Dra nytta av vår kampanj -10% på hela sortimentet 10promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Badrumsspeglar med hylla

0
Filtrering
Det finns inga produkter att visa.

Färgade speglar

Färgade speglar är ett dekorativt element som väcker uppmärksamhet och ger karaktär till alla rum. Användningen av en färgad spegelyta väcker inte bara uppmärksamhet, utan förändrar framför allt helt inredningens karaktär. Färgade speglar finns i en mängd olika former, storlekar och färger, så att du kan välja den perfekta spegeln för varje smak och stil. Dessutom är de en av de senaste hitsen inom inredning eftersom de perfekt diversifierar alla arrangemang. De är ett perfekt dekorativt element och kommer perfekt att dekorera ett sovrum, matsal eller vardagsrum, men vem sa att en badrumsspegel inte också kan vara färgglad?

Färgade speglar - vilka? har de fördelar?

En av de största fördelarna med färgade speglar är deras förmåga att sätta färg på ett rum. Beroende på dina preferenser kanfärgade speglar ha en subtil färg som matchar färgpaletten i hela rummet, eller så kan de vara ett framstående element med en stark, kontrasterande färg som väcker uppmärksamhet. I vårt erbjudande kan du hitta både en blå spegel och en grön spegel, samt en grå spegel och grafitspeglar. med olika färgmättnad. Reflexionen i en färgad spegel, jämfört med en silverfärgad, är mörkare och färgad, varför den inte är särskilt praktisk i vardagsvården. Användningen av en sådan form ger dock interiören en unik karaktär, vilket helt förändrar utrymmets utformning.

Färgade speglar - vilka andra fördelar har de?

En färgad spegel erhålls genom att tillsätta lämpliga järnoxider till glasmassan, vilket ger glaset en intressant färg. Denna användning av kemikalier i vardagen görfärgade speglaret perfekt sätt att introducera färg, mönster och motiv i rummet, och samtidigt förblir de en praktisk del av utrustningen. De kan användas för att optiskt förstora utrymmet och för att föra in extra ljus i rummet. Deras främsta uppgift är dock att dekorera inredningen och tillföra den en unik karaktär, varför de är perfekta som speglar till vardagsrummeteller som sovrumsdekoration. På grund av att dessa speglar är både funktionella och dekorativa kan de vara i fokus i rummet och dra till sig uppmärksamhet.

Färgglada – hur placerar man dem i rummet?

Färgade speglarär ett perfekt dekorativt element som kan integreras i vilken interiör som helst, oavsett dess karaktär. Men för att uppnå önskad effekt bör speglar väljas enligt stilen i ett givet rum. Till exempel kommer speglar med dekorativa ramar att vara perfekta för klassiska interiörer, medan speglar med modern design och oregelbundna former passar rum inredda i modern stil.

Det är också viktigt att välja rätt plats att placera elementet, som är färgade speglar. En spegels huvudsakliga funktion är att reflektera en bild, så den bör inte placeras på platser där den kommer att reflektera en bild vi inte vill ha. Färgade speglarkan användas inte bara för att visa, utan också för att täcka element som inte nödvändigtvis är intressanta för oss. Färgade speglar används ofta för att dekorera tomma väggar för att ge rummet djup och eliminera känslan av tomhet. Så om du letar efter moderna, originella inredningselement, hittar du färgglada speglar på Artforma-webbplatsen.

Speglar efter form

Speglar efter typ

Speglar efter rum

Se våra recensioner på  

Se mer