Dra nytta av vår kampanj -10% på hela sortimentet 10promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Speglar Lucas

4
Filtrering
Typ av rum - Badrum ✖
Spegelns form - Rektangulära ✖
Kollektion - Lucas ✖

Visade 4 av 4 produkter

Badrumsspeglar med hylla

En spegel är en väsentlig del av badrumsutrustningen, som inte bara tjänar en praktisk utan också en dekorativ funktion. Det är svårt att föreställa sig det fullständiga arrangemanget av detta rum utan en lämplig spegel - det kommer inte att uppfylla sin funktion fullt ut. Traditionellt är badrumsspegelnplacerad ovanför tvättstället, men den kan även användas i andra delar av badrummet. Själva spegeln kan även förses med en bekväm hylla, vilket ökar dess funktionella betydelse.

Badrumsspeglar med hylla är en perfekt lösning för alla badrum, och extra utrymme för förvaring, t.ex. tandkräm eller rakredskap kommer säkert att vara användbara för varje hushållsmedlem. Dessutom, om en sådan spegel är utrustad med LED-belysning, kommer den att bli en del av badrumsinredningen, utan vilken du inte kan föreställa dig detta rum. Denna bekväma lösning, som också skonsamt lyser upp badrummet, blir mer och mer populär. Därför uppmuntrar vi dig att bekanta dig med vårt utbud av speglar som finns på vår hemsida.

Badrumsspeglar med hylla - perfekt för små rum

Speglar spelar en viktig roll i inredningsprocessen och utför tre nyckelfunktioner: de lyser upp rummen, förstorar dem optiskt och utgör ett dekorativt element som helt kan förändra interiörens karaktär. Genom att reflektera ljus kan spegeln lysa upp mörka interiörer där lite naturligt ljus kommer in. Smala och trånga utrymmen, som korridorer, kommer att se större och rymligare ut om vi placerar en spegel i dem. Samtida spegel erbjuder inte längre fokus bara på funktionalitet, utan också på estetik och dekorativitet. Vårt erbjudande inkluderar speglar i olika stilar, bredder och former, vilket gör att de passar perfekt in i olika inredningsarrangemang.

En spegel i badrummet är inte bara ett dekorativt tillbehör, utan också en viktig utrustning som används varje gång. dag. under kroppsvårdsritualer. Men för att uppnå en bra visuell effekt och undvika ojämnheter vid sminkning är lämplig belysning viktigt. Standard badrumsbelysning kan skapa skuggor, vilket gör det svårt för dig att sminka dig eller raka dig ordentligt. Därför är det värt att ersätta dem med en spegel med bakgrundsbelysning. LED-belysning ger utmärkt belysning av ansiktet och är mycket praktisk. Men klassiska LED-speglar kanske inte räcker till i små badrum där utrymmet måste vara särskilt genomtänkt. För sådana rum är den idealiska lösningen en badrumsspegel med en hylla. I vår butik erbjuder vi badrumsspeglar i olika storlekar och stilar, inklusivebadrumsspeglar med hyllaoch praktisk bakgrundsbelysning. Detta alternativ, som redan nämnts, kommer att vara särskilt användbart i små badrum där det inte finns plats för ytterligare möbler och varje element måste vara funktionellt och bekvämt att använda.

Badrumsspeglar med hylla

strong> är en idealisk lösning för människor som värdesätter funktionalitet och komfort. En hylla placerad under spegeln ger dig extra utrymme för kosmetika, tandborstar eller koppar, t.ex. med sminkborstar. Dessutom, om en sådan spegel är utrustad med LED-belysning, kommer den att belysa badrummet optimalt, vilket gör det lättare för dig att utföra dagliga vårdritualer. Tack vare ett sådant element kommer badrummet att få nya funktionella och estetiska värden.

 

Batteridriven LED-spegel – vad ska du vara uppmärksam på när du handlar?

När du väljer en upplyst spegel för badrum är nyckelfrågan dess kvalitet. Därför är det värt att uppmärksamma de material som den är gjord av för att se till att den kan klara de svåra förhållandena i ett fuktigt badrum. Utöver sitt estetiska utseende ska spegeln även vara funktionell och spela sin roll väl – både praktisk och dekorativ. När du väljer modell är det också värt att uppmärksamma viktiga tekniska parametrar, såsom typen av spegel, typen av lysdioder som används i en given modell och strömförbrukningen, som informerar oss om energiförbrukningen som behövs för belysning, uttryckt i watt.

När du väljer en badrumsspegel med en hylla som är upplyst, är viktiga faktorer bland annat strömförsörjning och anslutningsmetod, vilket kommer att påverka din komfort vid installation och användning av spegeln. När du väljer en spegel som drivs av likström, var uppmärksam på tillgängligheten av ett elektriskt block och ledningar med en strömbrytare. Men när det gäller batteridrivna speglar är det nödvändigt att bestämma vilken effekt på batterierna som kommer att krävas för att spegeln ska fungera korrekt. Du bör även ta hänsyn till spegelns tjocklek och avståndet från väggen vid montering.

Ljusets färg, som påverkar vårt välbefinnande och rumsliga känslor, är också en viktig faktor när att välja en LED-spegel. Den sista, men lika viktiga aspekten är spegelns täthetsklass, som bör väljas på IP44-nivå för att säkerställa att spegeln blir ordentligt skyddad mot fukt och ånga i badrummet.

Dessutom, när du väljerspegelbadrum med hyllaDet är också värt att vara uppmärksam på om det passar rumsligt i ditt badrum. Måtten på den installerade hyllan där du kommer att lagra föremål som kosmetika eller kosmetiska tillbehör är också viktiga. Hyllan ska vara lätt att rengöra och, beroende på material, resistent mot faktorer som råder i badrummet, dvs hög luftfuktighet.

Badrumsspeglar med hylla - bäst på Artforma

I vår webbutik Artforma hittar du badrumsspeglar med hylla av högsta kvalitet, utrustade med LED-bakgrundsbelysning. Speglar finns i olika storlekar, som du kan välja individuellt för ditt badrum för att skapa en inredning som uppfyller alla dina förväntningar. Du hittar även speglar med olika former av belysningslister, samt modeller utrustade med praktiska förvaringshyllor. Varje upplyst modell är utrustad med en högkvalitativ vippströmbrytare som låter dig slå på och av bakgrundsbelysningen när som helst. Bekväm, modern och hållbar – våra speglar kommer att tillfredsställa alla.

Speglar efter form

Speglar efter typ

Speglar efter rum

Se våra recensioner på  

Se mer