Dra nytta av vår kampanj -5% på hela sortimentet 5promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Produkty Samsung

20
Smart Panel Spegel - Den intelligenta LED-spegeln är mer än bara en vanlig, tråkig badrumsspegel. Det är en modern lösning som fungerar som en personlig assistent i ditt badrum eller sovrum och erbjuder många funktioner och konfigurationsmöjligheter. Samsung Smart Panel låter dig ladda ner dina favoritunderhållnings-, livsstils- och träningsappar från Play Store, som YouTube, Netflix, Spotify eller Disney+. SMART Mirror låter dig lyssna på din favoritmusik, kolla vädret och planera din dag, vilket sparar tid och underlättar åtkomst till viktig information. Upptäck nya möjligheter med många funktioner som kommer att förbättra och variera din tid i badrummet. Samsung Smart Panel drivs av en speciellt designad penna för snabb styrning av din smarta LED-spegel.
Filtrering
Spegelns form - Runda ✖
Spegelns form - Rektangulära ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen och botten av spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning på spegelns sidor ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen av spegeln ✖
Spegelns orientering - Horisontell ✖
Serie - Samsung ✖

Visade 20 av 20 produkter

Smart Mirror

Gör din vardag enklare! Smarta speglar är fantastiska lösningar som fungerar inte bara i badrummet, utan även vid sminkbordet eller i omklädningsrummet. En korridorspegel är också ett bra alternativ. Inredning av speglar kommer att glädja dig med sin kvalitet på utförande, energibesparande LED-belysning och tillgång till de mest populära och nödvändiga applikationerna.

Alla applikationer på dina fingertoppar

Smarta dekorativa speglarställ alla dina favoritappar för iOS till hands. Avsluta en tv-serie som du startade för länge sedan, lyssna på ett nytt album av din favoritartist, titta på en intressant sminktutorial eller planera ditt dagliga schema medan du borstar tänderna. Badrumsspegel med belysning gör att du kan klara dina uppgifter snabbare och hålla dig uppdaterad. Smarta speglar är den bekvämlighet du förtjänar!

Underhållning utan gränser

Favoritserie när du tar ett lugnt bad efter en dag full av plikter? Du kan ha denna lyx idag. Smarta badrumsspeglar låter dig använda dina favoritströmningstjänster. Välj bland de mest populära och njut av din fritid med Netflix, HBO Max eller Prime Video. Ta dig tid – ge dig själv tid att koppla av. Du förtjänar det!

Youtube, Spotify eller Tidal? Det spelar ingen roll var din spellista med favoritlåtar är eller podcasten som du inte hinner med när du gör dina dagliga sysslor. Från och med nu kommer möjligheten att komma ikapp vara... en dusch! Spegel med högtalare är det bästa alternativet för vardagsavkoppling, samla dina tankar och hämta andan. Allt du behöver i en produkt!

Olika användningsområden för den smarta spegeln

  • Underhållning- den smarta spegeln ger dig enkel åtkomst till dina favoritapplikationer. Välj Mirror med en Bluetooth-högtalare för att njuta av Spotify, YouTube eller Netflix – utan begränsningar!
  • Livsstil - den smarta interaktiv spegel är inte bara ett moderiktigt tillbehör, utan också en viktig hjälp i vardagen. Kolla hur en LED badrumsspegel kommer att göra livet roligare för alla hushållsmedlemmar!
  • Barnrum - ett interaktivt spegel hjälper dig att utforska världen och gör det roligare att lära dig goda vanor! Bjud in Smart-spegeln till ditt barns rum och låt honom utveckla sin kreativitet!
  • Sport - tack vare smarta funktioner du kommer att förbättra din hållning, du kommer att kontrollera din vikt och räkna kalorier. En spegel med högtalare säkerställer ett lyckat träningspass med dina favoritljud. Känn glädjen av att träna i ditt eget hem!
  • Frisörsalong - en spegel för en frisörsalong ska vara bidrar till ett väl utfört arbete, men gläder också ögat hos en nöjd kund. En modern spegel för en skönhetssalong är stil och komfort i ett!
  • Makeup- en sminkspegel kommer att ge dig mer än bara möjligheten att surfa! Kontrollera produkternas sammansättningar, lär känna de senaste inspirationerna och omsätt dem i praktiken direkt. Sminkspegeln Smart är en garanti för komfort och önskad effekt - varje dag!

Speglar efter form

Speglar efter typ

Speglar efter rum

Se våra recensioner på  

Se mer