Dra nytta av vår kampanj -10% på hela sortimentet 10promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

LED-speglar för sovrummet

268
Filtrering
Typ av rum - Badrum ✖
Typ av rum - Hallen ✖
Typ av rum - Utställningslokal ✖
Typ av rum - Köket ✖
Spegelns form - Runda ✖
Spegelns form - Rektangulära ✖
Spegelns form - Avrundade former ✖
Spegelns form - Oval ✖
Spegelns form - Oregelbunden ✖
Kollektion - AmbientLine ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - FrameLine ✖
Kollektion - Decor ✖
Kollektion - WoodenFrame ✖
Kollektion - Färgad ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen och botten av spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning på spegelns sidor ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen av spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen av spegeln och på spegelns sidor ✖
Spegelns orientering - Horisontell ✖
Spegelns orientering - Vertikal ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

Visade 45 av 268 produkter

Sovrumsspeglar

Speglar är en vanlig del av sovrumsutrustning som inte bara används för att kontrollera utseendet, men också att bedöma hela stylingen innan man lämnar huset. Sovrumsspeglarkan också ingå i en större helhet, till exempel ett sminkbord med kosmetika. Vissa människor är dock osäkra på att placera en spegel i sitt sovrum och välja rätt modell.

Spegel i sovrummet har dock många användbara funktioner. Den kan användas inte bara för att kontrollera ditt utseende, utan också för att optiskt förstora utrymmet eller lägga till stil och elegans till det. Det finns även speglar som har en praktisk funktion som till exempelLED-speglar. De är perfekta för att applicera smink eller rakning, och ger också en extra subtil ljuskälla, vilket är en perfekt lösning för moderna sovrum.

Tack vare det breda utbudet av tillgängliga spegelmodeller kan du enkelt välja sovrumsspeglarsom överensstämmer med din stil och smak . Det finns både speglar med enkla, minimalistiska ramar, som är perfekta för personer som föredrar enkelhet och elegans, och de med dekorerade ramar, som kommer att fungera bra i sovrummen hos människor som älskar klass och klassisk elegans. Visst ärdekorativa speglaräven en bra lösning rent praktiskt, varför de blir mer och mer populära. Vi uppmuntrar dig att kolla in vårt utbud av speglar på vår hemsida.

Sovrumsspeglar - ett intressant tillskott till rummet

Speglar spelar en viktig roll i inredningen och fyller tre huvudfunktioner: de förbättrar belysningen av rummen, förstorar dem optiskt och är ett dekorativt element som helt kan förändra interiörens karaktär. . Eftersom de reflekterar ljus kan speglar lysa upp mörka rum som får lite naturligt ljus. Smala och trånga utrymmen, som korridorer, kommer att verka större och rymligare när vi placerar en spegel i dem. Nuvarande spegel erbjuder inte längre fokus bara på deras funktionalitet, utan också på estetik och dekorativitet. Vårt erbjudande inkluderar olika stilar, bredder och former av speglar som perfekt matchar olika inredningsarrangemang.

Spegel i sovrummet ansluten till garderoben spelar dock en nyckelroll i arrangemanget av denna interiör och det är faktiskt svårt att föreställa sig en garderob utan spegel. När du förbereder dig för att lämna huset är det nödvändigt att ha en spegel, för utan den skulle det vara mycket svårare. Det är bäst att välja sovrumsspeglarsom gör att du kan se hela din kropp, men det är inget nödvändigt krav. Vissa använder midjelånga speglar hela livet och har inga problem med det. Beslutet att välja rätt spegel för sovrumberor dock på vanor och individuella behov. Icke desto mindre, när det gäller små rum, är det värt att investera i en sovrumsspegel, eftersom de visuellt kan förstora utrymmet.

När det kommer till placeringen av sovrumsspegeln är det bäst att välja en plats som är väl upplyst med naturligt ljus eller speciellt placera den nära en källa av artificiellt ljus. Det är också viktigt att spegeln placeras i rätt höjd så att du kan titta på den bekvämt. Beroende på dina preferenser kan en sovrumsspegelfå olika ramar eller vara utan, ingå i ett större arrangemang eller utgöra ett separat dekorativt element. Även om det vanligtvis inte är den viktigaste delen av sovrumsutrustning - sängen tjänar denna funktion - är det värt att vara uppmärksam på att välja rätt spegel. Även om sovrummet är ett privat rum är det värt att ta hand om dess estetiska utseende och anpassa dess utrustning efter dina egna preferenser för att säkerställa maximal komfort.

Ljusspegel för sovrummet - vad ska man vara uppmärksam på när man köper?

Välja en upplystspegel för sovrummet strong>, den viktiga frågan är dess kvalitet. Det är viktigt att vara uppmärksam på de material som den är gjord av. Det är bra att se till att spegeln kommer att utföra sin funktion i många år utan störande haverier. Förutom estetik ska den också vara funktionell och spela sin roll väl, både praktisk och dekorativ. När du väljer modell är det värt att vara uppmärksam på viktiga tekniska parametrar, såsom typ av spegel, vilken typ av LED-dioder som används och strömförbrukning, det vill säga mängden energi som behövs för belysning, uttryckt i watt. Det är också värt att vara uppmärksam på färgen och färgen på belysningen - om du inte gillar vitt ljus, välj en med en varm nyans.

När du väljer en upplyst spegel för sovrummet är det viktigt att vara uppmärksam på hur den drivs och kopplas, eftersom detta kommer att påverka vår användarkomfort. För speglar som drivs med likström måste du se till att du har tillgång till lämpligt elektriskt block och ledningar med en strömbrytare, medan du i fallet med batteridrivna speglar måste ta hänsyn till batteriernas kraft som kommer att behövs för korrekt funktion. Det är också viktigt att ta hänsyn till spegelns tjocklek och avståndet från väggen när du installerar den. När du väljer en sovrumsspegel med bakgrundsbelysning, ta även hänsyn till den tidigare nämnda ljusfärgen som påverkar vårt välbefinnande och rumsliga intryck .

Dessutom, när du väljer en spegel för sovrummet, var uppmärksam på om den passar in i ditt sovrum. Mät alla dimensioner och välj en individuell form för att göra ditt sovrum till en plats för vila, avkoppling och lugn. En spegel i sovrummet ska inte bara vara en praktisk accessoar, utan också ett komplement till utrymmet.

Sovrumsspeglar - det bästa på Artforma

I Artforma webbutik vi erbjuda unika sovrumsspeglar, som är utrustade med avancerad LED-bakgrundsbelysning. Speglarna som finns i vårt erbjudande finns i olika storlekar och former för att perfekt passa ditt sovrum och säkerställa att du är nöjd med användningen. Alla våra modeller kännetecknas av högkvalitativ utförande och funktionalitet och är utrustade med en bekväm och praktisk vippströmbrytare som gör att du enkelt kan tända och släcka belysningen. Om du letar efter hållbara och moderna lösningar för ditt sovrum, kommer våra speglar säkerligen uppfylla dina förväntningar.

Sovrumsspeglar - vanliga frågor

< div>

Vilken spegel för sovrummet ska du välja?

En spegel för sovrummet kommer att ge ditt rum utseendet av ett omklädningsrum och visuellt förstora rummet. Du kan matcha sovrumsspeglar till färgen på väggarna och annan inredning. För ett litet sovrum, lägg till en stor rektangulär spegel som visar hela din siluett och gör rummet rymligare. En sovrumsspegel med LED-bakgrundsbelysning kommer att vara en extra belysningskälla. En rund spegel med en dekorativ ram kommer att få ditt rum att se elegant ut, och minimalistiska möbler balanserar spegelns ovala form.

Hur man placerar en spegel i sovrummet?

Placera spegeln i sovrummet på en plats som hushållsmedlemmarna har lätt åtkomst till. Om du fokuserar på det praktiska - häng en spegel på väggen ovanför byrån eller sminkbordet. Som ett resultat kommer du att ha enkel tillgång till spegeln och kan enkelt applicera exakt makeup. Speglar för sovrummet är också ett kreativt sätt att dekorera inredningen och introducera mer ljus i den. Om du placerar den i ansiktshöjd mitt emot sängen kommer du att fylla utrymmet optimalt och uppnå en visuellt intressant effekt.

Var kan man köpa speglar för sovrummet?

Sovrumsspeglar är varumärket Artformas skyltfönster. I butikens utbud finns rektangulära och runda speglar, med LED-belysning och en dekorativ panel. Du kan välja mellan många färgversioner, som du kan komplettera med en sensor eller touch-omkopplare, samt ytterligare tillbehör. Alla produkter gjordes med stor uppmärksamhet på detaljer. Möjligheten att anpassa sovrumsspegeln gör att du hittar en spegel som passar just dig.

Speglar efter form

Speglar efter typ

Speglar efter rum

Se våra recensioner på  

Se mer