra recensioner på  

Se mer