Dra nytta av vår kampanj -10% på hela sortimentet 10promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Speglar i grön ram LED

24
Filtrering
Typ av rum - Badrum ✖
Spegelns form - Rektangulära ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - Decor ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen och botten av spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning på spegelns sidor ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen av spegeln ✖
Spegelns orientering - Horisontell ✖

Visade 24 av 24 produkter

Speglar i grön ram

Speglar i grön ram är en helt ny stil inom lägenhetsarrangemang. Dekorativa speglar med grön ram är ett extremt intressant alternativ till klassiska speglar utan ram eller speglar som har en standardfinish i svart, guld eller silver. De kommer att vara ett intressant förslag för dem som letar efter ovanliga lösningar i sina hem och vill följa de senaste trenderna när det gäller att ordna snygga badrum.

Upplysta speglar i en grön ram kommer att vara perfekt för färgälskare. De kommer att tilltala människor som gillar färger hämtade från naturen och detaljer som får omgivningen att se original och ljus ut. Den gröna färgen inomhus tillåter hushållsmedlemmar att vila mer effektivt, främjar avkoppling efter en intensiv dag på jobbet och kombineras med växterna i vardagsrummet.

Modern speglar - grön ram

u> i vardagsrummet och badrummet

Den gröna färgen är ett allt populärare motiv för vardagsrummet eller korridoren i ett hus eller flerfamiljshus. Det är en färg som du enkelt kan kombinera med nyanser av brunt, beige eller grått. Du kan välja rikt dekorerade tapeter med blommotiv eller använda mönster med geometriska former, som i kombination med enkla, minimalistiska möbler kommer att synas i ett välinrett sovrum.

Spegel in en grön ram< /u> kommer att se intressant ut med alla guldtillbehör. Kombinationer av flaskgrönt med detaljer i nyanser av mässing, gammalt guld, men även silver eller stål har varit populärt i flera säsonger nu. Ljusgrönt kommer visuellt att förstora rummet och få ditt vardagsrum eller badrum att ge energi till ditt hushåll.

Speglar i grön ram - modernitet i ditt hem

Drömmer du om att välja en perfekt och välsittande < u>spegel? Den gröna ramen gör att du kan återfå glädjen i dina älskade hörn och beundra bortglömda färger i rumsarrangemang igen. LED-speglar i grön ram från Artforma kombinerar modern stil med mycket praktiska tillbehör som gör varje hörn av ditt hem ännu mer funktionell.

Bland de exakt designade speglarna i vårt erbjudande kommer att hitta modeller med ytterligare element som gör det trevligare att koppla av i badrummet eller förbereda sig för jobbet. Du kan välja en enkel spegel med klassisk form och en belysningspanel som reagerar på beröring. Speglar i grön ram med sensorsensor, inbyggd väderstation, radio och Bluetooth-högtalare finns också. För den intresserade har vi förberett modeller med en diskret hylla för kosmetika och de mest nödvändiga föremålen i hallen.

Se mer