Dra nytta av vår kampanj -10% på hela sortimentet 10promo
hello@artforma.com
Skriv ett e-postmeddelande till oss
Prata via Messenger
Prata via WhatsApp

Speglar i guldram LED

23
Filtrering
Typ av rum - Badrum ✖
Spegelns form - Rektangulära ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - Decor ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning runt spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen och botten av spegeln ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning på spegelns sidor ✖
Arrangemang av LED-belysning - Belysning i toppen av spegeln ✖
Spegelns orientering - Horisontell ✖

Visade 23 av 23 produkter

Speglar i guldram

Speglar i guldram är dekorationen i alla välinredda vardagsrum rum eller hall. Guldinramade dekorativa speglar kan vara huvudelementet i rummets design eller vara ett elegant komplement till annan badrumsutrustning. Tack vare nyanser av guld kommer din lägenhet att få lite diskret glans, bli mer raffinerad och ge dig en känsla av lyx.

Guld är en universell färg - du hittar det i möbelavslutningselement, lampor för rummet och korridoren, samt bland detaljerna. på väggarna i toalettrummet. Den gyllene färgen är förknippad med rikedom och hänvisar samtidigt till solen och den energi den ger oss. Stora speglar med guldram fungerar bra där ljusa nyanser behövs, i små rum och på platser som kräver optisk förstoring. Det är värt att hänga dem ovanför soffan i vardagsrummet, använda dem i hallen mittemot bokhyllan eller placera dem klassiskt - ovanför tvättstället i badrummet.

Eleganta speglar - guld stomme i badrum och hall

Badrumsspeglar med guldram kan bli grunden för att bygga ett unikt arrangemang i ditt badrum. Guldinramade speglar - upplysta, med en uppsättning ytterligare funktioner som gör vila efter en intensiv dag trevligare, är ett intressant förslag för dem som drömmer om en modern och funktionell lägenhet. Du kan placera dem nära duschkabinen eller använda dem på huvudväggen nära entrédörren till ditt hus.

LED-speglar i guldram kan framgångsrikt kombineras med olika färger och mönster. De ser perfekta ut i kombination med jordnära färger, nyanser av beige, brunt, svart och vitt. Samtidigt ser guld original ut bland möbler i industriell stil. Den kan kombineras med marmor, sten eller betong. Det är ett perfekt material för ett badrum av alla storlekar - det kommer att matcha ett litet tvättställ och guldbeslag, samt ett mycket dekorativt kakelmönster på den intilliggande väggen.

Badrumsspegel - guldram för varje budget

Badrumsspeglar i guldram är ett ständigt moderiktigt inslag i ett väldesignat badrum, oavsett om du bor i hyreshus, hyreshus eller enfamiljshus. Speglar med guldram kan dyka upp i ett rum fullt av minimalism - de kompletterar möbler i skandinavisk stil, släta matta skåpsfronter eller en satängvägg i hallen. Gyllene detaljer ser intressanta ut tillsammans med utrustning gjord av naturligt trä. Du kan också välja en spegel med en bred, rikt dekorerad ram, som kommer att vara det främsta dekorativa motivet i ett givet rum.

Se våra recensioner på  

Se mer