Dra nytta av vår kampanj -10% på hela sortimentet 10promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Moderna LED-speglar

36
Filtrering
Typ av rum - Hallen ✖
Spegelns form - Runda ✖
Spegelns form - Rektangulära ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - FrameLine ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen och botten av spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning på spegelns sidor ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen av spegeln ✖
Spegelns orientering - Horisontell ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

Visade 36 av 36 produkter

Moderna speglar

Moderna speglar är lösningar som passar perfekt in i inredningstrender. De kännetecknas av minimalistisk design, enkla former och ofta användningen av innovativ teknik. Bland dem kan vi hitta speglar med LED-bakgrundsbelysning, med okonventionella former, såväl som modeller med icke-standardiserade storlekar som helt förändrar interiörens karaktär.

Moderne dekorativa speglar är också en unik kombination av funktionalitet och estetik. De fungerar ofta inte bara som dekorativa element, utan också som praktiska. De kan utrustas med ett inbyggt värmesystem som gör att spegeln kan hållas vid en varmare temperatur, vilket förhindrar att den immar. Tack vare modern teknik kan speglar dessutom fungera som intelligenta enheter, t.ex. ansluta till ett Wi-Fi-nätverk och möjliggöra användningen av olika typer av applikationer och tjänster, inklusive Netflix, Spotify eller Tidal.

Moderna speglar ofta övergavs traditionella ramar till förmån för minimalistiska ramlösa lösningar. Tack vare detta blir speglar subtila, lätta och passar in i nästan vilken interiör som helst - från minimalistisk till industriell och till och med klassisk. Dessa är bådebadrumsspeglarochspeglar för sovrumochhallens. Moderna modeller är ett val för människor som värdesätter modernitet och stil, såväl som praktiska. Detta är investeringar i åratal, eftersom deras enkelhet och funktionalitet aldrig kommer att gå ur mode.

Moderna speglar i klassisk form, dvs rektangulära och runda speglar utan ram.

Hängande speglar, som en gång främst förknippades med fåfänga, har nu fått en ny dimension som dekorativt inslag i våra hem. På en korrekt vald plats och arrangemang kan moderna dekorativa speglar inte bara vackert dekorera ett rum, utan också visuellt förstora utrymmet. Detta betyder dock inte att dess grundläggande funktion har förlorat sin betydelse. Tvärtom väljer vi numera allt mer olika typer av speglar för olika uppgifter, som smink. När det gäller ett badrum eller ett vardagsrum är LED-speglar idealiska.

Klassiska rektangulära speglar är vanligtvis en grundläggande del av inredningsdesign, tack vare deras enkla och universella design, som kännetecknas av en vinkelrät form. Detta betyder dock inte att rektangulära speglar inte kan vara moderna. Rektangulära,moderna speglarär mycket mångsidiga, vilket gör att de kan anpassas till många typer av rum oavsett arrangemangsstil - från traditionellt till modernt. De fungerar utmärkt, till exempel somkorridorspeglar. Deras olika storlekar gör att du kan placera dem på olika ställen: från stora modeller som optiskt förstorar utrymmet, till mindre speglar, idealiska för små alkover eller för placering på möbler. Designers, som fokuserar på spegelns minimalistiska form, lägger ofta till dekorativa accenter för att ge klassiska speglar en originell stil.

Runda speglar är nästan lika populära som rektangulära speglar. Moderna dekorativa speglar i denna form är ett populärt och stilrent dekorativt element som lägger till en behaglig, mjuk accent till rummet. Deras rundade form ger charm och stilfull karaktär till interiören och skiljer sig från andra inredningselement. De finns i olika storlekar och färger, vilket gör att du kan välja en modell som passar perfekt till en specifik interiör. Runda ramlösa speglar är mångsidiga och passar bra in i olika typer av arrangemang - från traditionella till mer moderna. Du kan välja en spegelfärg som matchar hela rummets färgskala eller välja en kontrastfärg som väcker uppmärksamhet.

Smarta speglar – är det värt att ha dem i ditt hem?

Om någon föredrar modernitet och vill njuta av funktionaliteten och tekniken i ett smart hem, kommer smarta speglar att vara den perfekta lösningen. Det här är LED-speglar, en modern lösning som kombinerar funktionaliteten hos en upplyst spegel med teknik som möjliggör användning av många praktiska funktioner som förbättrar vår vardag. Tack vare dem är det till exempel möjligt att använda populära streamingtjänster som Netflix, Spotify eller Tidal, som låter dig njuta av din favoritmusik eller se intressanta filmer och serier, allt medan du tar ett bad eller gör dig redo för jobbet. Smarta speglar är inte bara praktiska, utan också estetiska, eftersom de har en modern design och eleganta ytskikt, vilket gör att de passar in i moderna och minimalistiska interiörer, oavsett syfte och inredning i rummet.

Dessutom. till de beskrivna funktionaliteterna erbjuder moderna smarta speglar även många andra tilläggsfunktioner, som att justera ljusfärgen efter dina behov eller ett inbyggt värmesystem som förhindrar imma och låter dig lysa upp både badrummet och övriga rum. Det är värt att uppmärksamma tekniska aspekter, såsom strömförsörjning och anslutning, när du väljer rätt smart spegel. För likströmsdrivna speglar krävs lämpliga strömkällor och utrymme för kablar, medan för batteridrivna speglar måste man vara uppmärksam på batterieffekten. Att installera spegeln kräver också uppmärksamhet eftersom den måste anpassas korrekt till tjockleken och avståndet från väggen. När du använder en smart spegel i matsalen, sovrummet eller badrummet är färgen och färgen på det utsända ljuset en viktig faktor.

Moderne speglar för ditt hem? Du hittar det bästa på Artforma

Artforma är en polsk webbutik som erbjuder dekorativa speglar av högsta kvalitet med LED-bakgrundsbelysning, som kommer att vara perfekt för alla interiörer, oavsett dess funktion . Vårt erbjudande innehåller speglar i individuellt utvalda storlekar, former och funktionaliteter, som du säkert kommer att anpassa till ditt hem. Alla produkter vi erbjuder är av högsta kvalitet, tillverkade av högklassiga material och kännetecknas av hög funktionalitet. Var och en av våra speglar är också utrustade med en bekväm vippströmbrytare som gör att du enkelt kan slå på och av belysningen. Så om du är ett fan av moderna, bekväma lösningar är våra speglar en perfekt lösning för dig.

Speglar efter form

Speglar efter typ

Speglar efter rum

Se våra recensioner på  

Se mer