Dra nytta av vår kampanj -10% på hela sortimentet 10promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Speglar i svart ram LED

22
Filtrering
Typ av rum - Badrum ✖
Spegelns form - Rektangulära ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - Decor ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen och botten av spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning på spegelns sidor ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen av spegeln ✖
Spegelns orientering - Horisontell ✖

Visade 22 av 22 produkter

Speglar i svart ram

Speglar i svart ram är en av de mest universella inredningsdelarna vilken stilfull inredning som helst. En rektangulär spegel i en svart ram kommer att fungera bra i både ett rymligt vardagsrum och ett litet badrum, där den kommer att komplettera ett modernt arrangemang. Stora speglar i en svart ram låter dig lyfta fram möblernas skönhet, sticka ut mot satängväggen och kommer att harmonisera med original väggdekorationer, som fotografier på duk eller dina favoritmålningar.

En spegel med svart ram är ett idealiskt förslag för dig som gillar klassiska färgkombinationer och vill behålla minimalismen i rummet. Speglar i svart ram kan kombineras med rikt dekorerade tapeter, placerade mot en betongyta och kombineras med en avantgardistisk stil i ett litet badrum. Spegelns svarta kant ser intressant ut med svart badrumsinredning och kakel i naturliga färger.

Speglar i svart ram - stil och klassisk

Badrumsspeglar i svart ram är ett bra val inom industri- stil rum. Å andra sidan är det värt att använda dem i ett vardagsrum eller hall i skandinavisk stil, eftersom de kommer att passa bra med enkla, ljusa möbler. Du kan komplettera dem med andra svarta detaljer - mörka vägglampor, galgar eller en enkel hylla för kosmetika.

Svartramade speglar för hallen kommer att se bra ut i en oregelbundet formad hall och gör att du kan jämna ut rummets ovanliga proportioner. Matcha attraktiva tillbehör till din spegel - den svarta ramen ser moderiktig ut med nyanser av guld, silver, såväl som livfulla färger hämtade från naturen.

LED-spegel i svart ram - ett val för ett modernt hem

LED-speglar i en svart ram är ett av de oftast valda alternativen av kunder på Artforma butik. En badrumsspegel med svart ram kommer att passa i kombination med ett dekorativt tvättställsskåp och en rikt dekorerad kran. Den svarta ramen med diskret belysning runt spegelns kanter gör att du kan känna dig helt bekväm i badrummet och njuta av att koppla av i ditt hem.

Behöver du en spegel till ditt badrum? Den svarta ramen i Artforma produkter är inte den enda fördelen med vårt sortiment. Här hittar du belysta speglar i svart ram, med en extra touchpanel och sensor, samt värmematta och användbara tillbehör. I erbjudandet ingår modeller med inbyggd klocka, väderstation eller radio, så att du kan koppla av i badrummet efter en intensiv dag. Speglar finns i många intressanta former och storlekar, vilket gör att du kan skapa ett sammanhängande och stilrent arrangemang.

Se våra recensioner på  

Se mer