Dra nytta av vår kampanj -5% på hela sortimentet 5promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Apple

20
Apple Screen Mirror En spegel med en Apple Screen är en modern lösning som är mycket populär, särskilt bland Apple-entusiaster. En badrumsspegel med en Apple-skärm kommer att ge ditt badrum en touch av modernitet. Det är dock inte bara ett visuellt tillskott. Den innovativa SMART Mirror gör det möjligt att ladda ner dina favoritappar från AppStore som du använder varje dag! Tack vare det intuitiva iOS-systemet kan du styra din Smart LED-spegel. Spegeln utrustad med en Apple Screen gör det lätt för dig att kolla vädret och planera din dag - bara en glimt av de möjligheter som vår produkt erbjuder. Den Smarta Spegeln med Apple Screen styrs av den medföljande trådlösa musen från Logitech, vilket gör att du kan styra spegeln på avstånd utan att behöva röra vid den.
Filtrering
Spegelns form - Runda ✖
Spegelns form - Rektangulära ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen och botten av spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning på spegelns sidor ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen av spegeln ✖
Spegelns orientering - Horisontell ✖
Serie - Apple ✖

Visade 20 av 20 produkter

Smart Mirror

Gör din vardag enklare! Smarta speglar är fantastiska lösningar som fungerar inte bara i badrummet, utan även vid sminkbordet eller i omklädningsrummet. En korridorspegel är också ett bra alternativ. Speglar kommer att glädja dig med sin kvalitet på utförande, energibesparande LED-belysning och tillgång till de mest populära och nödvändiga applikationerna, samt en uppsättning iCloud-tjänster från Apple!

Alla applikationer till hands

Smarta dekorativa speglar är alla dina favoritappar för iOS till hands. Avsluta en tv-serie som du startade för länge sedan, lyssna på ett nytt album av din favoritartist, titta på en intressant sminktutorial eller planera ditt dagliga schema medan du borstar tänderna. Badrumsspegel med belysning gör att du kan klara dina uppgifter snabbare och hålla dig uppdaterad. Smarta speglar är den bekvämlighet du förtjänar!

Underhållning utan gränser

Favoritserie när du tar ett lugnt bad efter en dag full av plikter? Du kan ha denna lyx idag. Smarta badrumsspeglar låter dig använda dina favoritströmningstjänster. Välj bland de mest populära och njut av din fritid med Netflix, HBO Max eller Prime Video. Ta dig tid – ge dig själv tid att koppla av. Du förtjänar det!

Youtube, Spotify eller Tidal? Det spelar ingen roll var din spellista med favoritlåtar är eller podcasten som du inte hinner med när du gör dina dagliga sysslor. Från och med nu kommer möjligheten att komma ikapp vara... en dusch! Spegel med högtalare är det bästa alternativet för vardagsavkoppling, samla dina tankar och hämta andan. Allt du behöver i en produkt!

Olika användningsområden för den smarta spegeln

  • Underhållning- den smarta spegeln ger dig enkel åtkomst till dina favoritapplikationer. Välj Mirror med en Bluetooth-högtalare för att njuta av Spotify, YouTube eller Netflix – utan begränsningar!
  • Livsstil - den smarta interaktiv spegel är inte bara ett moderiktigt tillbehör, utan också en viktig hjälp i vardagen. Kolla hur en LED badrumsspegel kommer att göra livet roligare för alla hushållsmedlemmar!
  • Barnrum - ett interaktivt spegel hjälper dig att utforska världen och gör det roligare att lära dig goda vanor! Bjud in Smart-spegeln till ditt barns rum och låt honom utveckla sin kreativitet!
  • Sport - tack vare smarta funktioner du kommer att förbättra din hållning, du kommer att kontrollera din vikt och räkna kalorier. En spegel med högtalare säkerställer ett lyckat träningspass med dina favoritljud. Känn glädjen av att träna i ditt eget hem!
  • Frisörsalong - en spegel för en frisörsalong ska vara bidrar till ett väl utfört arbete, men gläder också ögat hos en nöjd kund. En modern spegel för en skönhetssalong är stil och komfort i ett!
  • Makeup- en sminkspegel kommer att ge dig mer än bara möjligheten att surfa! Kontrollera produkternas sammansättningar, lär känna de senaste inspirationerna och omsätt dem i praktiken direkt. Sminkspegeln Smart är en garanti för komfort och önskad effekt - varje dag!

Speglar efter form

Speglar efter typ

Speglar efter rum

Se våra recensioner på  

Se mer