Dra nytta av vår kampanj -5% på hela sortimentet 5promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Jadalnia

105
Filtrering
Typ av rum - Badrum ✖
Typ av rum - Hallen ✖
Typ av rum - Utställningslokal ✖
Typ av rum - Köket ✖
Spegelns form - Runda ✖
Spegelns form - Rektangulära ✖
Spegelns form - Oval ✖
Spegelns form - Oregelbunden ✖
Kollektion - Decor ✖
Kollektion - Färgad ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖
Spegelns orientering - Horisontell ✖
Spegelns orientering - Vertikal ✖

Visade 45 av 105 produkter

Speglar för matsalen

Matsalen är en plats där vi spenderar tid, inte bara med att äta måltider, utan också träffa familj och vänner. Därför är det värt att se till att det ser trevligt och estetiskt ut. Många fokuserar på valet av bord och stolar och glömmer bort andra designelement som också kan påverka atmosfären i matsalen.

Ett av sådana element kan vara en matsalsspegel. Det är ett dekorativt element som förutom sin praktiska användning, det vill säga att reflektera en bild, även kan ha en dekorativ funktion. En spegel kan subtilt men effektivt förändra matsalens karaktär. Tack vare den kan du skapa intrycket av ett större utrymme och lyfta fram utvalda designelement.

Att hänga en spegel i matsalen har många fördelar. Först och främst förstorar det visuellt utrymmet. Tack vare reflektionen av omgivningen framstår matsalen som större och rymligare. För det andra sprider spegeln ljuset vackert, vilket kan skapa en trevlig atmosfär i rummet. För det tredje kan en spegel framhäva utvalda designelement, t.ex. dekorativa tapeter, en kristalllampa eller vackra vaser fulla av blommor. Beroende på dina preferenser kan du välja olika typer av speglar som passar stilen i din interiör. Du kan välja klassiska modeller med ramar som passar traditionella matsalar, eller mer moderna, minimalistiska speglar som perfekt matchar moderna möbler. LED-speglar är också en bra idé, eftersom de inte bara kommer att diversifiera utrymmet, utan också kommer att vara en extra ljuskälla.

Speglar för middagen rum – så diversifierar du utrymmet på ett unikt sätt

Speglar är ett viktigt dekorativt element i inredning. Deras funktionalitet går längre än att reflektera bilder och tjänar tre huvudsyften: att förbättra belysningen i rummen och att optiskt förstora dem. Speglar är också ett dekorativt element som påverkar hela interiörens karaktär. På grund av att speglar reflekterar ljus kan de vara en utmärkt lösning i mörka rum där det saknas naturligt ljus. För närvarande fokuserar spegeltillverkare, förutom funktionalitet, också på sin estetik och dekorativitet. Dekorativa speglar finns i olika bredder och former, så att de kan matchas perfekt till olika inredningsarrangemang. Därför kan de vara ett vackert dekorativt element som kommer att ge karaktär åt hela interiören.

Matsalen är ett rum där det, förutom möbler, också är värt att placera dekorativa element - de kommer att komplettera dess designa och betona dess stil. Ett av sådana element kan vara den tidigare nämnda matsalsspegeln, som kan passa perfekt in i inredningen. En spegel i matsalenkommer inte bara visuellt att förstora utrymmet, utan också liva upp det med ljus och introducera en positiv atmosfär i det. Numera är speglar inte bara ett praktiskt inslag i utrustningen, utan har också en dekorativ funktion och kan bli den centrala visuella punkten i matsalen. Vår butik erbjuder olika typer och former av speglar, så att du kan välja den som passar inredningens stil och karaktär bäst.

När vi väljer en spegel till matsalen , är det viktigt att matcha dess form, form och ramfärg till stilen och färgerna i interiören. Matsalsspeglarkan ha olika färger och dekorativa mönster på ytorna, samt olika former, till exempel mångfacetterade, som reflekterar ljus från olika vinklar och berikar utrymmet med nya visuella effekter. Ett perfekt ställe att hänga en spegel är utrymmet ovanför skänken eller buffén, som ligger nära bordet. Speglar placerade ovanför möblerna kommer perfekt att dekorera tomma väggar och lägga till en elegant karaktär till rummet. Kom ihåg att en spegel är ett dekorativt element som avsevärt kan göra inredningen i matsalen mer attraktiv och lägga till en unik stil.

Belyst spegel för matsalen - vad är värt att kolla när du handlar?

När du väljer en belyst spegel för matsalen är inte bara dess estetik viktig, utan också dess kvalitet. Det är nödvändigt att vara uppmärksam på de material som används i produktionen för att säkerställa att matsalsspegeln inte går sönder efter en kort tid. Dessutom är det viktigt att spegeln är funktionell och fyller sin funktion som både praktiskt och dekorativt element.

När du väljer modell är det värt att uppmärksamma viktiga tekniska parametrar, som t.ex. typ det ärmatrumsspegel, vilken typ av lysdioder används och vad är strömförbrukningen, alltså mängden energi som används för belysning, uttryckt i watt. Det är också viktigt att vara uppmärksam på ljusets färg och nyans, eftersom rätt ljus kan påverka atmosfären i matsalen. Om du till exempel föredrar varma ljusnyanser bör du välja en spegel med sådan belysning.

När du väljer en lämplig belyst spegel för matsalen bör du vara extra uppmärksam till tekniska aspekter, såsom metod för strömförsörjning och anslutning . För DC-drivna speglar, se till att du har tillgång till en lämplig strömkälla och har plats för växlade kablar. Om vi bestämmer oss för en batteridriven spegel bör vi ta hänsyn till deras kraft, vilket är avgörande för att spegeln ska fungera korrekt. Att installera spegeln kräver också uppmärksamhet - den bör anpassas till tjockleken och avståndet från väggen. Färgen och färgen på ljuset som avges av spegeln i matsalen är också viktiga för vår komfort.

När du väljer enspegel till matsalen, det är också värt att komma ihåg om passformen dess form och dimensioner till rummet och arrangemanget stil. En spegel kan inte bara vara ett praktiskt element, utan kan också vara en vacker dekoration och komplettera utrymmet. Om du placerar en spegel i matsalen bör du också vara uppmärksam på dess mått och form så att den passar perfekt in i arrangemanget och fyller sina funktionella och estetiska funktioner.

Speglar för sovrummet - det bästa på Artforma

Artforma onlinebutik erbjuder unika, dekorativa speglar för matsalen, som är utrustade med högkvalitativa, funktionella LED-bakgrundsbelysning. Speglarna vi erbjuder finns i olika storlekar och former. Du kan framgångsrikt matcha dem till din matsal, vilket säkert kommer att få ytterligare karaktär och mysighet. Alla modeller som finns tillgängliga från oss är av högsta kvalitet och är mycket funktionella. De är utrustade med en bekväm vippströmbrytare som gör att du enkelt kan tända och släcka belysningen. Är moderna lösningar vad du letar efter? Våra speglar kommer säkerligen att uppfylla alla dina förväntningar.

Speglar efter form

Speglar efter typ

Speglar efter rum

Se våra recensioner på  

Se mer